"Sladden är lös"

Igår började jag dagen med att jobba och åkte sen in till stan för att träffa Maria, Mikaela, Simon och Robert. Vi åt och var på alla möjliga ställen i Stockholm. Jag hann även titta förbi på min gamla praoplats, Carlings på Kungsgatan/Drottninggatan, där jag inte har varit på ca ett år! Julia var inte där, hon är tydligen i Australien den rackarn. Men Tomas var där så honom fick jag allt prata med ett tag, han är bra rolig han. Måste gå förbi där oftare!
Efter en heldag på stan med långa promenader, konstiga bussfärder och med att kladda ner änder med ketchup så åkte vi hemåt. Men jag hann knappt hem innan vi skulle iväg igen, till Simon. Och eftersom vi kom iväg rätt sent var det lika bra att sova över eftersom det tar en evighet att komma hem från Nowhere ;)

Så i morse var det att gå upp vid nio som gällde för att lämna några trötta grabbar och ge sig av till Sollentuna för att jobba några timmar. Jag och min Syster Ida hjälper till på Pappas jobb - Karaokefabriken, där vi..vad ska man kalla det..det finns ton av tillbakaskickade K10,s eller mixerbord + mickar kanske jag ska kalla det som det är fel på enligt affärerna. Så vår uppgift är att kolla vad som är fel, slänga och fixa och få ihop så många kompletta lådor som möjligt.

En av delarna i lådan..

Första timmarna innan lunch var inte dem roligaste, och speciellt inte eftersom jag var hungrig som en varg och yr i huvudet eftersom jag inte hade ätit frukost..inte bra alltså. Jag fick iallafall i mig en rejäl lunch på Kina haket så jag blev piggare på eftermiddagen, och allt började bli lite komiskt där vi stod på lagret med 500 kartonger och felbeskrivningar som alla löd: "Inget ljud hörs", "Helt död", "Micen funkar inte" osv så det blev en del skratt även fast jobbet inte är det roligaste. Jag har nu jobbat 5½ timmar så jag har skrapat ihop en liten slant iallafall och jag ska jobba mer i veckan..Det lär inte bli klart på ett tag..

Jag och Mick okte sedan in till stan för att hämta mina jeans som jag hade lämnat in på lagning igår. Det gick galant och sedan hade vi en slapp vistelse i stan, hamnade även i Högdalen :O. Sedan lallade vi oss hemåt för att stanna inne hela kvällen. Jag har gått omkring som ett bombnedslag (negativt) hela dagen och kände att jag verkligen behövde komma hem efter ett dygn borta så kvällen har tillbringats framför Top Model på dansk TV, Let's Dance och lite andra trevliga program..Tillsammans med far min. Vi svullade oss med bågar och chokladpudding, dock inte blandat. Skön kväll!



Pusshej!

.

Rainbow. In. My. Heart.. Please?

"These qucumber eyes"

Idag var det frukost i Stinsen som gällde, med M. Kom hem runt tre då jag bara segade. Det har pipit i mitt högra öra enda sedan jag kom hem idag, lite läskigt men framförallt jobbigt. Jag är ganska arg idag. Jag vet inte om jag ska åka hem till L och träffa folk eller inte, jag är trött. Men vad ska jag sitta hemma och häcka för? Do not know what to do.
Jag har haft samma låt på hjärnan hela dagen idag.. fast mest frasen i rubriken.
Jag vill skrika. Hejdå

stacy

Tjolahopp, jag har varit dålig på att skriva men jag har haft fullt upp. Idag var jag iallafall i stan m. Laura, Mikaela och Maria. Vi letade balklänningar och hittade en hel del fina men ingen som var så som vi tänkt oss. Senare, när L och Ma hade åkt hem så åt jag och Mi på Moda Café eftersom vi har rabatt där. Jag rekomenderar starkt deras "grilled sandwich" med Chévre, honung och pinjenötter. Testa!

Efter det åkte vi hem till Mi's kompis Markus och såg på "Lords of Dogtown" den var kul. Haha, hejdå

23/3


Sådärja, nu har ett år gått sedan vi var på HINDER när dem spelade på klubben. Det var grymt! Och himmel vad fort året har gått :S

image60

GIVE ME MY HAIR BACK!


