så this is valborg

Hur kvällen blir vet jag faktiskt ingenting om. Den får komma som den kommer. Jag mår inte bra heller, men jag vill inte bara sitta och häcka hemma. Snart åker vi iaf en snabbis till Gula Villan. Mer vet jag inte. Fast jag vet att jag inte orkar så mycket. Jag blir ju typ drogad av all medicin, aaaaaaah. Hata. Ring gärna (batterier är dock snart slut, ja jag är en klant, men mikaelas mobil funkar också) image102

hej alla glada barn

 Jag och min kära vän Maria kände att vi inte klarade av att vara kvar i skolan imorse efter körtimmen, så vi pratade med Cattis och begav oss sedan hem till M. Vi båda är ju pollenallergiker så vi tänkte att vi kunde dega tilsammans. Vi såg på ringaren i notredame (haha) och åt lunch. Sen somnade vi i varsin soffa och jag blev upphämtad av min pappa runt halv tre för att åka till vårdcentralen. Där fick jag recept på tre mediciner som vi sedan gick och hämtade ut på apoteket. Och nu sitter jag här. Jag mår inte bra allstå. Usch, världens huvudvärk, rinnig näsa (som svider eftersom jag har snytit mig så mycket), kliande ögon, svårt att andas och hosta som tydligen är början på pollenastma..


Här är två av medicinerna. Jag ska andas in dem så de hjälper mot hostan..


Tisdag

Hemskaste pollendagen hittils i år. Inte kul. Medan alla andra njuter av det härliga vädret måste vi undvika att vara ute för länge och måste göra alla besvikna med att stänga alla fönstrer trots alla varma klassrum. Sorry. Jag är inte ensam iallafall. Både Maria och Alice har jag vid min sida. Även Louise. Det är synd om oss, och inte nästan lite synd som Annelie sa. Nono. Tänk er att på årets mest härliga årstid vara tvungen att hålla sig inne, inte kunna sjunga, dansa och tjoa som alla normala människor.. Jag hoppas det försvinner snart.

Nu är det egentligen dans, men eftersom jag inte känner mig frisk nog att hoppa omkring så valde jag att stanna hemma. Även om det skulle vara bra om jag var där bara för att lära mig lite mer sådär sista lektionen innan uppvisning..men jag orkade inte! Det går nog bra ändå. Jag står typ ändå längst bak så jag syns inte :( (på ena dansen)

Strax ska jag ställa mig i köket för att baka till Gula Villan
. Det blir min och Mikaelas suveräna paj + chokladbollar. Jobbigt att stå emot frestelsen att provsmaka.. men det ska nog funka.

image98
(Bild från i fredags. Pajen längst ner i mitten <3)

Måste kila. image99

euw

MEN TA BORT ALL POLLEN! Jag dör, det är alldeled för jobbigt :(
Idag är det big spanish test. :(

*

image96
(Bild från vistelsen i stan i lördags, Alice, Julia och Jag i Kungsan)





Som sagt var det dans på schemat hela förmiddagen. Alla SMK:s och Häggviksskolans nior dansade runt i hallen. Det gick ju..bra. Skönt att slippa lektioner iallafall! Resten av dagen gick rätt snabbt trots min extrema huvudvärk. Fick jobbig hicka lagom till musiklektionen också (och jag låter som en kvävd fågel).. + att jag har låtit som om jag är i målbrottet hela dagen, troligen pga pollen..
Efter skolan åkte hälften av klassen hem till våran gamla mentor/NO/Mattelärare Anette. Det var trevligt och vi fick gott fika osv.

När jag kom hem blevre min älsklingsmat
(har iof ett flertal favoriträtter, men ni hajar)! Grillad lax med ris (lagat m. riskokare, det är det bästa <3) m. soya och sweet chili sås. Att blanda det i en djup tallrik och sedan sleva i sig är nästan lika bra som falukorv, snabbmackisar och ketchup på samma sätt. Mumma!

Ska sova snart. Pusshej / Elinalej image97


*

Måndag morgon nuva. Inte den bästa tiden på veckan, jag rent utav hatar den om jag ska vara ärlig. Speciellt en morgon som denna, när det är mulet och ögonen kliar sönder. Snygg känner man sig också, men rödsprängda ögon..

Här har ni en bild från i lördags, Julia-Japan, Alice-Apa och Elina-Emo påväg till Elsa-Egyptiska och Maria-Majblomma. (Mikaela-Mus fotar)
image94
..jag måste säga att jag trivdes rätt bra i mina emo-kläder. Saknar ju skärpet lite, som jag alltid hade förut.


Måste draga, ska till skolan ju. Det är dans på schemat. image95

i want a new one

Nu har jag ÄNTLIGEN  fått pengar på min mobil, heja! Men det betyder inte att jag kommer slösa bort alla pengarna på sms som jag brukar göra (fast jag smsar inte så mycket så det är konstigt hur pengarna bara försvinner). Men jag blir såklart glad för ett SMS eller ett samtal (fast jag är sämst på att höra att det ringer). Ni som inte har mitt nummer får fråga om ni vill ha det.

