Kittelfjäll 08

Jag såg nu att mitt förra inlägg inte lät så positivt. Iallafall inte tillräckligt för att beskriva hur kul jag hade det! För det var lätt det bästa lägret jag varit på. Jag vill bara tillbaka. Vid den här tiden brukade vi antingen vara på rummet för att vila/se på tv innan vi skulle ut i backen eller så var vi huritga och hade redan kommit ut. Jag saknar allting så hemskt mycket!

Vi hade ett par mål under veckan och de här var dom vi klarade:
- Prova alla te-sorter (vilket var ca 15?)
- Åka tre stycken i en ankarlift (Jag, Alice och Elsa)
- Åka tre i knappliften. Den ni!

.. och ja, sen hade vi lite fler mål som att åka alla backar osv, men dem utfärde dock inte jag.. Jag var inte så åksugen som jag alltid annars är, konstigt nog. Det kan ha varit pga mina skidor/pjäxor som inte gjorde det bekvämt att åka och till och med svårt att svänga. Men det var roligt att åka ändå och jag är ändå nöjd med de åk jag fick. Vårt sista åk blev i bikini.. och handduk. Det var sjukt roligt och det var inte ens kallt. (bortsett från när man blev överskvätt från topp till tå med snö..) Det var en helkul grej och en upplevelse för livet, haha.

Jag saknar verkligen allt. Som första kvällen när vi skulle ta oss hela vägen till ladan för att ha kvällsamling (en väg på ca 20 min). Det var väldigt kallt men vi hade gott om kläder på oss så det var det inget problem med, men däremot så blåste det rejält. Det var 21 sekundmeter så det räckte med att stå still för att komma fram - man gled så bra på isen samtidigt som blåsten skjutsade oss.

Jag älskar mina rumskamrater (a.k.a "the dizzers" av dörrknackaren) och är så sjukt glad att ni är som jag.

With You med Chris Brown kommer från och med nu bli en låt att gilla för mig. Innan var den inget för mej, men efter att ha sjungit den 24/7 hela veckan så kommer den defenitift ge minnen från v. 9 2008 = härliga minnen i högsta grad!

Sen saknar jag ju såklart alla härligt människor som vi var med! Äh, saknar hela grejen.. TA MIG TILLBAKA!

Det finns iallafall en positiv sak med att vara hemma igen.. VÅREN ÄR HÄR! Och jag älskar det! Idag blir en slappar-dag och kanske några härliga promenader i solen. Tjingeling.

Back home

Klockan är nu 06.51 och jag har ganska nyss kommit hem från kittelfjäll. Jag är riktigt trött och funderar på att gå och lägga mig en stund, men det känns så tråkigt så jag får se hur jag gör. Det var grymt roligt! Jag saknar det så otroligt redan! Vi hade klart bästa rummet (med tv och allt) och allt var hur roligt som helst. Jag vet inte om jag orkar berätta allt, om jag säger en sak blir det väl tillslut hela veckan och det kan bli lite långtråkigt för er kanske.
Men aaah, jag önskar att jag var kvar där nu. Allt gick för snabbt, och nu är det slut.. Inga mer sånger på rummet, handduksåk i backen, lägerrapporter "ungefär klockan två på natten", inga fler promenader i hemsk storm till ladan.. Näe, ta mig tillbaka. Nu ska jag sova. Bilder kommer kanske (om jag får tag på Mikaelas)

Pusshej

Hejhopp snart far vi. Det blir la roligt det här. Ring/sms:a gärna! (Hittade inte min laddare, men kommer förhoppningsvik kunna låna av någon) Aja, Nu ska jag ha det bäst och ni får lova att ha det helt okej också.

(Förlåt Ida, men jag älskar bilden! Haha. Här har ni min assnygga storesyrra förra året <3)

last year



Här är några bilder från trysil förra året. Jag skulle gärna lägga upp lite fler, men det här var dom enda jag hittade just nu. Det var bäst, iallafall i vår stuga. HAHA, saknar det. I'm a hustle, homie! hahaha

kittelfjäll - here i come



Så nu var det lördag och allstå dagen för avfärd till kittelfjäll. Jag har aldrig varit där, men min mamma är i princip uppvuxen där så det blir roligt att utforska. Det sägs vara gott om snö däruppe och det ser jag fram emot. Även om jag vill ha riktig vår här nere nu så hör det ju till med snö på sportlovet! Och sen kan man ju alltid hoppas på att det är vår i stockholm när vi kommer tillbaka.