JAG HATAR MITT HÅR. GE MIG LÄNGRE ÅTMINSTONDE..SOM DET VAR FÖRRA ÅRET IALLAFALL. HELST LÄNGRE, MEN NU ÄR DET JU FÖR KATTEN MER ÄN TIO CENTIMETER KORTARE ÄN VAD DET VAR FÖR ETT ÅR SEN. OCH JAG SPARAR JU, FATTAR NI? AAAAAAAAAH, JAG BLIR GALEN. MITT HÅR KOMMER ALDRIG BLI LÅNGT! :( BARA NÄR ALLT DET FÄRGADE HAR VÄXT UT OCH DET ÄR STARKT NOG ATT SPARAS.. MEN DET KOMMER TA TRE ÅR, OM INTE MER. USCH.

image58image59

här var det mycket längre. jag blir ledsen. heïdo

Shopping, städning och påskafton

Igår var jag stan med Mikaela och Maria. Dagen var jättebra och jag hittade förvånandsvärt ett par jeans! Jag skulle köpa en "body"från American men det var stängt så det blev en liknande variant från Gina istället..billigare så det var ju bra. Ett par vita sneakers inhandlades också, velat ha länge men har inte känt att jag behövt några förrän nu när vi ändå ska ha ett par på dansshowen. Sen köpte jag ett par vanliga stora svarta örhängen som jag har letat efter ett bra tag nu, men har inte haft råd, men jag slog till igår.

image53 image54   image55 

Jeansen är från Weekday, Cheap Monday, så dem var billiga och satt som en smäck! Fast dem kommer töja sig en del.. Den svarta bodyn har urringning i ryggen och är perfekt under jeansen!


Jag åkte egentligen till stan för att köpa dessa: image56 men jag kände att pengarna försvann för fort så jag bestämde mig för att skippa det. Men om de finns kvar när jag blir rik igen SKA jag ha dem! Jag är kär i dem, men har redan en del skor så, ja det får vänta. :( (Tackar inte nej till erbjudanden om att få pengar till dem osv, haha)

På kvällen igår var jag hos Maria och såg på film. Mikaela var också med, det var mysigt. <3

HOORAY, HOORAY! Jag har äntligen städat mitt rum, nu är det inte groteskt här inne längre :D


Idag är det påskafton. GLAD PÅSK på er. Jag åt ganska nyss en härlig påskfrukost med familjen och ska strax hem till min faster med några från släkten för att äta osv. Jag kan tyvärr inte nås på mobil, eftersom den är helt keff.. men ha en bra dag. PUSS

(Y)

drar till stan nu, (i snöovädret) min mobil lackar.. kan inte ta emot sms/samtal och kan inte ringa. yippie. hejdå

ytligt? ja, men kul

Det var ett bra tag sen jag såg ett avsnitt från pågående säsongen av top model (9) men såg nyss ett avsnitt och jag måste säga att jag älskar det. Det är egentligen väldigt ytligt och rätt fånigt, men det är intressant ändå. Man önskar ju att själv kunna vara en model, skulle vara grymt kul att bli fixad till olika slags plåtningar osv, but good luck chuck..

Heather är nog min favorit, hon är så vacker och blir alltid bra på kort. Värd att vinna helt enkelt.

image52

Onsdag

Dagen i punkt form:
- Föreläsning av Sioma Zubuki (?) om förintelsen i Aulan hela förmiddagen
- Lunch med föööör många chicken bits.
- Schindler's List på SOn
- Kaos-Mattelektion
- Hem i snöoväder
- Träning m. snyggingar på friskis
- Middag m. "CP-familj" enligt pappa
- Bad
 
Och nu är det snart dags för top model. Piss och Puss

Hejhopp

Sådärja, nu är en total stress-dag äntligen över. Fast den var klart värd! Mikaela och Jag åkte till Stureby för att ha en rolig sånglektion m. Therése och galna övningar som att dra i varandra osv. Inte helt fel. Efter det var det en stress-middag med sallad från pressbyrån som gällde på älvsjös stn och sen fick vi ta det lite lugnt på pendeln tillbaka till Sollentuna där vi sprang till bussen. Jag fortsatte hemåt där jag rusade upp för att byta kläder och sedan halvsprang jag till danshuset. Pjuh att det ligger så nära mitt hus, annars hade jag kommit mer än tre minuter för sent.

Dansen var iallafall helkul och vi körde rätt intensivt hela lektionen. Jag är sååååå glad att vi fick byta grupp, det går knappt att jämföra grupperna och lärarna med varandra. Men jag kan säga att den förra var simpel och tråkig medan den här är rolig, snabb och lagom svår. Vi dansar två danser, heelt olika men båda asroliga. En till Britneys "Piece Of Me" som jag tror att ni alla har hört och en till "You Can't stop The Beat" från Hairspray. (Se videon nedanför om ni är intresserade av hur låten går)



Efter dansen pratade jag och Alice i ca en halvtimme och det var skönt, det känns som det var länge sen sist. Kommer sakna dej på lovet honeybun. Efter det gick jag hemåt och var av någon anledning jätteglad (antaligen för att Alice gjorde mig det, hon är underbar <3) men fick snart andra tankar i huvudet som var rätt roliga så jag bestämde mig för att ta en omväg hem för att få fantisera lite mera. Det var jätteskönt att gå lite extra, speciellt när jag var så varm efter dansen.