Den mobilen jag äger måste vara den bästa i hela universum..not. Ni ser själva hur ny och snygg min är..till vänster. Jag skulle inte tacka nej till en ny. T.ex den till höger, fast jag vet inte om den är bra, men det var snygg. Eller vad säger ni?

image93




förlåt för min tråkiga blogg, haha

Åh så härligt det var med en prommis, helt rätt! jag gick på ställen jag aldrig har gått på, även fast det är här i närheten av mig. Hamnade mitt i ödemarken en gång där det endast fanns ett hus som såg obebott ut och ett antal husvagnar, men det såg så läskigt ut att jag vände. Sen hamnade jag vid väjsöbacken och andra roliga ställen. Kändes bra att få röra på sig och att få gå och tänka helt för sig själv. Jag passade även på att dansa lite där ingen såg mig, sjöng gjorde jag också. Rätt bra att bo nära ödemarken. Hett tips är att ta en promenad istället för att sitta inne och häcka, man behöver det oftast mer än vad man tror.

Det enda negativa nu är att jag har världens verk i fötterna av alla olika blåsor och skavsår jag har där.. Men vad gör man liksom? Jag kan ju inte direkt gå barfota, sååå mycket sommar är det inte än. En annan jobbig sak är att jag nu andades in en hel del pollen under den timmen jag var ute, attans! Jag kommer få svårt att sova inatt pga kliande i ögonen osv. Varför i all världen drabbades jag av pollenallergi?! En positiv sak med det är ju att det bara varar på våren och inte jämt..

Och nu måste jag be om förlåtelse för min extremt TRÅKIGA blogg
. Här sitter jag och berättar om mina dagar i typ detalj medan andra skriver roliga tips och har massa bilder och kläder osv i sina bloggar. Ajaj, jag ska försöka bättre mig. Men visst är det så att jag skriver blogg mest för mig själv och inte för att andra ska tycka att den är rolig. Men när man ser alla andra som skriver mycket roligare så känner man sig ju lite tråkig. Ge mig en bättre kamera så skulle jag lungt lägga in roliga bilder på saker och ting mycket oftare!

Aja, ska sova strax eftersom jag har halsont. Puss&Hej / elinalejanplejan

måste ju röra på fläsket

Nej nu är det dags för en prommis i den fina vädret (kommer inte kunna sova inatt av all pollen dock) Ciao

Let me tell you about my weekend

I lördags morse åkte jag, Julia, Laura, Alice och Mikaela till stan för att köpa presenter till Maria och Elsa. Vi var effektiva och fick ihop ett bra kit till dem båda innan vi satte oss ner för att äta lunch på ett mysigt ställe på Gamla Brogatan. Jag och A tog Foccacia, M&L sallader och J beställde en asgod pastarätt m. kyckling och grejer. Rekomenderas! Efter lunchen gick vi runt och trallade lite bl.a i kungsan. Mysig vistelse må jag säga.

Väl hemma var det dags att göra sig iordning inför kvällen. Jag skulle klä ut mig på någonting på E eftersom det är min första bokstav i mitt namn, så jag blev en liten emo. (Bilder kommer förmodligen upp senare) Kvällen vart lyckad m. alldeles för mycket mat och cheesecake som E&M hade lyckats med galant. Alla var jättesöta i sina utklädnader och jag har alltid så roligt med alla er <3

Imorse när jag vaknade hade jag stört ont i halsen och jag lät nästan lika hemsk som Julia lät igår (hon kunde knappt prata, söt) Kändes rätt jobbigt eftersom jag hade fått rollen att ta över min systers solo i kören eftersom hon lät ännu värre. Tack..! Vi skulle alltså sjunga m. ungdomskören i kyrkan och eftersom jag har varit på dans varje gång de har övat så var jag inte säker på någon av låtarna. Mamma och Pappa (som leder kören, hehe) var redan i kyrkan och repade så jag var tvungen att ta bussen och dessutom ta med mig hi-haten till trummorna.. Kändes rätt fånigt att springa till bussen med den, men vad gör man..Sen visade det sig att jag bara hade behövt ta skruven istället för hela köret, men men. Det gick inte bra alls att sjunga solot, men aja. Nog om det.

Klockan två skulle vi vara hos AndreasJ för att repa inför konserten så efter att vi hade fått i oss lite fika gick jag, Mikaela och Maria till Stinsen eftersom vi hade ca en timme på oss. Jag köpte mig en vit body från Gina, men det visade sig sen att den inte alls var lika snygg som den svart jag har. Modellen var inte ens samma, den var kortare i ärmarna och massa.. så den ska lämnas tillbaka! Hursomhaver så gick vi sen frpn Stinsen till Andreas där vi fann Alice, Laura, Elsa, Viktor och Tom. Vi övade igenom låtarna och det gick väl hyffsat. Dem är jätteduktiga, men vi är lite krånliga om man säger så.. men det blir nog bra.

Nu känner jag mig helt körd i halsen efter allt sjungande idag.
Och pollen är värre än någonsin, typ. Inte nice. Mina ögon kliar sönder.. ni ska bara veta hur det är. Åt nyss Ben&Jerry's, dum som jag är :S

image92

lyckad dag

Dagen började med en härlig sovmorgon och att jag tappade bort min väska. Jag märkte efter halva vägen till skolan att väskan hade åkt av pakethållaren, toppen tänkte jag när jag inte såg den i närheten. Så det var bara till att vända och leta längs vägen där jag hade åkt, men när jag inte hittade den åkte jag tillbaka och till min lycka fann jag den ca tio meter framför stället jag märkte att jag hade tappat den.. i en buske, konstigt men skönt att slippa köpa nytt busskort, mobil (fast det skulle jag behöva), friskiskort, mp3 osv.

