I'm HOOOOOME

Nu är jag hemma, tack och lov! Det var iof lite mysigt där uppe i norr, men så mycket skönare här hemma! Jag tänker inte berätta en massa om vad vi gjorde, utan det har jag skrivit i min dagbok och jag tror hursomhelst inte att ni är intresserade av det, så vi skippar det.

Idag har jag fullt upp med saker att göra, och ändå sitter jag här och latar mig!
Jag måste packa, tvätta, städa, handla osv för imorgon åker jag till Öland. Med mig tar jag dem två bästa vännerna + mina päron. Och väl framme kommer jag att hitta ytterligare två bästa ungar; Alice och Elsa! Och sen finns det säkert lite fler bonusar där. Det kommer helt klart bli bäst, med tanke på hur mycket jag saknar mina vänner. Åh, härligt blir det!

Nu ska jag sätt some fart, puss haha hej

Norrland - here i come

Nu, i eftermiddag far jag till Norrland med min käre mor och far. Det blir la mysigt.. men tråkigt!
Först åker vi till Härnösand för att övernatta i min morbrors tomma hus. Sedan åker vi vidare till Vilhelmina där min morfar bor. Där är även min morbror och hans familj = småkusiner. Efter några dagar kommer vi att åka söderut igen, till Aggön, som ligger utanför Örnsköldsvik. Där bor vi i en stuga nära havet, faktiskt mysigt.. men nja.
Ni som har mitt nya nummer får gärna ringa/sms:a, för jag kommer bli sick of being there ganska fort. För er som inte har mitt nya nummer, och vill ha det.. kan fråga någon ni tror har det, för jag vill inte skriva ut det här så att alla kan få tag på det.

Jag kommer hem på Torsdag, men kommer förhoppningsvis ha tillgång till internet någon gång. När jag kommer hem är det bara att packa om för att åka till ÖLAND! Det blir grymt. Aja, pussen, vi hörs!!!!


Pappa, Jag (thumbs up), Ida och Gabriel förra året på Aggön. I år är det däremot jag som är det enda barnet..tjohhhhhej...

Mat och skrik och galna skratt

Vi åt nyss middag..och det spårade ut totalt! Haha, helt crazy.. och det var när vi märkte att ytterdörren var öppen och vi kom på att alla grannar måste ha hört vårt galna sjungande och skrikande det roligaste kom. Hahaha, ibland är min familj dem roligaste som finns, bara så ni vet.

Nu ska jag snart ut och träffa soliga människor. PUSS

"är du en kines?" - "nej, men jag håller på att bli en.."

Idag blev det centrum m. Mikaela först för att försöka få tid hos optikern, men icke.. Vi lämnade in filmen från undervattens-kameran vi hade i Grekland, det ska bli interssant att se dem bilderna sen! Sedan tog vi en mysig fika och sen begav hon sig till IKEA med sin Mommie, medan jag tog buss 514/178 till järfälla (veddesta), där my mommie, (and sis) jobbar. Mhm, mycket mysig dag, då jag älskar att fika och älskar att åka buss m. mp3, hehehe.
Sen blev det till att handla och vara konstiga (hrm) på ica maxi. mm. Puss


Jag tänkte att det skulle vara kul att prova på det här med "Dagens Outfit", så här har ni dagens:



Skor - Second Hand
Väska - Mormors gamla
Solglasögon - Mormors gamla
Tunika - BikBok

Sol, bad och nya människor

Igår morse vaknade jag upp hemma hos Mikaela och det var strålande fint väder, så vi bestämde oss för att passa på att få tillbaka lite av den färg vi har tappat nu dem senaste dagarna i skitvädret..
Vi tog vårt pick och pack och drog ner till Rösjön! Det var skönt att få njuta lite av solen igen..
Laura joinade oss senare och det var riktigt kul att se 'na igen!

På kvällen träffade jag Maria, Mikaela och Laura och hennes kompis Joel från Sundsvall. Det var trevligt och vi gjorde lite olika saker innan vi hamnade på donken. Där träffade vi lite människor och det slutade med att vi hamnade i Rotebro, och att vi skulle sova hos Laura. Men vi bestämde oss i sista sekund för att åka hem istället. Kände att jag hade sovit borta så mycket så det var skönt att komma hem.


Jag påväg ner till Rösjön.

Ny, men hemskt suddig header

Hejhopp! Som ni ser har jag ny header. jag kände för att byta eftersom den gamla var väldans vintrig, med halsduk och hela köret på! den här är dock tillfällig (hoppas jag). Det är extremt dålig upplösning på bilden eftersom jag var tvungen att förminska och dona med den.. Aja, bättre bild dyker förhoppningsvis upp senare..

Taaz.com


För er som gillar att trixa med olika frisyrer, hårfärger, smink osv är den här sidan helt perfekt. På andra sådana här sidor brukar det bara se onaturligt ut och helt crazy, men på den här ser det iallafall nästan ut att vara på riktigt..


Jag tror jag håller mig till blondt hår ändå.. eller vad säger ni?

I <3 Food

Som sagt blev det middag med päronen i stan idag. Vi åt på en italiensk resturant som hette "Da Peppe". Det var aaaaaaaasgott. Jag fegade lite och tog en calzone, som iof var himmelskt god. Min mamma tog en pasta med någon tomat/vitvin/grädd-sås med parma skinka osv, den var gaaalet god. Jag åt sammanlagt en hel pizza plus typ halva mammas portion och några tuggor av Papps.. vadå glupsk?! Usch, och efter det blev det glass i gamla stan, ojojoj. Men gott var det så jag klagar inte!


så tråkigt inlägg att det inte ens finns ord för det

Mycket av min tid har jag tillbringat med tre världens bästa, vilka är Maria, Mikaela och Alice. Härliga är vad dem är!

Men nu ikväll ska jag iväg till stan och äta middag m. Mami&Papi, det blir mysigt! See ya around!

Let's say i'm back

Ni blir det ut på prommis/donken med Mikaela. Om hon vill slita sig från sin Mathe (som jag säger) vill säga. Sen blire att ringa och kalla ut våran Marinsoldat. Pussen

Bloggkoll.se

Jag har skaffat bloggkoll. En mycket smart idé, adda mig där om du har det!


RSS 2.0