sista konserten med smk ikväll :( <3

TJOFLÖJT! Idag slutade vi samma tid vi egentligen börjar på tisdagar; 8.45. Vi började dock en halvtimme tidigare idag eftersom vi fick tid och musik1:an för att öva på våran klasssång. Men efter ca 20 min så tyckte vi att det räckte så vi kunde gå hem. Åh, så skönt! Nu har jag trixat och fixat här hemma med saker inför konserten ikväll, och jag hoppas att min klänning ska sitta på plats under hela konserten. Den är lite jobbig, men jag hade inget bättre..
image124
last year..


Nu ska jag snart åka in till fillan, för att repa. Önska oss lycka till! Ses där? jaaaa.. hehe

pengarmysteriet och klasströjor

Gårdagen var en bra dag, verkligen! Efter att vi hade redovisat våran karusell först av alla på NO:n så fick vi hål resten av timmen och eftersom vi hade lunch efter det så hade vi tid att gå till stinsen för att äta. Vi åt på wok&sushi stället där. Sjukt gott! Med en barnportion får man precis lagom mängd mat och det blir billigare, helt klart värt att testa!
   Efter det så åkte vi tre till sollentuna c för att hämta ut våra efterlängtade klasströjor. Efter lite problem och krångel fick vi äntligen ut dem och vi tog de två gigantiska kartongerna och åkte till våra glada klasskamrater i skolan. Dem är helt okej snygga, men baksidan är jag riktigt nöjd med och mysiga är dem också.

Efter skolan for jag till stan m. Mikaela för att försöka hitta något att ha på mig till ikväll, på konserten. Men det gick inge vidare så jag får ta nån gammal klänning.. den är dock väldigt för kort än vad reglerna säger, men wtf.
   KOM PÅ VÅRAN VÅRKONSERT IKVÄLL I FILADELFIAKYRKAN (st: eriksplan) KLOCKAN 19.00!!! DET ÄR VÅRAN SISTA KONSERT SÅ DET ÄR FAKTISKT VÄRT DET DET KOSTAR. MM, PUSS

the last week

Måndag nurå. Sista skolveckan och betygen sätts på onsdag. Fatta skönt! Idag ska vi redovisa vårat teknikarbete. Våran kakkarusell. Haha, får se om den funkar när vi väl ska visa upp den, den krånglar lite ibland.

image123

Imorgon har vi vårkonsert och det är så skönt eftersom vi bara har en musiklektion på morgonen och sen får vi gå hem innan vi ska tillbaka till fillan. Åh det kommer bli roligt :D det är våran sista konsert, och det kommer bli sorligt må jag säga. Kom gärna! Biljetter finns att köpa på ticnet; sollentuna musikklassers vårkonsert i filadelfia kyrkan 27/5 19.00

Dance, dance

Hejhopp. Igår hade jag dansuppvisning. Det gick inte så bra för min del, men det var roligt iallafall. Jag och Alice hade dock ett slappt schema tills vi skulle vara med i showen, så dfet blev en del chokladätande osv..inte bra. Men mysigt var det. Vi dansade till Britney och Hairspray. Nästa termin ska vi börja på specialen har vi tänkt. Men när vi var nere i logen kom en av lärarna ner och sa att vi var duktiga och att våran danslärare Nathalie hade tipsat om oss. Dem ska nämligen starta en advanced grupp på danshuset till hösten och vi var tydligen inbjudna att börja. Det ska blir roligt! Isåfall ska vi dansa tre ggr i veckan, och få lära oss olika tekniker osv. :)


ibland är det bra med små fossingar

Jag var på jakt efter ett par svarta tygskor och hittade först inga som passade. Alla var förstora och rätt så fula. Men sen tittar jag på barnavdelningen och ser ett par som ser bra ut. Jag provar 36orna, som var way too big och går för att hämta 35or. Också dem var förstora och det slutade med att jag köpte ett par 34or..men dem känns lite förstora och 33orna satt nästan bättre, men det kändes så fel att köpa dem så det blev 34orna ändå. Helt galet, jag tror att strl måste ha varit lite fel.. Anyhow, så vara dem snygga och billiga.

image122
här har ni dem, fast jag har dem i svart

thank god it's friday!

Goddagens, det blev/blir en hemmakväll för mig ikväll. Jag kom hem ca 20.00 efter att ha dansat på danshuset från klockan 17.00. Vi har en del rep nu inför våran dansuppvisning på söndag. (Jag vet inte riktigt om jag vill säga när och var den är för jag känner mig så osäker på danserna att jag helst inte vill skämma ut mig för alltför många, haha). Det var iallafall roligt och när jag då kom hem vid 8 så funderade jag ett tag på att åka in till stan för att gå på bio m. några roliga människor som skulle se "21"..men jag hade lite tid på mig och har inte riktigt råd, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Lite synd eftersom den filmen sägs vara bra. Aja, istället fixade jag iordning lite fix på rummet och tog mig sedan ett härligt bad.
Nu ska jag gå på en prommis tänkte jag och sen ska jag ta mig lite glass. Den nya benny är toppen! Ciao! image121

image120


lite musikal sitter aldrig fel.. eh?