Skoldagen gick härligt snabbt som vanligt (Förutom svenska lektionen som verkligen segade sig fram). Lunchrasten bestod av solning på gräsmattan igen, lovley <3

Vid ungefär halv fem var jag på plats
i Gula Villan för att förbereda massa inför invigningen som skulle sättas igång klockan 18.00. Vi fick upp allt fika och tände ljus och skrev upp menyn osv. Det blev faktiskt jättemysigt och vi lyckades få disken att se ut som en café-disk tillslut, halleluja. Det var i princip fullt hela kvällen och alla verkade nöjda och glada, så det är ju positivt. Jag hoppas det dyker upp så mycket folk på Onsdagar nu framöver också. Kom ihåg; Onsdagar från klockan 14.00 och framåt (ungefär 20.00)! Gula Villan har även en blogg, som för tillfället inte är så värst intressant, men det kommer att komma upp lite bilder och sådant senare. För att glutta på den kan ni klicka här.
Roligt nog kom Olivia dit ikväll! Har saknat den solstrålen, så det var jättekul att träffas. Senaste gången vi sågs var på nyårsafton liksom, Inte bra alls.
Ett annat kärt återseénde var att Adam var där. Det var år sedan vi sågs, så jag blev rätt förvånad när jag fick syn på honom utanför när jag var mitt inne i att servera te till sockertopparna Elsa och Malin. Jätteroligt att ses och vi får höras snart tycker jag allt.
Mm, men det känns som det blev en lyckad invigningskväll iallafall, toppen!

Jag, Mikaela, Maria och Olivia gick runt halv elva för vi var så trötta. Maria åkte hem och vi andra träffade Markus och gick sedan omkring lite och var allmänt roliga. Precis innan jag skulle hem så gick vi till någon av Olivias kompisar, som hette Andreas..tror jag? Men jag lämnade M och O där och fick sällis av Markus en bit på vägen till bussen.

Ah, men nu ska jag sova alldeles strax. Imorgon bitti blir det stan m. flickorna för att köpa något till Elsa och Maria. Puss&Godnatt image91

Fredag!

Har fixat om lite här på bloggen, min tanke var att få det mer somrigt, men det resulterade i ännu mörkare färger.. Det får duga så länge.

Idag har vi sovmorgon till 10.30! Fatta skönt, plus att det bara är idrott där vi inte behöver ombyte och sen är det lunch, svenska och engelska. Efter skolan måste jag hem en snabbis för att sedan skynda iväg tll Gula Villan igen. See you there?

Det ska tydligen bli ännu varmare ute idag än igår, förvånandsvärt härligt. Träden börjar ju bli gröna också, vilket är positivt förutom all pollen som virvlar omkring i luften och smittar ner mig.

image90
Känner definitivt för en iskall smoothie just nu! Det skulle passa så bra i vårsolen (snudd på sommarsol) Tyvärr har vi ingen yoghurt hemma, men man kan ju alltid drömma..


image89

Nostalgi

Ovanligt bra dag idag, vad säger ni själva? Det känns helt OK med matten, men sänker mig förmodligen.. Resten av dagen var härlig, hemkunskap med asgoda Wraps! På lunchen låg till en början jag och Alice på gräset och solade och sen joinade tjejerna, inte helt fel. Efter det var det bara en kort SO-lektion och sen fick vi sluta för vi hade ingen musik eller Spanska, Underbart!

Jag cyklade hem till Mikaela, det var härligt men jobbig väg att cykla dock.. Kändes härligt att få cykla omkring lite i Kärrdal också, där jag har bott ända till jag var 14 år, gillar det stället. Vi behövde inte ha mer än t-shirts på oss, vad hände egentligen? Nyss var det ju snö och oväder och sen helt plötsligt är det typ sommar.. Vad hände med mellanstadiet? Men jag ska inte klaga! Väl hemma hos henne bestämde vi oss för att baka en hallon&blåbärspaj och kärleksmums till Gula Villan (mer info, se nedan) så vi handlade och satte igång för full rulle i köket. Jag vet inte vad det är, men det går alltid dåligt när jag bakar med den där flickan.. Det blir någon konstig blandning av våra talanger eller något sådant.. Jag hoppas det smakar bra iallafall, eftersom det ska ätas av kunder som faktiskt köper det för att få något gott..

Vid klockan sex någongång tog vi bussen till Gula Villan där vi fixade iordning allt tillsammans med resten av gänget där. Det blev faktiskt bättre än vad just jag hade väntat mig, med tanke på vad vi har skrapat ihop. Det löste sig även med försäljnings-disken vilket känns skönt!
För er som undrar är Gula Villan ett ställe där man kan umgås och ta en fika som kommer att ha öppet på Onsdagar från 14.00 till ca 20.00. Vi är ett gäng ungdomar som har startat och genomfört projektet och har nu invigning imorgon, Fredag från klockan 18.00 och framåt för er som vill komma förbi och ta en fika och lyssna på livemusik. (Tellusvägen 3, Sollentuna)



