juste rubrik vare ja..; update

Nej, nu har jag varit dålig på att uppdatera. Fast iof tror jag inte att det är någon som storgråter över det.. Jag däremot är ledsen slash aarg (!) på att mina älskade skor inte finns NÅGONSTANS i rätt storlek. Och jag har verkligen kollat ALLA affärer i stockholm (typ, men jo), och 36 ska då alltid vara slut. Jämt. Snälla ta in fler i den storleken, då skulle allt vara lite bättre. (Och sen tycker jag att det borde finnas 35or också, då skulle allting kännas ännu lite bättre.) Jag kollade nu på Vagabonds hemsida, men de är slut även där.. Jahopp, vad roligt då. Jag måste ha, för jag tänker då inte springa omkring i gemonvåta converse hela vintern inte. Big nono.
   Jaja, jag får helt enkelt fortsätta kolla och leta, fråga och ringa runt, så kanske det löser sig till slut.

Så, om ni undrar hur håret blev så ska jag väl säga hur jag känner; Hon var duktig och jag är väl nöjd. Ser dock lite fejkat och gult ut, men med lite silverschampoo på det blir det nog finemang boomerang.

Och jaa ni, igår var det halloween-parteeey och jag var cowbooii (eller snarare cowgirl hehe). Cool m. pistol och hatt och ful kjol. Haha aja det var kul..Och det blev en härlig promenad hem från viby till vaxis i regnet sen, rätt kallt, men måste säga att man sover galet gott efter en uppfriskande prommis.
    Idag blevre mysigt fik m. E, M, M, E och A (fast jag var duktig och köpte inte någonting! Ska verkligen försööka spara på pengarna den här månaden). Och nu på kvällen har jag bara varit hemma.. Ganska skönt m. tanke på att jag inte mår så bra, men samtidigt astråkigt! Men nu känner jag att jag bara svamlar på om helt onödiga saker, så jag tror jag ska lägga av nu. Ja fy. Hejdå

utväxten ryker idag

Gårkvällen var jättemysig. Det blev allstå bio + fik m. härliga flickor <3

Jag bokade tid hos frisören i söndags, på ett ställe som såg fräscht och bra ut. Jag ska nämligen slinga utväxten, och jag lyckades få en tid nu på torsdagmorgon, och då hade jag tur. Men, såklart, så ringer de nu och säger att hon, frisören, har blivit sjuk! Och det är inte första gången detta händer mig. Åh, jag som var så taggad till att färga just idag..perfa.
  Som tur var hittade jag en tid hos nån på Olle&Marie, bara en halvtimme senare än planerat. Jag brukade klippa mig där förut, och det är en bra salong, så det ska nog bli okej ändå. Men man blir ju ändå besviken..det andra stället verkade jättebra..



En bild på hur det ser ut på det första stället. Fräscht va?

Jaaja. Det blir nog bra ändå.. Vid ett kommer mamma min in till stan, och då ska vi kolla runt lite och ha en mysig mamma-dotterdag. Och ikväll blir det till att klä ut sig.. Får se hur det blir med den saken senare. PUSS

<3

 


Ah,nu är jag proppmätt!
Jag slevade nyss i mig en stor skål m. snabbmackaroner, köttbullar, stekt skinka (typ som bacon), stekt paprika m. ketchup och massa peppar. Yummmie, det är verkligen asgott, snabbt.. och onyttigt. Och det där med skinkan, det är tips till er från mig. Riktigt gott, och det måste väl vara nyttigare än bacon åtminstonde? Värt att prova iaf.
   Efter en hel dag hemma med mycket musiklyssnande och mys m. katten så ska jag möta upp Alice, Maria och Mikaela på tåget in mot stan där vi ska gå på bio och kanske ta en fika. Gissa vad vi ska se?.. Ja, ni har rätt. Det blir HSM 3. Snacka om nördar, men tjeena vad snygg han är hehe.. Plus att vi gillar extremt töntiga filmer, det gör nog vi alla innerst inne.
   Förhoppningsvis kommer även Elsa in senare, då blir vi återförenade <3.

BTW, jag bheöver fortfarande tips på vad jag kan klä ut mig till! Skriv, skriv!!!


Vi hörs, pussen

ny header

Sådärja, nu har jag kirrat ny header. Inte den snyggaste nej jag vet, men bättre än ingenting,

SÅ, nu behöver jag er hjälp! Ge mig tips på vad man kan klä ut sig till!!!! Behöver inte vara relaterat till halloween, utan kan vara vad som helst. HJÄLP MIG!

make me a supermodel, eller maria iallafall

Godmorgon. Idag är jag sådär grymt trött man kan vara ibland, även fast man har fått sova ut.. Men det är säkert för att gårdagen blev lite stressad..Men rolig.