Hello friend! Jag var nyss på Rudbeck musikklassers uppsättning av musikalen west side story. Det var galet bra och alla var jätteduktiga. Förvånandsvärt hur vissa var bra på att spela teater också, riktigt roligt.. och sorligt. De har en till föreställning imorgon klockan 19.00 i rudbeckskolans aula för er som blir nyfikna. Rekomenderas. :)
image119

ge mig sommar

Något som gör mig glad är iaf denna bild;
image118
det ser så galet härligt ut, och jag ska hit! Om fyra veckor, med Mikaela. Jag behöver det tror jag. Åh, längtar! Och det kommer bli bäst på Öland i sommar också, v. 30 m. M&M och M&P + att mina pinglor Alice och Elsa ska vara där och det är bäst. Och det känns som jag har varit en konstig människa på sistone, och det kan jag inte hjälpa. Men jag ska försöka vara gladare mot er iaf, ni är min värld. Puss Godnatt 

måndag

Kom nyss in från en impuls-cykeltur, fast det blev mest att jag satt still iof. Jag tog cykeln till väsjöbacken, vilket går på ca 5 min och sen sprang jag upp för hela (eller okej, iaf mer än 3/4) och sen gick jag och satte mig i hopptornet där jag blev sittandes i en timme ungefär. Det var jätteskönt och man såg typ halva sollentuna..fast mest skog. Härligt att tänka och komma bort lite. Det får bli mitt nya-tänkar ställe. Fast nu har jag avslöjat det för säkert halva sverige..eftersom det är så otroligt många som läser denna..vackra blogg.

En positiv sak är iaf att jag idag fick reda på att jag har höjt mig i tre ämnen denna termin, vilket jag inte trodde alls. Och sen kanske jag höjer mig i hkk också, vilket jag typ räknar med, så då blire fyra. Fast två av dem tycker jag inte att jag förtjänar, för jag tycker inte att jag skrev bra på proven, men jag tackar inte nej precis.

Nu måste jag sätta fart och sy. Måste hinna klart m. slöjden till på onsdag. Puss

Söndag

Imorse gick jag upp rätt tidigt för att åka in till stan för att klippa mig. Jag hade Mikaela vid min sida, men klippningen blev inte av och jag får istället åka in en annan dag i veckan. (Jag hatar att jag måste klippa mig, men det är slitet). Vi träffade Elsa och Petter som hade köpt en cykel på hötorget och Mikaela köpte en jättefin bikini-överdel som jag kommer låna av henne när vi är i Grekland! Mohaha, och även när vi är på Öland. Praktiskt att ha samma storlek må jag säga.

Jag kom hem till ett hus fullt av släktingar som satt och fikade så jag joinade dem och fick i mig allt för mycket av mammas goda kakor. Och hejsan hoppsan, sen smällde jag i mig ett ton ostbågar på det. Illa.

Jag kom nyss hem från Maria. Efter att jag hade åkt dit för att låna hennes idrotts-häfte, åkt hem för att kopiera det och sen tillbaka för att lämna det kom vi på att vi lika gärna kunde plugga tillsammans. Och sagt och gjort. Det tog dock sin tid och jag vet inte hur mycket som fastnade i huvudet, men det var roligt och vi gjorde det vi skulle. Härlig människa det där, och det är det nog ingen som inte håller med mig om. Älskar dej så otroligt mycket, majsan. Även fast du inte kommer se det här, eller läser du min blogg? Du ska iaf veta att du är min bästa vän, Puss.

image116
Maria Hagert, <3

Nu känner jag att jag måste sova. Min känsliga mage har dött efter allt ätande idag...och det fortsätter säkert imorogn med tanke på att vi ska ha med oss fika på SO-lektionen.. Aja, Pussen

Blindside <3

Tänkte bjuda på lite bra musik... Lyssna och njut. Någon som har låtar som kan skicka till mig?!?! I want them all.


regn-dag

Idag är det min pappas födelsedag. Grattis papi, älskar dej <3


På eftermiddagen åkte jag och Mikaela till stan.
Jag köpte ett lip balm från The body shop och en bikini-överdel från H&M. Jag kände mig illa tvungen att köpa dem, även fast jag är kind of broke. Jag blir kär i prylar, medan resten av världen skaffar pojkvänner..