Jag är ensam hemma eftersom mina kära familjemedlemmar åkte till Särna igår för att glida i backarna i Idre. Jag älskar Idre, med tanke på hur kul jag och Mikaela hade där i 4,5 och 6:an. Vi lärde känna varandra i Idre kan man väl säga. Inte illa. Strax ska jag packa lite till, jag är riktigt dålig på det. Jag ger bara upp på en gång, men det ska nog gå bra tillslut.

Jag hoppas verkligen på en toppenvecka där långt uppe i norr. Fast det blir det nästan garanterat när jag har Alice, Elsa och Mikaela vid min sida hela veckan. Hoppas också på att få lära känna lite nya filurer, det är ju ändå 300 ungdomar där så någon trevlig ska man väl kunna hitta?

Nämen nu ska jag nog sätta lite fast så jag hinner laga mat senare. Jag ska vara på plats vid cityterminalen vid centralen ikväll 18.30 och räknar med att få skjuts av Mikapixy..

Jag kommer förmodligen kunna nås på mobilen eftersom det är telia-teckning där, you got my number!
Ha ett kanon-lov! Pusshej.

Sesamkaka

Efter plugget idag åkte jag, Maria, Mikaela och Elsa in till staden. Mikaela skulle klippa sig och medan  hon gjorde det var vi andra på jakt efter något fint. Ingen köpte något va? Eller lite småsaker hit och dit blev det iof. Och jag hittade en skinnjacka! ojojoj, jag vet inte om jag ska köpa.. jag tror det, jag la undan den så jag kan köpa den imorgon direkt efter att vi har slutat. Vi ska se på film i stan så det blir perfa.. Jag tänkte lägga upp en bild på den, men den fanns tyvärr inte uppe på hemsidan.

Imorgon börjar vi halv elva! Det är inte ofta vi får så lång sovmorgon så jag är jätteglad. Jag kan gå hemifrån tio över tio vilket innebär att jag kan sova riktigt länge eftersom jag inte ens ska tvätta håret eller så imorgon. Jag kommer vara äcklig imorgon, hehu. Men med tanke på att vi bara har beeptest (vilket jag iof hatar) och sen äter lunch i skolan för att sen åka in till stan för att se på nån film så är jag glad ändå! Sen är det loooov! :D:D:D:D:D:D


en lång och seg onsdag

Jag segade mig igenom skoldagen idag men blev glad när papi ringde och sa att vi skulle ut och hyra skidor dirr efter skolan. Skönt att slippa gå hem. När jag väl kom hem sov jag i 2,5 h och sen har jag segat ännu mer.
Imorgon blir det stan efter skolan, jag hoppas på att hitta något snyggt, men jag vill ändå inte slösa mina små pengar.

Jag måste klippa mig - det är hur slitet som helst. Men det får bli efter lovet, för jag hinner inte nu. Jag vill ha långt hår! ungefär såhär, fast snelugg:
 
Men det kommer ta år för mig att spara ut håret såpass långt.. Sen vet jag inte hur jag ska göra med färgen heller.. ska jag låta det växa ut och få vila ett tag eller inte? Frågan är om jag står ut med den äckliga hårfärgen så länge? Jag ska försöka lägga av med plattången iallafall, för om det ska fungera att få långt hår måste jag ju skärpa till mig lite nu va! Ge mig gärna tips på hur jag ska göra med mitt rackans hår!

Bollywood eller hollywood?