Nu är jag dock inte lika glad längre för att jag var tvungen att skriva om hela inlägget (har iof kortat ner det lite) eftersom allt försvann när jag skulle fiffla med det på något sätt.. himmel, ibland är jag bra klantig.

AAAAAAH, gör mig på bra humör igen, någon! PUSSHEJ

Sal 13

Jag är glad idag, tralalala. Jag har varit halvsur/ledsen hela dagen (fast jag vet inte varför..) fast nu blev allt roligt. Skoldagen är slut och jag sitter i äckliga sal 13 med några som har missat prov eller gör omprov. Det är typ hälften åttor och hälften nior och det är ganska roligt att kolla på alla när dom är koncentrerade. Mikaela missade engelska-provet igår och är därför här nu för att göra det, jag ska vänta på henne för att sedan åka en snabbis till sureby för att ha sånglektion och äta mat innan dansen. Jag gillar tisdags-eftermiddagar, sång och dans och ingen som helst tid för att plugga! - Härliga tider, säger jag bara.

(Mikaela vände sig nyss om och sa att jag skulle hälsa från henne, och lurade samtidigt en osmart Elina om att hon hade fått sms..men visst, Mikaela hälsar.)

På musiken så har vi börjat med att öva på lite låtar till våran "Un-plugged-konsert" våran klass ska ha om några veckor. Det kommer att vara en lite mindre konsert med våra favorit-låtar genom åren + lite soloinslag och café. Typ som ett musikcafé är tanken. Det ska nog bli bra, men hursomhaver så är det roligt att sjunga gamla låtar, eftersom man knappt behöver öva in stämmor utan det är bara att köra på. Idag övade vi på "Apans sång" från disneykonserten i fyran, Arvid och Arvid sjunger solo, och det låter helt annorlunda från i fyran. Inte så konstigt iof. Vi gjorde någonslags koreagrafi till låten också, det var roligt haha. Andra låtar vi sjunger är "Tears in heaven", "the drunken sailor", "tyngdlös" (där björn sjunger solo, och han sjunger aaaaaaasfint) och "Phantom of the opera".
Det kommer bli så tråkigt att sluta i SMK, eller det kommer bli sjukt skönt! MEN tråkigt att sluta i klassen, jag gillar vår klass.. vi är så.. konstiga. Men förhoppningsvis ska jag ju fortsätta i musikklass så jag kommer ju iaf få ha konserter och grejer. Men det kommer att vara sorligt efter sista vårkonserten.. oj, oj, oj.. Fast nu ska vi inte prata om det och jag tycker att jag har babblat på rätt bra så det får vara nog för idag, + att folk vänder sig om nu och då för att skratta/irritera sig på min chatter från när jag skriver..det är det enda som hörs i klassrummet, plus de tillhörande snörvlingarna som alltid hörs under prov och några fyror som skrattar som hyenor utanför fönstret.. Aja, nog från mig, tjohej.

ännu en måndag är över..

Jag och Alice höll i idrotten idag, vi dansade, det gick väl ok. Det var iaf kul. Resten av dagen flöt på bra och jag fick sluta tidigare från engelskan vilket var väldigt skönt. Sen var det hem i äckelvädret som gällde..suck, vad är det här? Jag vill ju ha vår! Och nya skor.. Det ska iof fixas snart, men våren är jag lite oäker på..ge mig april-väder nu!

Hursomhelst så kom jag hem vid fyra och satte mig framför topmodel med en kopp te i ena handen och NO-boken i den andra. Sen fick jag brådis för jag skulle iväg och träna. NU NI, nu ska jag komma i gång igen, jag har varit lat enda sedan sportlovet och det är alldeles för länge. Så nu blir det träning minst två ggr/veckan fram till sommaren, så ska det här nog bli hyffsat. Åh, jag längtar så till Grekland i sommar m. Mikaela! Och Öland m. Mikaela och Maria, + Alice och kanske Elsa, det måste bli av! <3 Den här sommaren ska bli så sjukt mycket bättre än förra, men det är nog inga problem..den sög.

Jag läste nyss fyra kapitel i vår spanska-bok så lite duktig känner jag mig, eftersom jag förstod det mesta, vilket jag inte brukar göra.. Imorogn har vi prov på nervsystemet, våra sinnen och hormoner och jag har nog inte pluggat tillräckligt.. men jag hoppas verkligen på ett MVG ändå, så jag inte sänker mig såhär sista terminen och allt.