image114


Efter att vi smällt i oss kebab så fick vi lust att gå på bio. Vi såg "What happens in Vegas". Den var precis som resten av alla sådana filmer, jättesöt vill säga. Caremon Diaz är alltid rolig i filmer,  Ashton också, så det var en bra blanding.

image115


You make me happy

Tjolahopp, jag kom nyss hem från Elsa. M, M, A, E, L och jag hade mysigaste kvällen på länge. Middag, frukt/choklad/glass/vaniljvisp-frossa framför sex&the city boxen + tjejsnack och så hann vi med att näcka i norrviken också. Fullspäckad kväll med människor fullproppade med härligheter, haha. Älskar er alla, som ni vet.

höns

Nu har jag nästan inte skrivit på en hel vecka! men jag har inte känt att jag har haft nåt att säga. Och det har jag inte nu heller..men tänkte ändå att det var dags för en uppdatering.

Jag sa förut att jag skulle lägga upp någon bild från modeshowen, så här kommer några. Mikaela är fotografen:

image111 image113

image110

image112



en dag på catwalken

   Sådärja, nu är modeshowen över. Det var faktiskt en jätterolig grej och det var hyffsat många som kollade på våra tre föreställningar. En var klockan 12.30, den andra 14.00 och den sista 17.00. Där imellan hade vi raster som bestod av att ligga och slappa på gräset i edsbergs parken. Så skönt att slippa skolan!
   Bilder ska läggas upp här snarast, jag måste bara få någon att skicka till mig bara, eftersom jag inte orkade ta egna kort..

   Nu ska jag ta en dusch för att ta bort ALLT äckligt smink jag har kladdat på under dagen. Sen har jag inga planer.. Ha en bra kväll image109 

mmmmmmmmmmh

   Konserten igår gick rätt hyffsat, jag hade iaf roligt och alla var jätteduktiga. Kommer sakna oss så mycket sen <3. Sex år är ändå en lång tid.. Och nu pratar vi om veckor tills det är över, det är sjukt.

   Jag fick iaf reda på att jag fick MVG på nationella i matte! Skönt, jag som hade räknat med att sänka mig :O. Jag var till och med i top fem av dem bästa i klassen, tänk va?

   Imorgon är det modeshow på edsvik konsthall som gäller. Hela dagen, men ska bara ha tre föreställningar så vi kommer att ha mycket fritid då vi kan sitta och slappa i edsbergsparken eller så. Jag slänger nog in en bild senare på min outfit. Det är ju inte vanliga slöjdkläder vi visat upp, utan kreationer vi har gjort på bilden. Jag har en hönsnätkjol m. paket-rosetter på m. lampor i.. Inte så bekväm, men det får lösa sig.

   Nu måste jag kila, ska hem till Maria <3

måste rusa

Måste kila nu, så det blir ett kort inlägg. Konsert ikväll nurå! Musik 1:an klockan 19.00 på SMK. Blir nog kul. Fast jag har onti halsen och hosta så vi får se hur solot blir, euw. Puss

Konsertdags imorogn

   Dagen gick snabbt och tack och lov för det! Vi hade rep efter skolan som vi har haft några veckor nu, inför våran klass egna konsert nu imorgon i musiksal 1 på SMK (fråga om mer info om du är intresserad att komma) men den här veckan var det dags för att köra igenom hela programmet låt för låt, så det var mest roligt eftersom vi fick höra alla solister osv. För er som undrar är det en konsert med gamla favorit-körlåtar men även en hel drös m. sololåtar. B.la Pia (sjunger en Regina Spector låt aaasbra), Louise (har skrivit en egen låt, me like!), Arvid S (sjunger "So Sick" Jätteduktig, indeed), Helena&Kathrine och ja flera till. Jag sjunger en låt tillsammans m. Laura, Alice, Elsa, Mikaela och Maria och en med M&M. Jag hoppas verkligen att det går bättre på konserten imorgon än vad det gjorde idag på repet, haha!
   Men hur som helst; Kom gärna, om ni inte har nåt bättre för er. Klockan 19.00 imorgon. Det kommer finnas fika att köpa och så får ni ju chansen att se oss, 9ma, live.. ehe. Nämen seriously, det är våran sista konsert förutom vårkonserten så det är lite sorgligt om jag ska vara ärlig. Hoppas det blir lyckat, iaf lite.


tråk-inlägg

  Gårdagen var bra! Det blev middag m. Mikaela i sumpan efter att jag köpt knappar till min tröja i slöjden och ett sidenband till Alice. Härligt <3

  Today it's tuesday. Matte nationella är det som gäller nu på morgonen..usch. Jag kommer failaaaa. men aja.

image108
haha, jag hade tråkigt igår. Puss



here i go again

Oj, nej nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera här känner jag. Jag har egentligen massa att berätta, men det är så få som har tid/ork/lust att läsa långa inlägg så jag ska försöka fatta mig kort!