Dagen idag var rolig, kan ni tänka er? en rolig måndag! Jag, Maria och Mikaela fick MVG+ på uppvärmingsprogrammet, det ni ;) Och svenskan var inte alls sig lik denna dag. Vi har precis börjar med retorik. Vi fick dela upp oss i två grupper; den ena för EU och den andra mot. Sen skulle tre representanter från varje sida tala för sina åsikter. Jag var då en av de tre representanterna som var först ut på vår sida. Och jag vet i princip inget om EU, haha, men som tur var fick vi kanske tre-fyra minuter att höra med alla andra i våran grupp och jag skrev ner lite grejer och sen skulle jag upp i talarstolen, fick lite papparsbollor slängda på mig men även lite applåder och tjut. Jag hoppas att vi forstätter med det här en bra tid framöver i svenskan. Det var inte likt Barbro kan jag säga er, men kul var det. Även fast jag inte sa nåt bra, hahaha.
Efter skolan åkte jag och pixan min in till södra latin för att lämna våra ansökningslappar som skulle vara inne senast idag. Och, nej, jag vill inte gå där även om jag kommer in. Men jag tycker att det är roligt att söka!

Jag kom nyss hem från dansen.. Det var aningen mer avancerat idag, som tur var. Men jag tycker ändå inte att det är någe kul.. Vi ska dansa någon bollywood-indisk-huh?-dans på showen och det gillar jag icke.. Så jag och Alice vände efter att ha börjat gå hemåt för att fråga om Nathalie vår gamla lärare var där.. Nej det var hon inte, men hon i receptionen fick våra nummer och ska ringa oss imorgon kväll efter att hon har pratat med Nathalie. Jag vill så gärna byta grupp! Roligare musik och roligare dans.. Dem ska få ha slutnumret på showen och ha hollywood-tema och dansa till Britney (ja, det är kul att dansa till hennes låtar;)). Låter lite roligare om man säger så.

 vs


Om jag inte får byta så blir jag sur. Jag älskar att dansa, men det ska vara roligt. Det är det hos Nathalie. Inte hos Stina.

Nej nu måste jag läsa ut Isslottet och egentligen öva på mina sånger.. ehe, kommer inte göra det. Hejdå

The weekend is over

Jag sov lite väl länge idag tror jag, jag hann knappt med någonting. Jag vaknade halv två och sen gjorde jag mest ingenting tills klockan fyra då jag och min kära mor och far åkte på äventyr till barkarby. Vi skulle in på IKEA för att köpa nya lampor och grejer till deras nymålade rum. Sen åt vi och fortsatte på mer äventyr på olika affärer. Det var en skön dag och jag har äntligen kommit ihåg att köpa batterier till min (iof urusla) mp3, så nu kan jag lyssna på musik när jag går utanför huset igen!
Jag har inte läst någonting alls i en den bok vi ska ha skriftligt förhör på nu i veckan, jag har ungefär hälften kvar och kommer inte ha så mycket tid i veckan så jag borde verkligen ha läst. Men den är så grymt tråkig så jag har liksom försökt glömma det.. och jag lyckades. Jag fattar den seriöst inte. Den heter Isslottet och är världens tråkigaste bok.


JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN! saknar cypern i somras:
     





Skola imorgon, jag dör. Pussen

Bästa dagen - för ett år sen

Gårdagen var rolig. Skolan var iof hemsk, iallafall på eftermiddagen och jag ville bara bort. Men efter skolan åkte jag, Elsa och Mikaela in till stan för att köpa lite grejer och det gjorde vi bra! Hittade dock inget, men lyckades ändå bli skyldig Elsa 200 kr :S Jag är bra på det där med att slösa pengar.
Jag hade planerat att bara vara hemma på kvällen, men när Mams Och Papi började se någon tråkig film och Alice ville gå ut med mej så blev det ändrade planer. Vi tog en prommis till hallen där vi träffade några fotbollsspelare men fortsatte senare mot Andreas för att träffa några från klassen och Albert. Det blev en kväll med poker (som jag inte förstod så mycket av), lite unplugged-låtar av Andreas och sen blev det bad i badkaret utan vatten höh..det var roligt, fast jag var riktigt slut hela kvällen.