Pussen image88

marias födelsedag - mems födelsedag

Jag måste säga att gårdagen var underbar! Skoldagen flöt på bra även fast den är den längsta och hemskaste på hela veckan. NOprovet gick nog hyffsat och det var Chicken Bits till lunch! En härlig lunchrast m. flickorna i solen var inte helt fel heller och vi fortsatte likadant hela SO-lektionen. ASHÄRLIGT! Några skulle göra nationella muntliga matten på mattelektionen så vi fick sluta tidigt! Jag, Mikaela och Maria åkte hem till mig. Vi låg på en filt och solade, åt polly och hade det bäst. Det är typ sommar! :D Sen började vi öva lite på våran låt vi ska sjunga och min mamma kom med tårta eftersom Maria fyllde år. Och efter att ha slukat hela tårtan (den var liten) så gick vi ner till replokalen istället för att ta oss igenom hela låten för första gången. Det gick, men vi måste öva waaaay much more.

Kvällen var mest konstig, vi pratade om drömmar vid middagen och planerade sen inför våran New York-resa (haha, som kanske inte kommer bli av, men jag ska tjata så jo) Jag försökte hjälpa min syster att hitta något att ha på sig på "Ursäkta, jag tror jag har kommit fel"-skivan ikväll.. Sen vare Top Model som gällde <3


Idag har vi Nationella i Matte. Crap, jag kommer faila. Kommer sänka mig i matte, ajaj (tror jag). Men nu ska jag sätta fart. Ciao!



min bästa vän fyller år -

Godmorgon och GRATTIS MARIA HAGERT! Min bästaste vän fyller 16 år idag, glöm inte att gratta henne!

image86

Cp-bilden nr1, den är två år gammal, men den här dagen var den bästa och det kommer vi inte glömma i första taget.
Jag älskar dej, Maria Hagert (den blondaste på bilden)

it was a good day

Skola från 8.45 till 17.00 (blev kvar ytterligare en halvtimme och fick vara med om brandlarm och brandkåren och hela fadderullan) Men tro det eller ej så kändes dagen till och med kort! Det var bara roliga lektioner och SOn var galet kul m. Mikaela och Alice som skulle försöka klura ut mitt lösenord till hotmail. Det tog ett bra tag och jag höll på att dö av alla konstiga förslag dem kom med men tillslut kom dem på det, efter ett antal ledtrådar vill säga ;)

Efter skolan hade vi rep i Mu1 tillsammans med 9mb. Vi sjöng bara låtar till vårkonserten då, men efter klockan 16.00 så hade vi en dryg timma på oss att öva inför våran egna "Unplugged-konsert". Lite krångel blev det måste jag säga, men vi bestämde tillslut låt och dagen slutade suveränt med solsken och mina allra bästa vänner vid min sida.
Jag, Mikaela, Maria, Alice, Elsa och Laura ska sjunga "Just a ride" medan killarna spelar till, det blir nog bra! Jag och mina två M ska även sjunga "Buses and trains" där Andreas spelar till :) Men det blir rätt tajt att lära sig allt eftersom konserten är redan den 7/5. Kom och kolla! I vår skola i Musik-ettan!

Jag kom hem runt 18.00
då jag pluggade lite (aslite) NO och åt middag för att sedan susa iväg på min cp-cykel till danshuset för att dansa. Nästa gång är sista gången så det känns lite stressigt, men jag tror att jag har ganska bra koll på danserna ändå. Den 25/5 har vi dansshow i Rudbeckskolans aula. Det blir bra roligt det.

Imorgon har vi NO-prov och jag känner mig inte alls så säker som jag borde göra dagen innan ett prov. Speciellt eftersom det är mitt sista NO-prov någonsin i grundskolan och NO är ändå min grej.. men jag tror inte jag sänker mig även fast jag bara får VG, så jag ska väl inte klaga. Och juste, gissa vem som fick MVG på Historian? Helt sjukt att jag fick det, men så kan det vara :D

Nej, nu måste jag plugga lite NO innan jag ska hoppa i säng. PUSS&GODNATT

Bomber och granater

Blixtsnabb dag i skolan idag. Mitt skåp blev våldgästat och fick smaka på cola på köpet, hm.. inte nice. Men värre saker kan ju hända.
Sen blev det plugg m. Mikaela (Maria lämnade oss :( ) i Stinsen. Jag lovar, bästa stället att plugga!



Rubriken är för hur jag känner mig, fast egentligen är det helt tvärtom - helt dött.
See ya

Skolan

Hejhopp. Nu sitter jagoch halva min klass i bibblan i skolan. Vi har SO och jag har inga böcker eftersom någon har bytt kod på mitt lås så jag måste gå till vaktis (för 100e gången) och be honom knipsa upp det.. Jag har valt Tanzania och Spanien till något geografi-arbete, fast det känns inte rätt. Får se vad jag gör. Hejdå..

Söndagsproblem

Nu är det såhär att jag köpte den svarta klänningen (bild nedan). Jag trivdes i den bättre än i den rosa och det är mer praktiskt att ha senare i framtiden. Plus att de flesta tycker att jag ska köra på den svarta förutom några som gillar den rosa, men de som tyckte det tyckte att det är mer vårigt att ha en rosa, och det är klart det är men jag ser inte balen som en vår-bal utan som en avslutningsbal och då passar alla färger. Frågan är bara vad jag ska ha för skor osv.. jag har köpt ett par jag gillade, men det kanske blir tråkigt eftersom dem inte är färgglada. Hjälp mig.






