lite less nu va

Det regnar. Ingen iPod längre. Kort hår. Ont i benen. Men jag mår bättre! Träffade Majsan idag!
Rätt segt här dock.

Jag fyller 18 år om 6 månader, det är lite läskigt hur fort tiden går.


saknar och vill ut!!

Halloj igen. Tre inlägg på två dagar, det är inte illa allstå. Det ser ut som om jag har kommit in i en bloggperiod än en gång, och det är väl lika spännande som vanligt att se hur länge den håller i sig den här gången.. Jag sitter och lyssnar på massa grym musik, (kanske slänger upp något senare) och väntar på att bli frisk. Det går faktiskt bättre nu och jag hoppas på att kunna ta mig till stan imorgon och klippa mitt sjukt slitna hår..
 
Anyway så ville jag ägna ett inlägg till min fina vän Maria som jag inte har träffat på över en månad nu. Galet. Saknar dig majsan!

Den här bilden är från efter våran konsert i våras, med skolan allstå. Gillar den, även om jag ser ut som gollum pga vidvinkeln, hehe.


Men åååååååååååååååååååh vad jag är uttråkad. Förlåt, men faktiskt.. nu har jag varit hemma och varit sjuk i 8 dagar, kan det inte vara nog nu va?!

aningen avis javisst

Inatt drar min kära storasyster Ida och hennes crew till hultan. Allstå ärligt talat är jag just nu inte så tagg på just festival, med tanke på att jag fortfarande är sjuk som skit och jag nyss var på en..men åååh vad det skulle sitta fint att se Regina Spektor live! Jag älskar alla hennes låtar och jag skulle vara så lycklig om jag fick stå längst fram och sjunga med i alla hennes roliga texter och galna melodier!

Här är några låtar från hennes senaste album "Far". I like.

 






äh vi kör

Vad är nu detta?!, tänker ni säkert. En comeback efter en 6 månaders lång paus borde vara mer spännande än det här, men jag ska reda ut saker och ting med att säga att det förmodligen inte är en comeback utan snarare bara ett tidsfördriv. Så, klandra mig inte.


Jag och Alice i Borlänge. P&L


Hur som haver, så är det sommarlov. Jag är hemma och har absolut ingenting planerat fram till i mitten av juli. Egentligen skulle detta vara helt underbart..att kunna göra precis vad jag vill, umgås med härliga människor och njuta av solen. MEN såklart får jag istället ligga inne och se solbrännan från Italien flagna bort, och eftersom äta fortfarande går att göra så ser jag hur beach09-kroppen (som inte ens var en sådan), ja, även den försvinner rakt framför ögonen på mig där jag ligger och segar i sängen dagarna ut och dagarna in.

   Sedan jag kom hem från Peace&Love för en vecka sedan har jag varit förkyld (som de flesta andra som var där, inte så konstigt kanske. Men måste tillägga att det var grymt kul) Förkyld..ja, det var iallafall så det började, förkyld och en gnutta feber. Sen har det bara gått uför..jag var hos läkarn häromdagen och jag hade tydligen en förhöjning i sänkan, förmodligen bihåleinflammation, så nu äter jag pencillin och rennexin (eller något) och gör ingenting vettigt överhuvud taget. Nu har jag nästan gett upp hoppet om att bli frisk, men det ska nog gå vägen tillslut.. Jag har iallafall vänner som tror på mig. Varje morgon ploppar ett "Hej, är du frisk nu"-sms upp på skärmen på mobilen, och åh jag längtar till den dagen då jag kan svara JA ÄNTLIGEN! 

RSS 2.0