Imorse var jag duktig och tränade! Tjohej. Inte för att jag tog ut mig så värst mycket, men det är bättre än ingenting. Alldeles nyss var Alice och Laura här för att hämta Lurens sjal som hon har legat på mitt rum i en vecka. Dem skulle på prommis men jag tackade nej till förfrågningen om att följa med eftersom jag precis hade duschat och precis ska äta lunch nu. (Jag vet att klockan är halv tre)

Idag är det den 16 februari och min sötnos Olivia fyller 16 år idag! Grattis Snygging! Vi måste ses snart <3

                                                                                    

Idag är den även precis ett år sen Jag och Mikaela såg StoneSour live på klubben! Jag längtar tillbaka, det var underbart! Och jag stog längst fram också, visserligen klämd mot staketet men det var det värt :D Jag fick ett plektrum av James Root också, det är inte illa kan jag säga er + att han gjorde grimaser till mig som om jag vore ett litet barn, men haha det var roligt. Åh, det var bäst. Jag sitter och lyssnar på StoneSour nu på hög volym och dom är så härligt bra, det var ett tag sen jag lyssnade på dem, men dem är underbara <3

           

Screw Valentine's day

Ahapp, så var det alla <3-dag igen. Då man borde vara med sin underbara pojkvän som älskar en mest i världen, men istället så känner man sig bara extra ensam. Haha, det är sorligt. Men jag har vänner och familj så jag ska väl inte klaga allt för mycket..

image6

Vi hade matteprov idag, det gick nog bra. Förutom några missar jag gjorde, hahaha, aja. Jag och Laura var riktigt duktiga på hemkunskapen och gjorde klart maten väldigt fort med bra resultat (y). Det var alla<3dag-konsert i aulan med ArvidR och Laura som konfranciérer (haha, mvg i svenska?). Det var en mysig stund med två olika band som spelade, söta lappar som lästes upp och en väldigt..rolig dans till "havet i djupt". Fråga mig inte varför dom hade valt just den låten.. VI fick sluta efter det och Jag, Mikaela och Maria hade tänkt att ha en liten mysig stund tillsammans eftersom det var så längesedan bara vi umgicks på det sättet. Så vi hade planerat en fika. Först i stan, men vi hann inte det eftersom vi skulle träna senare (är nu inställt btw) så vi kom på idén att gå till bibblos. Men tydligen skulle Elsa dit med sin dejt så då lät vi dom vara ifred och gick istället till stinsen, där vi hade en mycket trevlig stund. Vi såg några killar som jag egentligen tycker är för mycket, men jag kunde inte låta bli att tycka att dom var söta när dom köpte röda rosor och presenter till sina flickvänner. Man blir ju lite avis.
Men jag ska kanske hem till Maria ikväll, vi får se hur allt blir <3



Måste snart kila ner och ta ut maten ur ugnen.
Måste också göra gymnasieval idag :S och hitta en artikel till engelskan..

Hoppla, jag blev glad

HAHAHAHAHAHA roligaste samtalen m. Mikaela i telefonen nyss. Så ni vet.


vandrat runt en gammal vän

Idag var det prommis som stod på schemat. Jag, Mikaela och Maria hamnade längst fram av någon anledning och vi tog oss runt hela Rösjön trots stenar, rötter, lera, jobbiga trappor + en varsin rinnande näsa (haha!) När vi äntligen kom fram till täby-sidan så var det dags för mat! (något jag hade börjat tjata om redan på bussen påvägen till rösjön). Vi smög oss iväg till en mysigare plats full av minnen från bland annat våren 2006, som vi alla tre är enade om som den bästa tiden. Vi slog oss ner på en solig brygga och njöt av solen och maten och härlig musik, även kallad emo-musik, men är det minnen så är det, och vi gillart! Mitt i vår bästa stund så ringer Gisela för att avbryta och säger att vi måste komma tillbaka för att börja gå hemåt. Vi kom till sportfältet runt halv ett, och jag var hemma fem minuter senare, skönt! En mycket lyckad dag, om man bortser från själva vandringen.. haha, visst den var rolig, men jobbig.

Här skulle jag lägga in en bild från våren 06 men det sket sig. Kanske kommer sen om jag hittar på min dator.