Ska fixas i veckan:
- Göra Engelska
- Göra alla matteläxor jag inte gjort
- Plugga lite till SO-provet (?)
- Öva på sång till sånglektionen (om jag får en ny)
- Införskaffa mig min skor!
- Skaffa pengar.. HJÄLP!
- STÄDA MITT RUM!
- Träna
- Fixa lite hemkunskap


Sådärja, nu kan jag checka av listan och se till att få allt gjort. Eller det där med att skaffa pengar låter lite väl omöjligt, men äsch, det ska nog gå. Måste sussa nu för att inte dö imorogn, PUSSSSSSSSSSSSHEJ

My saviour - Silvertejp

Hejhopp. Idag har jag sovit, pluggat (alldeles för lite), sjungit, varit på äventyr i täby m. Mikaela, varit på lägeråterträff och ska nu plugga vidare och ta glass med bär.
Jag måste tacka den som uppfann silvertejp, utan det skulle jag inte kunna ha annat än stövlar. Om du har för stora skor och det inte finns mindre storlekar så är det bara att stoppa i foundation-svampar längst fram och sedan ta självhäftande silvertejp precis vid hälen. Sitter som en smäck! Man får dock lite ont när skorna ska av..när tejpen har fästs i huden..men det får man tåla!
image49
Jag blev otroligt kär i ett par liknande skor på DinSko härom dagen. Någon frivillig som har lust att ge mig dem?
Även dem var såklart förstora, men det ska nog gå att fixa på mitt egna sätt ;)

Måste kila, puss

let's dance

Så upp i tid var det som gällde idag, för att åka till skopan och köpa lite stolar, muggar, uppläggningsfat osv till Gula Villan. Efter det hamnade jag, Ida och Maria i centrum för att handla lite små-grejer. Jag köpte bland annat ögondroppar. Det ska bli skönt att dämpa kliandet lite iallafall, pollen är pågång nu vettni.

Alice var här för ett tag sen och vi förberedde lite inför våran danslektion vi ska hålla på idrotten på måndag. Det ska bli skoj, fast vi hann inte med så mycket idag eftersom Alice skulle möta upp Elsa och sedan gå på Malin, Helena och Paulinas kör-konsert någongstans. Men det ska nog bli bra tillslut.

Jag borde plugga nu, får se hur det blir med det. Annars är planerna för kvällen att åka hem till Elsa med lite trevligt folk och innan det ska jag hinna äta och städa + ducsha också så, CIAO!

ge mig nya skor?

Tjejerna var nyss här (Maria, Mikaela, Alice och Laura) Det kändes bra att ha en sån kväll, det var ett bra tag sen sist! Vi laddade med ben&jerry's och andra godsaker + pearl harbor. <3 (Det kändes dock inte så bra att dissa Adrian som hade tagit sig hit..men utan förvarning och vi behövde en tjejkväll..soorry)

image48

Jag känner mig tom. Allt är konsigt..Det känns lite som att jag är vilsen i en skog.. Oftast är det bara en engångskänsla jag får ibland, hoppas att det är så nu med. Aja, jag ska inte låta hela världen få veta exakt hur jag känner, så nog om det.

Jag ska gå och sova strax, ska upp i tid imorgon för att åka till skopan, plugga, städa, planera inför danslektion m. alice, duscha osvosv imorgon..Himmel, när ska jag ta det lugnt då? Godnatt

HELG!

Dagen i skolan flöt på bra idag. Sovmorgon är alltid en bra start och det blir inte sämre av lite matte där man inte gör ett skit. Dagen fortsatte med en liten badmintonturnering, det var la roligt också. På svenskan fick jag tillbaka nationella-proven. Högsta poäng på läsförståelse och muntliga delen, men VG+ på uppsatsen = MVG. Hoppla, det var roligt, meeen jag kommer ändå inte höja mig i ämnet för jag är inte tillräckligt muntligt aktiv på alla dessa invecklade disskusioner som förs under lektionerna.. Vi jobbade med Caesar-grupparbetet sen vilket var roligt. Sen var det Engelska med läxförhör och sen skulle vi tydligen göra muntliga nationella. Det kom lite i all hast där, men det gick bra. Jag, Björn och Kathrine fick göra tillsammans och vi alla fick MVG på det och som grädde på moset fick vi sluta en halvtimme tidigare eftersom vi var klara. Inte helt fel.

Efter skolan åkte jag, Mikaela och Alice till Stinsen efter att ha köpt blommor till våra mödrar av Julia(/B-klassen, som tjänar in pengar till deras tyskland-resa). Vi köpte lite grejer men jag hittade inte mina örhängen som jag har varit på jakt efter länge nu, jag har haft två par av sådana tidigare, men tappat bort båda..Så det var en besvikelse. Alice drog iväg till pojken sin medan jag och den andre åt och handlade och hade oss. Det var mysigt.