I morse gick jag upp för att äta frulle och städade övervåningen. Puh, det var inte roligt. Efter det åkte jag och min bästa papps iväg på en liten utflykt till b.la stan. Snacka om att det var sommarkänsla när vi åkte bil genom stan med hög musik på, en varsin glass och min favoritjuice! Dagens höjdpunkt. När jag kom hem var min syster hemma igen. Hon har varit i Göteborg hela helgen m. sin klass. Det är tradition för alla musikare på Rudbeck, vilket betyder att även vi (om jag börjar) kommer att åka dit i trean.
Hursomhelst så var det mys att träffa na' igen. Nu är hon hos sin pojke och Mami&Papi är iväg på annat håll och jag funderar på att ta mig en riktigt lång och härlig promenad, all by myself. Känns som jag behöver det, både promenaden och ensamheten. Usch. Puss

.....

En dag som denna borde jag lalla runt glad och lycklig eftersom det är strålande sol och snudd på sommarvärme. Jag känner mig snarare som en hemsk och ruggig novemberdag när allt känns fel.

Promdresses - hjälp mig välja

I morse gjorde jag, Kathrine och Jesper Nationella, Muntligt i Matte. Det gick inte så bra känner jag, men what the fuck. Dagen flöt på rätt bra och efter skolan åkte jag till stan med 5 snyggingar vid namn Alice, Elsa, Julia, Maria och Mikaela. Vi kirrade present till Robert och dem andra köpte present till Fellan också. Vi kollade på balklänningar också, och jag hittade några jag gillade.. Men jag vet inte alls hur jag ska göra. Mikaela köpte en av dem som satt snyggast på mig, så Byebye till den. (Hon passar nog ändå bättre i den färgen än vad jag gör och den var jättefin på henne!) Och den har jag två till jag velar mellan.



Den rosa är lite roligare än den svarta. Jag trivdes bättre i den svarta pga modellen men känner ändå att den rosa var väldigt söt mest pga att den har en härligt stor rosett bak i ryggen. Fast jag är lite osäker på om jag gillar den rosa framifrån.. den är så tajt hela vägen.. Egentligen är det lång också, men jag kommer isåfall korta av den och sy så den blir som på bilden ungefär (jag har klippt av den i paint). Det tråkiga med den svarta är att den är just svart. Men å andra sidan kan man ju piffa upp den med ett par färgglada skor och sedan en kuvertväska i samma färg (kanske även matcha läppar osv). För om jag kör på den rosa kommer jag behöva ha mer neutrala skor, smycken osv. Vad tycker ni verkar bäst?
Jag ska in till stan imorgon igen för att prova en gång till och kanske även köpa. Tyvärr kunde jag inte lägga undan dem så jag hoppas att de finns kvar! Jag ska försöka ta bild som jag kanske lägger upp här.
Säg era åsikter är ni snälla!

glad men orolig..?

Idag vid ungefär två fick jag reda på preliminärintagningarna. Jag borde väl vara glad just nu, eftersom jag kom in preliminärt på både Rudbeck Musik/Natur och Södra Latin (och Natur och Sam på Rudbeck också :P), men jag känner mig ändå lite orolig. På Södra låg jag ganska nära intagningsgränsen så risken är stor att jag inte kommer kunna hålla mig kvar där när vårens betyg kommer ut. Det känns som många kommer höja sig och greja medan jag förmodligen bara höjer mig i hemkunskap och sänker mig i matte... Men det känns inte så jobbigt att jag troligen inte kommer kunna hålla mig kvar där, eftersom jag inte riktigt vet om jag vill gå där.. och jag är mer än nöjd att jag kom in preliminärt, känns bra!
Grejen är att mina poäng på Rudbeck, inte var så bra.. och har hört av massor av andra att dem fick bättre och är orolig att många andra kommer höja sina betyg och då ryker jag. HEMSKT tråkigt att gå vanliga naturlinjen..Usch. Jag hoppas att det löser sig iallafall! Heja på mig!
Jag vill inte gå gymnasiet utan musiklinje :(

Poäng

Idag får man reda på preliminärintagningarna till gymnasier. Men smart som jag är har jag tappat bort mitt lösenord till siten. Crap! Hoppas SYV jobbar idag så man kan få det genom henne..

..rubriker är inte min starka sida

image78
Pussen / Elejan

Sick and tired

Dagen igår började bra, vi fick b.la syn på några strippdansande fjortisar från häggvik som stod vid busshållsplatsen och inte hade någon aning om att hela våran klass stod innanför fönstrerna och skrattade åt dem.. Men efter lunchen, dagens höjdpunkt, mådde jag bara sämre och sämre men var kvar i skolan ändå. Sen fick jag skjuts av Mami hem eftersom jag var halvdöd vid det laget.. Väl hemma kunde jag knappt gå och jag darrade i hela kroppen, hade ont i magen och kände mig allmänt svag. Senare spydde jag och hade mig. Surprise!! Jag lovar, jag måste ha någon sjukdom eller något, så ofta som jag blir magsjuk. Hatar det. Och ja, nu var dagen inte lika bra längre, jag hade en hemsk eftermiddag/kväll men någon gång runt nio så började det släppa och jag kunde få ner lite glass i min tomma mage. (Jag vet att jag inte ska äta något sådant på veckodagarna, men det här var ett undantag eftersom jag var helt tom och svag och glass är inte så starkt och svårt för magen att bryta ner, så det var därför)

Idag mår jag mycket bättre, men mår fortfarande lite konstigt. Egentligen skulle jag vilja vara hemma på förmiddagen och vila lite, men vi har ju Nationella C-prov i Engelska - Uppsats. Och det är ju inte så bra att missa. Wish me good luck!