Nu har jag gjort lite hemkunskap men klockan bara rusar iväg och jag ska göra matte senare också, mamma ska hjälpa. Hejtjånglångkalsong

En dag med MikapelapixyPal

Jomen dagen idag var en rolig dag ändå. Sånglektion, god kycklingsallad från pressbyrån (ätes varje tisdag, haha) lite godis och sen var det träning som gällde. Det gjorde vi bra. Vi gjorde hela dagen bra. Du är bra <3


( Jag vet att du inte gillar bilden, men det var en av dom bästa dagarna i mitt liv och du var med och du är en av de bästa saker som hänt mig, så det är därför. )

Jag kanske borde göra gymnasievalet snart.. får bli imorogn..?

HAHA, kolla den här: http://www.youtube.com/watch?v=tLDn0hZqj6E&feature=related , haha är dom inte söta?!

Jag är glad, hejdå.

Förvirrad morgon..

Det är frost idag. Ge mig sommar istället! Fast först vill jag på sportlovsläger i kittelfjäll, vecka nio. Det kommer bli bäst.

Jag hade helt glömt bort att vi har sovmorgon idag, så jag gick upp vanlig tid och duschade och så. Sen ringde Mikaela och frågade lite grejer om i eftermiddag och som tur är frågar jag vad klockan är och hon nämner att vi har sovmorgon, tack! Annars hade jag vandrat ut till bussen i kylan och fått stå där i en halvtimme, eftersom vi bara har en halvtimmes sovmorgon och jag hade inte hunnit gå tillbaka.
Efter skolan idag har jag sånglektion. Mikaela också, så vi tar sällis <3 Men jag vet inte hur allt blir sen, eftersom jag både vill träna och se Gossip Girls, hehe. Men det kommer jag nog inte.. Jag är i sollentuna som tidigast 18.20 och då hinner jag ju inte till 18.00 passet utan måste isåfall vänta till 19.00 passet som är slut 20.00, när Gossip börjar.. Vilket problem. Men jag får ta med mig träningskläderna så får jag se hur allt utvecklar sig.

Dagen i skolan idag blir nog ändå rätt hyffsat chill. NO, slöjd, musik, lunch, spanska och kort SO.
Imorgon är det friluftsdag = prommis runt rösjön = slutar tidigt! Och sen är det redan torsdag och fredag och sen är det helg och sista veckan innan lovet! :D

Mitt hår håller på att dö. Hjälp mig. Jag hatar min vanliga hårfärg som är någon blandning av blondt och grått, så jag tänker då inte spara ut det om det är det som är lösningen. Sen är det så jobbigt vågigt också, så hej plattång, hejdå hår. Men jag får klippa mig snart och då kanske det får bli lite kortare.. igen.. Jag vill ha långt, men det är nog kört.

Man kanske ska börja videoblogga precis som den här katten: http://www.youtube.com/watch?v=fTkp-xZFFBo&NR=1



Haha, hon kan verkligen inte slita sig i slutet där heller, hon säger att vi ska ha det så bra typ fyra gånger. Emot fett är hon också + att hon hatar barn. Men alla är väl olika, haha, stackarn.

Det var allt för mej, tack och hej.

Söndag+Måndag

Nu har Alice påpekat ett antal gånger att jag inte skriver ofta alls och är rädd att min blogglust håller på att svalna, men icke, jag har bara glömt bort det lite. Så ni kan vara lugna, jag kommer inte lägga av på ett tag. (Som om jag har många läsare, hahah)