Msn-messenger är helt crazy, det vägrar funka.. Det står att jag är inloggad, men det funkar inte att göra någonting. Men äh, ja, så ni vet.

jubel och trumpeter, krut och salpeter

NU ÄR ALLT ÖVER! Känns det som, även fast jag har NO och SO-prov framför mig + engelska föredrag, så känns det som en stoooor lättnad att intagningsproven faktiskt är över. Även fast det var kul.

Dagen började segt med dans..det lät roligt med dans hela förmiddagen tillsammans med Alice och Julia, men det låter ibland roligare än vad det blir. Nivån var inte den svåraste precis och vi kände att vi inte lärde oss någonting och det var inte så roligt så vi pratade med ledarna och sen smet vi. Lite busiga måste man väl vara? Vi gick och tog oss en (onyttig :() fika på biblos, som börjar bli som en standard nu, istället för skolan. Vi kom tillbaka lagom till lunchen. Sen hände det inte mycket mer i skolan än att jag och Mikaela lånade Musik 2:an och sjöng och hade kul där inne, haha! Sånt som bara du och jag kan göra.
Efter skolan kom nervositeten såklart tillbaka. Det var dags för mig att åka in till Södra Latin igen för att göra mitt andra intagningsprov. Jag fick iaf sällskap en bit på vägen av Julia som gav mig lite extra självförtroende, men skoja inte, jag var nervös! Väl på plats hittade jag Cattis som var lika nervös som jag. Det var skönt ändå att ha någon att prata med i väntan på att komma in i rummet med alla jury-deltagare.
För mig gick det ändå hyffsat. Men jag säger inte att jag tror att jag kommer komma in, för det tror jag inte. Men all nervositet släppte som tur var igen när jag kom in och sen körde jag min låt och fick sen sjunga den första låten också, igen. Men den hade jag inga noter med mig till så jag fick sjunga a capella, men det gick också ok! A vistan däremot är en annan historia, men men. Det är som sagt skönt att det är gjort!

Alla är så snälla där! En av Cattis kompisar som råkade gå förbi höll mig sällskap medan hon var där inne, hur härlig som helst. Och efteråt när jag kom ut från rummet så sitter två tjejer där som också ska söka, som frågar om det gick bra, vad jag sjöng osv. Självklart frågar jag dem detsamma och det känns så härligt, för alla är så snälla och roliga, haha!

Hursomhelst så mötte Mikaela upp mig på Medis sen och vi hade en trevlig eftermiddag/kväll på stan <3 Det roligaste var när jag kom på att jag hade glömt min påse (som jag lyckligtvis fick tillbaka sen) och när jag sa att jag var en tråkig person + rubriken såklart. Det känns som det var längesen vi pratade, så det var skönt att få göra det nu.

image47

Nu borde jag göra Matte-läxan..men det kanske jag tar imorgon bitti istället. CU

rädd att det blir vanliga naturlinjen..

Jag tänkte att ni kanske ville höra hur intagninsproven gick igår. Jag, Maria och Mikaela lämnade alla våra söta klasskamrater vid 11 för att hinna åka in till stan och äta och allt innan vi skulle vara på Södra. Jag började bli nervös på tåget och det blev bara värre och värre. Vi åt luch på mcd i sällskap av David T som vi hittade där, det var trevligt. Väl på Södra var det fullt med sökande i korridoren och det blev man inte direkt mindre nervös av. Mikaela var först i ett av rummen så jag och Maria fick vänta. Sen var det min tur.. efter ett tag. Och när jag kom in i rummet släppte nervositeten helt och hållet. Det var jätteskönt. Så jag sjöng först den obligatoriska sången, i lite för snabbt tempo kanske, men det funkade, och sen sjöng jag min egen..i lite för långsamt tempo. Haha, men det gick också bra, då hann jag tänka mer på vad jag gjorde. Gehörsövningarna gick väl också rätt okej.

Efteråt träffade vi Louise som skulle ha tiden efter oss, så lämnade henne precis när hon skulle in. Hoppas det gick bra? :) Vi tog iaf tåget hem till sollentuna för att åka direkt till min intagningsprov på rudbeck. Det däremot var jag inte nöjd med. Det började väl bra med min egna sång och uti vår hage gick också bra. Men sen skulle jag härma melodislingor som jag inte alls brukar ha problem med, men det gick inte så bra.. vet inte varför, jag var inte ens närvös. Det kanske var därför, jag var ganska okoncentrerad. A vistan gick ännu sämre och ja, hej och hå. Teorin var lätt iallafall. Får se om jag kommer in där, man kan ju alltid hoppas. Eftersom jag förmodligen inte kommer in på Södra så vill jag gärna gå musik där, för jag vill inte gå vanlig natur på rudbeck, nej.