Fab 5

image76

Saknar oss! Vi måste ta och ses snart, och då menar jag SNART! You're amazing. Jag saknar faktiskt konfan på onsdagar med er snyggingar. Kom igen, när kan alla? <3

rather thin and happy than fat and pleased

Jag har lovat mig själv att inte äta något onyttigt på veckodagarna. Det har jag sagt förut, men nu måste jag få det att fungera också tänkte jag. Hittils har jag klarat mig, idag allstå, och jag hoppas att det ska fungera hela veckan. Och gärna alla andra veckor också. Visst, jag älskar att äta och det är hur gott som helst. Men glädjen varar längre om jag inte äter den där kladdkaksbiten, glassen eller what so ever. Det här ska jag klara. Sen är det ju en annan sak på helgerna, men även då ska jag försöka behärska mig lite. Haha, men det är inte så lätt när man är uppvuxen i en godisälskar-familj.
   Ge mig gärna tips på nyttiga men goda saker man kan äta t.ex på filmkvällar osv när man annars kan stuva i sig allt från godis och glass till chips och kakor. Inte bra.

image75

Jag längtar tills bär-säsongen är här i Sverige. Det är ändå bland det godaste som finns + att det är nyttigt. Thumbs up!

För som sagt måste jag börja skärpa mig inför sommaren nu allstå, så man har någon chans att kanske träffa någon på beachen eller så. Det går ju inte så bra för mig i övrigt..

Monday

Hyffsad dag i skolan. Mysig eftermiddag m. Mixy och AllanBiblos med både skratt och tårar. Älskar er bejbies. Jag hoppas att veckan går snabbt för jag känner redan nu att jag är i stort behov av lite ledighet, även fast vi inte har en så jobbig vecka. Jag vet inte riktigt vad det är som händer med mig, men jag är ständigt trött och alltid lite halvledsen av någon anledning.

Balklänning

Nu börjar ju tiden bli inne för att fixa en klänning till balen.. Jag har tittat runt lite, både på internet och i affärer men har inte hittat någon alls som har fallit mig in i smaken. Så, har ni tips på internet sidor får ni gärna länka! Och tipsa om affärer! Eller ännu bättre, om ni vet någon specifik som skulle passa mig så kan ni länka till den! ;D

Jag kommer lägga ut bilder på exempel senare, när jag väl hittar någon som jag gillar.

11:11

Godmorgon! Helgen har mest bestått av att vila och vara hemma. Rätt skönt om jag ska vara ärlig! Nu ska jag och resten av familjen snart åka till trafikskolan för att gå på hanledarutbildning. Vilket innebär att jag kan börja övningköra typ nästa vecka! Tjohej. Fast jag vet inte hur det kommer att gå m. tanke på att jag inte når ner så bra till pedalerna samtidigt som jag ska se hela vägen..men det löser sig nog.

image72

Efter det kaanske jag ska jobba en sväng, we'll see. Pussen.

det är väl kul när du sjunger, när du är lite på håll sådär..

..sa min Mamma nyss när jag sjöng, kanske lite för högt vid matbordet. Som tur är syftade hon just på volymen och inte på något annat, men det blev lite fel när hon sa det. Men jag tar inte illa upp. På tal om sång så borde jag kanske ringt till Södra Latin för att få reda på mina poäng, bara för nyfikenhetens skull, men jag har inte riktigt tagit mig tid till det än. Jag kanske gör det någon gång i veckan som kommer, fast å andra sidan får jag ju ändå reda på det på torsdag. Det blir spännande att se om jag ens kommer in på Rudbeck..jag klantade mig rätt rejält på det provet allstå.. ajajaj. Men ja juste, Arvid S fick 25 av 25 på södra! Inte illa killen, grattis!

Skoldagen idag blev en kortis för min del. Redan på idrotten kände jag mig yr och låg under Mikaelas jacka och frös hela lektionen och efter lucnhen så bestämde jag mig för att gå hem, eftersom jag inte pallade spela teater och hålla på när jag mådde dåligt. Men jag orkade inte gå enda hem så jag gick till en stor gräsplätt i Skälby och la mig ner och somnade ganska snabbt. Det var rena rama sommarkänslan (om man räknar bort jackan och halsduken) och det var hur skönt som helst att sova. I needed that. Efter ca 2 timmar kom Mikaela förbi som hade gått tidigare från engelskan och senare joinade vi Alice, Paulina, Elsa och Julia till Stinsen. Det var najs! Härliga flicker det där alltså.