Eftersom jag inte skrev något igår tänkte jag berätta lite om min Söndag för er.
Jag vaknade utvilad runt elva och gick ner och åt en mycket god frukost bestående av mackor och tårta. Och sen fortsatte dagen ungefär likandant.. Jag bara åt och åt känns det som. Haha! Nämen, det blev en hel del kakor och godis måste jag erkänna. Men det blir lätt så när det finns tonvis av rester från födelsedagar hos Erikssons.
Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde annars på dagen så jag antar att det inte var något intressant, så det kanske var lika bra att jag inte kom ihåg det så ni slipper läsa om det.. Runt halv fyra tog jag bussen till sollentuna för att träna på friskis m. Maria, Mikaela, Alice och Iris men när vi kommer dit lagom till fyra så står det att passet är fullt, så vi sätter oss i sofforna och väntar på nästa pass som tydligen var ett bas-pass. Det kändes rätt surt när man hade laddat för att ta ut sig och bränna bort lite godis från kroppen och sen kommer man in till en sal full med pensionärer och fetton som blir trötta bara genom att gå i en ring, typ. Aja, bättre än ingenting, I guess.
När jag kom hem blev det full rulle. Jag åt middag och duschade och fick sen reda på att jag skulle ta bussen som gick om en halvtimme så då fick jag föröska fixa mig och klä på mig och greja på en kvart för att sen halvspringa till bussen. Jag skulle nämligen in till söder för att se JUNO m. Mikaela och Alice. Jag måste säga att jag hade en mycket trevlig kväll och filmen var riktigt bra, sevärd!

Idag har jag varit ledig, precis som resten av alla skolbarn i sollentuna. Jag hade planer på att plugga gärnet men det sket sig.. Jag plugga endast lite matte men det var jobbigt nog. Jag var helt slut idag och jag behövde verkligen en till ledig dag kände jag. Jag drack litervis med vatten och lyssnade på musik och halvsov i min soffa ungefär hela dagen. Min morbror hade vägarna förbi Stockholm så han tittade förbi på en fika någon gång på eftermiddagen. Jag fick en blomma och 200 kr eftersom jag fyllde år nyss. Inte illa, lite extra pengar skadar aldrig.
Runt halv sju knallade jag iväg till Alice för att gå igenom några mattetal men det gick inte så jättebra, haha, vi får se hur det ska gå för mig på provet på torsdag.. Jag lovar nästan att jag kommer sänka mig i år :/ Aja..
Sen var det dans. Det var iaf roligare denna gång, när vi fick lära oss början på våran dans vi ska ha på avslutningen i vår, det var nån Bollywood-dans. Hoppas det blir ännu lite roligare med terminens gång. Nu ska jag dricka ännu mera vatten och sen ska jag sova ganska snart så jag pallar med skolan imorgon.

(Jag har hittat min nya favvodoft; Naomi Campbell - Paradise Passion. I love it! fick den när jag fyllde år (y)!)
Tjingeling

sixteen

Jag har nyss kommit hem från Alice. Jag var där med Mikaela och Maria. Vi hade degkväll och jag är så glad att jag har er. Jag hade det asmysigt där jag låg och halvsov i Alice säng när dom andra säger att dom vill ta bussen hem så vi kommer hem i tid. Man ba, jahapp. Eftersom jag inte vill åka buss hem själv sen så följer jag också med. Men kvällen var ändå lyckad, fast väldigt kort. Haha. Jag behöver sånadär kvällar ibland, dom är söta.

Innan det var jag hemma och släkten var här för att fira att jag fyllde år igår (skriver om gårkvällen längre ner). Jag har ätit så sjukt mycket onyttigt både igår och idag så jag känner mig som en ballong just nu. (som snart exploderar! haha igår..)
Det var iaf trevligt med släkten här och jag fick ett ansiktsproduktskit m. rengörande gel, tonic och dag- och nattkräm av farmor och farfar. Jag har hört att dom ska vara bra så det blir kul att prova. Jag är egentligen inte i så stort behov av sånt, men jag tycker ändå om att använda massa roliga krämer och shit.
Jag fick 500 kr också, av Familjen Edholm och Carina m. familj som iof också heter Edholm, men aja. Så nu har jag ändå en del pengar eftersom jag fick 700kr av morfar också + att jag har 1000kr undanlagt, men jag vill spara dom..fast jag ska beställa biljett till WTAI imorgon :D! Så där ryker typ hälften, men aja.