På kvällen var det dans, med Alice.(och andra söta pers såklart).  Det var skitkul, och vi fick lära oss massa på en gång. Tur för mig att jag inte skippade den som jag tänkte först. Vi övar på två danser som vi ska ha på uppvisningen, det blir kul. Bara det att den andra dansen går assnabbt! Haha, men det är härligt. Mitt i lektionen ringer min mobil, det är ett nummer jag inte har så jag tänkte att det kan vara bra att svara. Så andfådd och med hög musik i bakgrunden fick jag reda på att jag kom vidare till delprov 2 på södra latin. Inte illa. Det hade jag inte alls räknat med, så det var ju roligt. Men jag har ingen aning om hur många av dem 185 som har gått vidare. Det jobbiga nu är då att jag har prov i SO - andra världskriget, på torsdag och jag har inte pluggat någonting. Så jag måste plugga gärnet idag + att jag då måste öva på min andra sång och på a vista eftersom jag ska dit igen imorgon klockan fem. ÖNSKA MIG LYCKA TILL! för att jag är S-Ä-M-S-T på a vista sång. Haha.

Aja, måste kila för att hinna till skolan. Pussen

virrig

Hejhopp. Måste sova nu, bums eftersom jag har lite antydningar till ont i halsen och imorgon är de dags för att söka södra och rudbeck. Då vill man kanske inte vara ännu mer förkyld om man säger så. Jag har övat lite låtar idag och så, men usch nej. Jag är usel på a vista sång också, hahahahah, ojojoj. Jag skriver senare om hur det har gått.



Sen har jag varit antingen glömsk eller slarvig för jag lyckades inte få med mig min mobil hem idag. Förhoppningsvis ligger den i skåpet, fast jag förstår inte hur den kan ha hamnat där.. Jag tog inte direkt ur den ur väskan efter lunch..Det ända jag vet är att jag la den i väskan på NO-lektionen. Jag får helt enkelt se imorgon, så ni får reda på vad som händer i det här intressante mysteriet imorgon.
Godnatt

Give me a job.

Igår pluggade jag inte så mycket som planerat men jag lästa massa SO och övade en del på låtarna iallafall. Jag var så grymt trött hela dagen så det var därför. Jag hade tre olika saker att göra på kvällen men jag valde att stanna hemma för att plugga lite och bara ta det lungt..det var skönt eftersom det var ett tag sen man bara var hemma en lördagkväll.
Idag har jag fortsatt mitt pluggande. Jag var i full gång med att göra en försenad hemkunskapsläxa när Alice ringde för att fråga om jag ville göra den andra läxan med henne. Och det är klart jag ville, så nu har vi gjort klart ko-stencilen och vi känner oss mycket duktiga. Hon skulle fortsätta vara duktig och träna nu så hon gick just, men jag ska iväg till gula villan senare på nåt möte och kände att jag hellre vill ta det lite lungt innan det så jag följde inte med henne.

Jag är grymt godis-sugen just nu! Lite glass skulle inte heller sitta fel..

   Här har vi en nykomling. Den låter hemskt god med vanliljglass, hallonsås och brownie-bitar i, men jag har faktiskt hunnit smaka den och den var ingen hit. Visst, den är god, men inte så god som en ben&jerry's glass måste vara för att vara värd vad den kostar. Men alla har ju olika smak, så testa den vettja!

Dem här skulle däremot inte sitta helt fel. Ge mig!   

Och sen är jag galet shoppingsugen också, det finns så mycket snyggt! Jag kan roa mej en hel dag med att sitta och kolla efter snygga kläder/associarer på internet. Men jag har verkligen inte råd med någonting nu för tiden och känner att jag behöver någonstans att jobba. Någon som har tips vart jag kan söka? Café, Äffär.. ja, vad finns det?

Vår = kliande ögon

Godmorgon. Äntligen helg!
Men nu börjar den årliga vår-pinan - Pollen. Tjohej..jag måste skaffa mig ögondroppar, tabletter och nässpray nu..Jag älskar våren, men det här med allergin är helt klart en börda. Men jag står nog ut.