Jag och Mickaflicka åkte då in till Stureby och sjöng och hade mysigt med Therese innan vi åkte in till Götgatan och åt lunch, kollade i affärer och fikade (Muggen <3). Sedan fortsatte vi in till city för att äta middag och kolla i mer affärer :D. Efter en rolig busstur hem till mikaela bestämde vi oss för att tillsammans med Maria ha en rolig kväll at my place. Och så blev det.
   Vi såg på HSM 2, som egentligen är en värdelös film bortsett från all sång, dans glädje, men framför allt; Zac. Han är så galet snygg, jag tror jag dör.. Och jag brukar inte vara den tjejen som alltid faller för de här typiska pojkvänsdrömmarna. Men det är något speciellt med honom, det är sjukt, Åh ge mig..
  Aaja, efter det blev det fotostudio. Haha, det blev en hel del töntiga bilder, i försök om att posa som modeller. Men jag måste säga att Maria fick till det mer än en gång. Modell-Maria fick till säkert 30 sådär sjukt snygga bilder, medan det inte gick lika bra för oss andra. Fast några fick vi iof till. Kul var det iallafall.
   Det funkade bäst när Maria var modell, Mikaela fotade och jag fick agera stylist. Det kanske är något för oss ändå ;). Jag lägger väl in nåt smakprov senare, när jag har tjatat till mig lite bilder från Mikaela.



tråkig random-bild i brist på annat.. (elsis mössa btw)

Pokémon-tshirt

Hej alla glada! Nu sitter jag hemma hos Mikaela och äter Ben & Jerry's! Det ni!
  Dagen har varit jättelyckad, och jag berättar mer senare.. Vi ska nu hem till mig och har kul i min källare. Först blir det High School Musical 2 (så vi kan se trean på bio, hehe) och sen blire fototagning i stora mängder! 
 

(bild från sexan)

Nu ska jag hjälpa Mikaela att packa kläder, till modell-leken, Pussis

Songtime

Idag är det alltså Tisdag, och jag och min käre vän Mik ska bege oss till Stureby för att träffa våran söta sångpedagog Therese. Vi har inte haft lektion på väldigt länge nu, och känner att vi saknar henne. Så vi bestämde oss för att ha en liten sångstund idag runt elva. Det kommer bli mysigt, och roligt! Jag har saknat att få stå i hennes mysiga lägenhet och sjunga.
   Efter det blir det förhoppningsvis en god lunch på stan m. Mikaela.

Ha en bra dag! <3

Om måndagen

Godmorgon! Igår var en riktig höstmys-dag, fylld med promenader, te, filmtittande och god mat.
   Dagen började med en utflykt tillsammans m. Maria och Mikaela. Vi tog oss upp på väsjöbacken, där vi hade oss ne liten picknick. När vi sedan började frysa skuttade vi hem till Maria för att dricka te och se på SATC-filmen. Åh, det är galet bra! Man blir ju sugen på att hitta kärleken när man ser den där.. Aja, runt klockan sju var det dans. Det gick iof inte så bra, men roligt var det iallafall. Klockan nio åkte jag till Elsa tillsammans med ett gäng brudar, och hade det sådär mysigt som bara vi kan. Vi drack te (igen:D) och blev bjudna på paj och frukt, och såg på High school Musical (1). Jag hade inte sett den innan, men jag måste erkänna att jag tycker att den är riktigt bra! Haha, okej, väldigt töntig och för mycket av allt, men söt var den ändå. Och Zac är ju inte lite snygg heller.. mm. Är iaf riktigt taggat till att se både tvåan och trean nu.
   Efter filmen hade jag missat min buss på sekunden så det blev en promenad från norrviken till vaxmora mitt i natten, men det var härligt.


Fullt upp


Puh, stressdagen är över och jag är trött as hell.

   Dagen började allstå med att sjunga i kyrkan, vilket var roligt! Mitt solo gick väl hyffsat ändå och nästan direkt efter att det var avklarat fick jag rusa till bussen som tog mig till Kista och Alice. Vi vandrade till kistamässan där vi mötte upp några snygga brudar. Vi tittade runt en hel del på mässan, det var skönhetsmässa, och sedan dansade vi även (med danshusets advanced grupp). Haha, det blev mer som ett skämt än något bra, men huvudsaken är ju att man har kul, visst?
   Efter det fortsatte jag min resa och halvsprang i regnet tillbaka till tunnelbanan så jag kunde ta mig till vårberg (tog typ en timme att åka..) där släkten befann sig och även galet mycket fika. Galet! Oj, vad man kan må illa..
   Nu är jag sjukt trött och jag har svårt att hålla ögonen öppna. Jag pratade nyss med Mik i tele ett bra tag, det var roligt. Haha. Jag hoppas att alla har någon de kan prata om allt och ingenting med helt utan anledning.
   Nej, Nu funtar på att ta en varm dusch eller något snart, det skulle vara mysigt. Eller kanske en kopp te? Alla älskar vi väl te? truly.
   Nämen Hejdå. Vi får se om jag någonsin skriver här igen, det är inte så meningsfullt känner jag. Hejhej.