Jag har nyss tjockat med världens godaste Pizza och ska senare svulla i mig massor av choklad som jag köpte tidigare. Himmel, jag kommer sprängas.

hands down

Ännu en asnajs skoldag är nu över! Men tyvärr så är temadagarna slut och det är bara att kasta sig tillbaka till skol-helvetet redan imorgon igen.. Fast helgen är påväg, så man ska väl inte klaga.
Jag ska strax göra klart hemkunskapen, men den är i princip färdig så det kommer gå snabbt och sen ska jag göra klart en matte-läxa som också kommer gå kvickt. Skönt! Just nu sitter jag och lyssnar på Dashboard Confessional och dricker te, inte illa.
Ikväll blir det stationsträning på friskis. Jag känner mig alltid så duktig just efter det passet, eftersom det är 90 minuters jobbig, men rolig, träning.


Och hörrni, säg gärna vilken bikini av de i föregående inlägg ni tycker är snyggast. Själv gillar jag nr.2 och nr.3 mest, men jag är ändå lite osäker på om färgerna på tvåan passar mig. Vad tror ni?

SOMMAREN 2008,

Dags att värma upp inför sommaren! (Inte för att det är så somrigt ute just nu, men ändå..) Sommaren 2007 sög, allt var piss förutom Cypern. I år ska det bli andra bullar! Börjar förmodligen sommarlovet med en Billie The vision-konsert m. tjejerna, i guess <3 Efter en vecka hemma blir det W.T.A.I och två dagar efter det drar jag och Mikaela och hennes föräldrar till Grekland i två härliga veckor! Sen är jag hemma i två veckor där vi föhoppningsvis ska till New York en sväng. (Inte sååå troligt att det blir av, men KANSKE) vecka 30 spenderas på Öland m. mina två bästa kompisar, Maria och Mikaela och där kommer även Alice, Elsa, Simon m. fl befinna sig. Inte helt fel, nej. Och det kommer tillkomma en del grejer också, den här sommaren kan nästan inte bli tråkig! :D

Så jag blev sugen på att köpa ny bikini och hittade en del som jag gillade, kommentera vilken som är snyggast. Jag vill ha en färgglad söt och sen en helt vanlig random svart, fast den behöver jag inte visa upp här.



Det finns massor av snygga på nelly.com som jag har spanat in, men dem är på tok för dyra allihopa. Men ni kan ju titta förbi där om ni är lite rikare än mig.

Jag ska även försöka skärpa mig så man slipper skämmas på beachen 08. Önska mig lycka till!

Nu ska jag kila ner för att dricka te och titta på Top Model, Ciao!

Temadag

Fatta najs dag vi hade idag. Helt lungt m. filmtittande, dramaspel osv! Såg på Linas kvällsbok i aulan hela eftermiddagen, inte helt fel.

ahjgkhejklrjtajbfjagkaölitnag

En Tisdag bestående av cykling i hemskt väder, filmtittande (HipHipHora) på NOn, musikteoriprov + HISTORIAPROVET. Härligt skönt att ha det överstökat, trots komplikationer i början när vi fått ett annat prov osv, men jag är så lättad över att det är slut nu, kaputt, väck! Jag känner mig hyffsat nöjd också så jag kommer nog inte sänka mig. Så just efter skolan var jag, Mikaela och Louise riktigt glada och lättade, och jag och Mikaela for till Stinsen för att äta. Mumma. Efter det var det dans som gällde.
Det brukar vara askul och jag brukar skutta hem från lektionerna..men jovisst var det kul idag, men allt kändes jobbigt när jag var påväg hem och är nu på ganska dåligt humör. Jag är inte sur eller så, inte stressad heller, utan jag känner mig vara allmänt ledsen. Allt känns bara fel, och ingenting känns roligt. Men jag känner inte att jag ska säga orsakerna här för då vet jag att vissa kan tolka allt fel och sen tro att jag bara säger allt för att få uppmärksamhet eller nåt sånt skit. Det är bland det värsta som finns, och det mår jag bara ännu sämre av. Hur som helst har jag inte riktigt varit mitt vanliga glada jag på länge nu..Jag hoppas det inte märks av allt för mycket. Jag blir bara så irriterad på mig själv. Hatar det.

Another monday

SKOLA, SKOLA, SKOLA, SKOLA. Jag vill inte! Men vi har iaf temadagar - sex&samlevnad - ons&torsdag. Skönt!

musikterapi

image67
Nej, nu tar jag en paus från jag-borde-plugga-nu-tänkandet och går ner till musikrummet och sjunger. Ciao!

Söndag = Pluggdag

Planerna igår var ju att plugga så mycket SO som möjligt så jag kunde ta det mer lugnt idag och kanske till och med börja med Hemkunskapen men tiden bara sprang iväg och helt plötsligt var det kväll och jag fick besök av Laura, Alice och Mikaela. Vi begav oss till Norrviken, hem till Gustaf på våra cyklar för at träffa lite folk. Det var snudd på sommarkänsla när vi susade (hehenej) fram i mörkret.
Men hursomhelst så har jag nu allt plugg framför mig. Hooray! Det värsta är att det är just Historia jag ska plugga, det skulle vara en annan sak om det var No eller något, men det här är ju bara för tråkigt. Det handlar om Andra Världskriget och jag orkar verkligen inte sätta mig ner och ta tag i det. Jag har iof läst igenom kapitlet några gånger och börjar få lite koll på hela krigsförloppet, men för att få högre betyg måste man ju ha egna tankar. Det kan vara så att jag har det, men jag vill inte ens börja tänka på det.. men jag ska göra det snart.. Om det är någon som har bra tips och tankar får ni gärna säga till!