I helgen blir det mest städ, plugg och övning, men det är alltid skönt att slippa skolan. Fast iof så var skoldagen igår inte så hemsk. Det var konstigt nog rätt roligt t.o.m på engelskan :O men mest tack vare Kathrine, men jag måste säga att Barbro var rätt rolig hon med.
Sen hade jag och Mikaela hade en bra rolig eftermiddag och senare var jag på konsert med rudbeckselever med inriktning jazz och visa, min syster går där. Det var bra och jag satt bredvid Maria som också har sin syster där, så det var kul. Efteråt fick vi rusa ut till bilen så vi skulle hinna till 21.09 tåget. Och det gjorde vi som tur var också. På tåget mötte vi Mikaela och Alice också, vi skulle in till filla för att träffa lite trevligt folk. Bra fredag! (Y)

I Onsdags var jag på Göta Lejon och såg min mammas kusin Jennie Abrahamson som hade spelning där. Hon är jätteduktig, nästan ännu bättre live och hon kan typ spela alla instrument. Man blir ju lite avis. Först spelar hon bas, sen byter hon till gitarr, munspel, tamburin och ja, hela köret. Hon kan tydligen spela piano också, och sen så sjunger hon såklart jättefint. Snygga kläder har hon såklart också. Vissa människor ska tydligen ha allt ;) Man kan ju hoppas att det går i släkten.
Här är en av hennes låtar.



Vi pratade efteråt och tiden flög iväg så när vi skulle åka hem hade garaget stängt. Eller, ja det stängde medan vi var i bilen. Vi hann precis komma in i garaget och sätta ossi bilen utan att tänka på vad klockan var. Som tur var kom det en vakt ungefär fem minuter senare som kunde släppa ut oss! Inte så roligt att övernatta i parkeringshuset på medis en onsdagsnatt kanske.

När vi pratade efteråt fick jag reda på att hon jobbar på Rytmus - på singasongwriter, det visste jag inte. Så då blev jag lite sugen på att söka dit också, efter att hon nästan övertalade mig, men eftersom jag inte kan skriva egna låtar så är jag nog rätt körd. Men det skulle såklart vara roligt, men nja det är nog ingenting för mig. Istället söker jag ju Södra Latin och Rudbeck. I början var Södra mer en rolig sak att söka till, men nu börjar jag komma på hur roligt det faktiskt skulle vara att gå där.. Lite synd eftersom jag inte kommer komma in, men jag får göra mitt bästa helt enkelt. Jag söker till båda på tisdag så jag måste öva nu i helgen på min egen låt och på de obligatoriska + på teori och a vista sång. Det kommer vara rätt nervöst på tisdag känner jag.. men skönt när det är över! Men önska mig lycka till!

Pank, igen?

Jag har lyckats göra av med pengarna på mobilen, igen! Jag fattar inte hur det går till eftersom jag knappt ringer/sms:ar, eller så har jag bara ingen koll på vad jag gör...
Jag har varit dålig på att uppdatera här nu, men har varit lite upptagen. Skriver imorgon eller något om igår. Jag var nyss på bio. Filmen var ingen hit dårå, men vi hade det bra kul ändå! Måste sova nu.

Sång&dans - i lajk

Efter skolan idag åkte jag till sollentuna och mötte upp Mikaela för att åka till Stureby och ha våran sista sånglektion innan intagningarna som jag har om en vecka. Det var härligt att träffa ungen, känns som det var ett tag sen trots allt. Vi köpte våra traditionella risentas (proffigt, huh mikaela?) och satte oss på en solig buss för att komma fram till Thereses söta hus där även Louise sjöng sin sång när vi kom. Sen hade vi någonslags gemensam sånglektion, Mixy och jag. Det var roligt och hon är jätteduktig! Hennes låtar passar henne perfa! Jag är lite osäker över mina..Jag fick en till låt idag, som jag ska ha ifall det skulle bli så att jag går vidare på Södra, vilket är ganska otroligt..men hur som haver har jag allstå en till låt nu att öva på (Y)
Efter det köpte vi oss naturligvis våran veckliga (?) sallad på pressbyrån och satte oss i en härlig trappa fylld med krocketer och när jag kom hem så var det till att byta om och sen rusa till danshuset för att dansa såklart. Jag är så glad att vi bytta grupp, nu är allt som det ska igen! Bra är det också att vår lärare sa till oss efteråt att hon är jätteglad att vi har kommit tillbaka - ett gott tecken.

Imorgon blir det klippning som gäller. Måste tyvärr, även fast jag vill ha låååångt! Men jag har slutat upp med att platta det och ska försöka hålla mig ifrån det ett bra tag till, annars kommer jag ingen vart med det här med att spara långt.
                                                                              
Här var mitt hår mycket längre än vad det är nu, och jag ska till och med få det ännu kortare imorgon! :( Färgen saknar jag också. Nu är det äckligt. Men vad gör man?