Som jag sa tidigare var det chill-kväll i min källare i fredags m. Maria, Mikaela, Laura, Ida, Louise och Malin. Det var mysigt och det blev en hel del Sex and the City - tittande och alldeles för mycket popcorn för min del. Jag hade aldrig sett ett sex and the city avsnitt förut, så det var roligt att göra det. Och det var ju bra! Tänk vad man har missat.

Lördag morgon gick jag upp i tid för att åka in till stan m. M&M. Vi kollade runt och skulle kolla på balklänning till Maria, men hittade tyvärr inget. Jag skulle köpa något att ha på mig på våran konsert nu på Onsdag, men hittade inget där heller.. Däremot köpte jag ett jättegulligt nattlinne som jag nu är kär i. Det är ljusgult med rosa prickar på från H&M. Mucho lindo!
På kvällen åkte jag och Mikaela in till Lava för att se när hennes storebror spelade där. Hela grejen var någon danstjofräs-sak och alla var grymma! Bandet var också asbra, dem spelade typ funk. Men vi skulle vidare på andra äventyr så vi gick ut till fontänen innan vi begav oss till Kallhäll där vi träffade Adam och Daniel. Hemma hos Daniel fann vi även Krille, Emelie och Malin. Men tjejerna gick nästan på en gång, medan vi var kvar och spelade Guitar Hero osv. Kvällen avslutades med en härlig moppetur för att hinna precis till sista tåget. Vägen från Kallhäll till Sollentuna är aningens knepig så det var tur vi hann med tåget. Bra dag!

image105
(jag vid fontänen. sr ju aningens mesig ut, men det är roligare m. bilder i bloggen)


Och nu var vi inne på den sista lediga dagen för den här helgen. Jag måste fatta Herr Moro. Fattar nada. Nu strax ska vi iaf hem till min kurrekurre Pauline som har fyllt 15 nyligen. Lovar att det kommer finnas mängder av kakor och grejer så, ja hoppla, där sprack min vara-nyttig-dag.

image107
(here's my couisin pauluttan, söt är hon och tar snygga bilder jao. kolla in hennes bilddagbok här)

Aja, see ya! image106


kortis

Hejsan hoppsan. Nu har jag inte skrivit på hela dagen och kommer inte göra det nu heller, jag skriver imorgon. (har iaf haft en rolig dag m. ett härligt avslut) Pusshej / Elinalej

seg fredag

Idag vaknade jag vid halv 12, vilket är ovanligt sent för att vara jag. Det måste bero på medicinen jag ska ta på kvällen..den ska göra en extra trött. Aja, jag föjde iaf m. min mor och far på äventyr i barbarby där vi kolla på utemöbler och sådär. Vi håller nämligen på att bygga altan på både fram&baksidan nu och ska köpa iallafall en möbelgrupp innan sommaren. Det blir skönt att slippa dem där äckliga stenplattorna vi har nu och skönt att kunna sola i de nya solstolarna vi kommer att köpa!

Snart ska jag gå till edsberg för att möta Mikaela och handla lite. Laura kommer också upp dit tror jag och sen går vi hem till mig där vi ska träffa Ida och Maria också. Det blir mys-kväll i min källare. Inte helt fel. Ciao! image104

"är sak samma samma sak som samma sak?" - "ja, sak samma"

Igår blev det stan m. Mikaela hela dagen. Jag köpte ett linne från H&M som jag tänkte lägga upp här i bloggen, men den fanns tyvärr inte på hemsidan. Konstigt nog. Men ni lär se det på mig i framtiden ändå. På kvällen kom våran bästa vän Maria in till stan också. Vi gick på bio och såg "27 dresses".
image103

Den var jättebra, och söt! Kanske lite väl förutsägbar, men sådant är alltid gulligt.

Sjuk

Gårkvällen blev helt cp. Vi åkte till Gula Villan där vi åt och fikade en massa. Sen kunde vi inte bestämma oss för vart vi skulle åka, för vi kände inte alls för några av alternativen vi hade.. Vi stannade ett tag där och myste i sofforna och det var väl mysigt..tills jag kände att jag höll på att få feber. Jag blev sen upphämtad av pappa och sov i soffan medan familjen var på torparängen och lyssnade på idas pojkväns kör. Råkade vakna och märkte att Top Model precis hade börjat. Åh, en positiv sak med kvällen iaf! Annars sov jag mest och hade feber och mådde allmänt dåligt. Lyckad valborg..ohnej. Vad gjorde alla ni andra?

RSS 2.0