Ångest..


Jag har fortfarande inte åkt än, Papi och Mamma är ute på prommis i det härliga vädret. Så jag kollade på gamla bilder så länge och märkte att jag verkligen hade mycket längre hår förut. Och blondare. Damn, vad jag saknar det! Mitt hår nu är helt CP, jag vill ha längre men för att det ska funka så plattar jag det inte längre + att jag inte färgar det.. Så såhär får jag gå omkring hela året typ.. med massa ful utväxt och hela fadderullan bara för att kaaanska kunne få långt hår tillslut och då kunna färga det blont igen. GE MIG DET TILLBAKA.

image66



STÄDNING IN MY HEART..nat

I morse skrev jag en Göra-i-helgen-lista, och den är inte fylld med roliga saker ska jag säga er. Den innefattar städning, plugg och diverse saker. Jag har iaf precis avslutat städningen (slarvade lite) och bestämt vilka grejer från H&M jag ska beställa i eftermiddag (bara tråk-grejer) och ska nu snart iväg och köpa lite nödvändiga saker med papi innan jag sätter igång med historian. Önska mig lycka till.
image64
(gammal bild)

Äntligen fredag

Idag är det fredag och vi har nationella prov i engelska nu hela förmiddagen..YES! Hatar engelska, men det ska nog gå OK. Jag tänker gå omkring som en slashas idag :D haha, usch. Puss

vill ha svart rubrik

Godmorgon! Pollen-allergin är här på riktigt nu, attans.

Är det någon som vet hur man byter färg på texten i rubrikerna? För tillfället är de ju rosa, men jag skulle vilja har svart..



för klen för nya skor?

JAG BLIR GALEN! Min fot värker nåt så otroligt just nu och jag orkar inte känna värsta dunket i hela foten pga av ett ynka äckligt och fånigt skavsår. Hur jobbigt kan det vara liksom?

-"Oj, vad har hänt, varför haltar du? :O"
-"Nee, jag har ett skavsår.."

Det låter ju som om man är hur klen som helst, hoppas det läker över natten så allt äckligt var försvinner..



Sen har jag tänkt på en sak. Det är så otroligt många killar som klipper sig när deras hår är som finast. Nu ska jag inte nämna några namn, men bara idag har jag sett 3 st (på bild iof) som har klippt sig nyligen och som påstår att deras hår var alldeles föör långt innan..men oftast, eller iallafall i de här fallen är det precis lagom innan. Och det har hänt förut att man har tänkt och sagt till om att folks hår är snygga och sen klipper dem sig precis efteråt..Dem kanske inte vill att man ska tycka att det är snyggt :O Fast nu menar jag inte att min åsikt är den enda rätta, men jag har andras åsikter med mig också fast inte just på dem jag har sett idag men i andra fall och jag har inget att göra så tänkte bara dela med mig om det.



Idag är jag arg igen. Jag är ofta arg nu för tiden. Fast inte på någon eller något..mer på mig själv och att det aldrig händer något kul och allt iof.

Jobbig dag m. jobbigt jobb

Tjoflöjt! Idag har jag varit jobbigt trött och haft ont i min fot hela dagen. Har ett inflammerat skavsår (som rinner och har sig, tjohej)vilket gör att det dunkar hejvilt i foten + att jag  inte kan ha skor på mig.. men i slutet av skoldagen gick det bättre så jag kunde ta mig iväg med skor och allt. Men nu har jag lyckats komma åt det så mycket så att det värker i hela foten.. hejåhå..
Hur som helst åkte jag efter en jobbig dag till pappas jobb för att jobba. Jag hann sitta med mina tiptop-flickor Julia och Alice i kanske 20 min på bibblos också, det var mysigt även fast det var en kortis! Sen gick jag mot Karaokefabriken för att själv packa om lådor på lagret..låter väldigt roligt va?! Men jag känner att jag behöver pengarna.. och sååå farligt är det faktiskt inte. Nu har jag jobbat klart för idag och sitter här och skriver blogg..sammanlagt har jag jobbat i 7 timmar och får en lön på 80kr/timmen och ja, ni kan ju själva räkna ut hur mycket det blir och märker kanske att det inte är så värst mycket, men det är bättre än ingenting! Jag ska lägga undan till sommaren hade jag tänkt, men vi får se hur bra det går..
Nä, nu ska jag tjata på far min så att vi kan åka och handla mat och grejer, Puss

första april

Hejhopp, idag var det första april och min kära vän Alice försökte lura mig att hon skulle flytta till London ett år, vilket egentligen inte är så orealisktikt eftersom hennes pappa har planer på att kaaanske flytta dit men jag är inte så lättlurad som jag ser ut.. haha. Hon lyckades dock lura Maria, Mikaela och Elsa som blev riktigt tagna och var ledsna enda fram tills det kom fram några timmar senare att det var ett skämt, hahaha det var roligt. Jag själv kom inte på något klurigt skämt i år..lite tråkigt men jag är glader ändå.
Hursomhelst var det sång och dans som gällde idag. Älskar det! Det gick bra på sånglektionen och jag och Mikaela fick båda samma roliga låt i läxa och vi hade roligt hela trippen igenom. Efter det var det full fart på dansen, i love it!

Pussen

RSS 2.0