Jag får se vad jag gör efter klippningen..jag får ta och äta någonting i stan tror jag så jag kan stå mig hela kvällen. Jag ska nämligen på konsert senare, med typ familjen. Det är mammas kusin Jennie Abrahamson som har konsert på Göta Lejon, tror jag det var. Jag gillar hennes låtar så det blir nog mysigt.

Nämen nu ska jag kila. :*

Biblos

Idag var en äcklig dag i skolan och jag mådde illa hela dagen så efter att Ida intalade mig och Alice att gå hem efter svenskan så gjorde vi det. Hon mådde inte heller bra. Jag kände mig allmänt hängig med huvudvärk, magont och var allmänt irriterad så jag kände för att lämna den hemska platsen så fort som möjligt. Hand i hand vandrade de två små sjuklingarna iväg och bestämde oss för att gå hem till Alice för att vila tillsammans fast det sket sig eftersom hon inte hade några nycklar. Då kom vi på den briljanta lösningen att gå till biblos och sjuka oss. So we did. En riktig mysig eftermiddag med mackor, te och blodapelsiner. (Riktgt gullig personal på biblos som bjöd oss på te <3) Efter ett tag kom Beata förbi också. Efter att vi hade gjort ett tappert försök med att göra läxor så begav vi oss hemåt, eller ja, jag åkte hem och hon träffade sin Jonathan.
Tur för mig att du också kände dig hängig idag, Alice, så vi fick tillfälle att hänga tillsammans ;) <3

Nu sitter jag på mitt härligt stökiga rum och dricker te <3. Fast det är sista koppen med mitt favorit-te.. Måste köpa nytt! Jag älskar rött te. Förlåt, men jag har blivit en riktig teoman, fast jag gillare.

Imorgon är det sånglektion.. sista innan intagningsproven :S Och jag har ont i halsen. Toppen. Aja, det blir nog bra.
Pussen

vart tog våren vägen?

Godmorgon. Idag är det en vanlig måndag igen. Ta mig tillbaka till förra måndagen, det var en bra rolig dag. Hur som helst så var jag glad över att våren hade kommit till stockholm när vi kom hem från vinterlandet för några dagar sedan. Men vad är det här nu då? Det snöar ju! Nu kommer alla japanblommor vid centrum att dö. Jag vill ha riktig vår, inte vanligt mars-väder. Idag är det skola också + att jag skrev ett mycket längre inlägg nyss som sedan försvann..Vilken start på veckan! Men den ska nog bli bra ändå, jag ska hinna med rätt mycket men det är mest roliga saker. Puss



sida vid sida

Var nyss ute på prommis med A, E och Mi. Det var mysigt.

sista dagen innan skolan

Godmorgon! Trots att det fortfarande är lov idag så har jag massor av saker att göra. Jag ska börja med att skriva klart min spanska uppgift.. jag ska berätta om Pablo Picassos liv, men jag har skrivit ungefär hälften så det går nog snabbt. Efter det måste jag städa mitt rum och packa upp kan ju vara en bra idé.. Det ser ut som hej kom och hjälp mig här inne. När jag är klar med det så får jag se om jag orkar ta itu med hemkunskapen annars så ska jag sätta igång med att lära mig en av de låtarna man får välja bland när man ska söka till Södra Latin. Jag ska också öva på min egna sång. Men det blir iallafall roligt, jag ska nog gå ner till replokalen och det är alltid kul.
Jag har båda mina intagningsprov på samma dag - 11/3. Först på Södra och sen måste jag åka direkt till Rudbeck och sen direkt till Sånglektionen.. det blir en del sång den dagen allstå (y).

parfym i munnen

Det har varit en bra dag idag. Jag fick träffa min bästa kompis efter en veckas uppehåll, vilket var riktigt kul. Vi var också på äventyr borta i stora essingen, det var trevligt. Jag, Mikaela, Alice, Elsa och Maria tog oss hem till Robert där vi träffade Simon, William, Henrik, Jocke, Adam, David och Ludvig. Jag orkar inte berätta om kvällen men jag hade iallafall roligt med massor av skratt och konstiga incidenter.. (därav rubriken). Hoppas vi ses snart igen alla som var där. Men nu ska jag nog ta och gå till sängs. Puss


.

Igår blev en riktig degar-dag. Det ända jag gjorde var att sova, tråka vid datorn och lyssna på musik. Jag hann prata med Maria i telefon också, saknar henne <3. På kvällen gjorde jag och syster iordning lite smått och gott och gick ner till källaren och såg på film. Det var mysigt.

Snart ska jag iväg till Gula Villan för att se efter hur det går med alltning. Ungdomarna i våran kyrka håller på att starta ett café där, och jag ska hjälpa till med inredningen. Fast nu har jag varit borta en del, men lite ska jag nog få gjort.

RSS 2.0