Sista sommartidsdagen avklarad




Snygga brudar. Från igår, när vi var färger.

Sådärja, nu var denna dag över! Det blev iof inte så mycket gjort, fast jag försökte..
   Jag var i Kista m. syster och Pappa och jag såg mina älskade skor (som inte är mina). Som min kompis Alice har. Och nu köpte min syster också dem, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh jag blir så avis!! Och visst jag kan ju köpa likadana, vilket jag kanske kommer göra. Det gäller bara att hitta rätt storlek någonstans, vilket aldrig går.. och sen hoppas på att ett mirakel sker..att jag lyckas med att inte bli pank..igen.

   Idag har jag ätit grymt mycket bullar, olika degar och smeter och hej och hå.
Mamma har nämligen bakat hejdundrandes med grejer som vi ska ha till imorgon. Ojojoj. Jag känner för att röra på fläsket, men jag är helt slut och ska dessutom upp tidigt imorgon. Men tack och lov att man får sova en timme längre än vanligt! Det blir ju vintertid imorgon, så det passar ju bra att man får ställa tillbaka klockan en timme just en sådan dag när man ska upp i ottan.

   Jag ska sjunga i kyrkan imorgon, solo och hela köret och jag känner mig inte alls säker. Avancerat är det också, men det går väl som det går. Om det går dåligt är det meningen så, som jag brukar säga... Detsamma gäller väl dansen, för den kommer inte heller gå bra. Haha! Kan varken streeten eller jazzen, men det kanske kan vara lite kul ändå.
Nu ska jag sova. Puss!!

Long time, no see

Hej alla mina bloggläsare (som är så galet många). Jag har i stort sett helt struntat i bloggen i ca två månader nu, men tänkte prova att sätta igång  igen. Eller vad säger ni? Ett inlägg lite nu och då ska nog gå att klämma in iallafall. Jag kikade nämligen in statistiken och märkte att det faktiskt har trillat in lite läsare varje dag under mitt avbrott, så några är intresserade iaf ;)

Så..Det har ju hänt en hel del sedan jag senast skrev,
men jag väljer nog att inte ta upp någonting. För om jag börjar med en grej, kommer jag inte kunna hejda mig. Ni får helt enkelt fråga om det är nåt ni är intresserade över..Hehe.

Nu är det iallafall höstlov, och det är jag riktigt tacksam över. Inte för att jag tycker att det har varit överdrivet mycket i skolan, utan bara för att det var på tiden för lite ledig tid. Jag tycker faktiskt att det har varit ganska lugnt i skolan, iaf mindre än plugg  förväntat. Men enligt rykterna kommer det bli mer sen, i period tre när ungefär alla mina kurser kommer att avslutas. Samtidigt...

Mmm.. idag är lite av en fixar dag för mig. Jag har nyss varit på maxi med pappa. Kassorna bestod mest av bak-ingridienser och en hel del godis. Min syster fyllde nämligen 19 år igår (Grattis i efterskott, igen<3), och vi ska fira henne med delar av släkten imorgon och vi måste därför baka massor inför det.
   Sen ska vi sjunga m. ungdomskören i kyrkan imorgon, och jag tydligen vara vikarie på något solo som jag aldrig har sjungit förut. Så det måste jag öva på, och även på dem andra låtarna som jag inte heller kan..(Jag dansar nämligen på de dagar kören övar..så ibland kan det vara bra att föräldrarna mina är ledare.. ibland.)
   Jag ska också ta och städa mitt rum, för det är rena rama katastrofen där inne! Oj, alltså det är sjukt..men det sjukter jag nog upp hehe. Sen imorgon, efter att vi har sjungit och innan jag ska fira Ida, ska jag hinna med att dansa m. dansgruppen på Kistamässan. Det blir nog kul, men jag kan inte dansen :( Jaja, haha.


Här slänger jag in en bild på systrami, eftersom hon fyllde år igår. Grattis sötegöteideri <3

Puss på er människor. <3

RSS 2.0