Igår var en bra dag. Jag fyllde år och mina kompisar är världens bästa.
Jag lagade middag (hann inte fixa mig eller någonting för allt blev stressigt, så jag är inte med på några kort under kvällen typ. haha) och mina flickvänner som jag kallade dom under kvällen kom till mig runt sju. Laura kom lite senare, riktigt snygg var hon med sin sminkning som hon hade fått av nån make-up artist sak? Och Maria kom ännu senare. Men vi åt väldigt mycket och gott och hade det allmänt bäst. Hade hög musik, dansade omkring, lurades om att det var massa alvedon i maten (haha elsa), drev m. folk, fixade dejter, fick höra chockerande nyheter.. Vi hade iallafall väldigt roligt.
Jag fick sex sjalar av Elsa, fattar ni jag älskar sjalar,Tack snygging. Jag fick även en sjal av Maria <3 Assnygg. (fick 8 sjalar den 8 feb 08, höhö) Fick snyggt halsband och örhängen och väska av Luran och Allan, tack ni är så bäst. Ni hade inte behövt, men jag uppskattar det såklart :D haha.
Senare sov vi. Jag, Mikaela och Maria citerade Salad Fingers tills vi somnade.
På morgonen blevre film och jag och Alice fortsatte att tjocka oss med godis och Cheezeballz, haha.
Jag orkar inte skriva så mycket mer i detalj, men jag tycker att det blev en lyckad kväll och jag älskar er, verkligen. Ni är underbara <3

Imorogn är det söndag, fast det är som lördag, eftersom vi är lediga på måndag. SKÖNT! Fast jag ska plugga på måndag :( aja, ska sova nu, PUSS

underbart

Hej. Jag skrev nyss värsta långa inlägget om dagen och sen så försvinner allt bara. Åh, så kul sånt är. Jag avslutade det inlägget med att skriva att jag var irriterad på massa smågrejer men att jag skulle vara glad istället, men nu är jag inte glad längre. Men aja.

Dagen var iaf skön och vi hade bara två lektioner + NP uppsats i svenska som gick hyffsat bra.
Vi fick sluta klockan 14.00 istället för 15.40 tack och lov för det.

Ska snart iväg för att handla m. Papi på Maxi inför imorgon. Det blir kul, det är roligt att handla m. Pappa.
Sen skulle jag och Maria träna, men det hinner vi typ inte..
Nu vill jag inte skriva mer. Usch. Hejdå

kolja

Tjolahopp. Nu har jag kommit hem från lite äventyr.
Dagen var tråkig i skolan, riktigt tråkig. Nej jag skämtar bara, den var okej. Den var iallafall lång och det var äcklig mat och allt.
Svenskan gick nog bra och det var för en gång skull ganska kul eftersom jag fick sitta m. Maria och vi är busiga. Jag gjorde om lite av provet på NOn men jag tror inte det blir så mycket bättre eftersom jag ändå inte hade pluggat.. men jag får se hur det blir sen. Spanskan behöver vi inte ens tala om. Inte lunchen heller. SOn var ganska mysig för att Alice är söt. Matten var helt ok också.

Sen åkte jag hem till Mikaela och vi hamnade i Mörby (eeeeeh?) för att äta middag. Det var en god middag. Haha.
Klockan är typ tio i åtta och jag ska snart gå ner och öva på mina sånger tror jag.
Morfar kom hit idag, han ska vara här nån vecka nu :)

Jag måste vara världens tröttaste människa just nu, så jag ska lägga ner det här nu. Pussi

onsdag

Idag är det onsdag och jag har kommit på att det är den jobbigaste dagen i skolan. Eller nej, måndagar är nog värre, men ändå. Det ända som inte är tråkigt/jobbigt är kören nu på morgonen, men sen har vi svenska, NO (m. prov) och spanska innan lunch och jag är alltid död på spanskan. Idag ska vi prata om vad man tycker om skoluniformer, på spanska :S Lycka till.. förra gången skulle vi prata om man tror på spöken eller inte.. Allstå vad är det för diskussionsämnen? Man kan ju knappt prata mycket om det på svenska.. Aja, efter lunch har vi typ världens längsta SO-lektion, och jag som hatar SO och allt. Matte.
Men jag skriver antagligen om dagen sen så ja, du kommer få höra min intressanta dag senare, lugn!

Nu har jag precis ätit frukost och duschat så jag ska snart föna håret och greja, men jag orkar det verkligen inte. Jag är ovanligt trött idag. Hejdå

love my girls

Hola, nu har jag äntligen kommit hem! Fast dagen har varit bra och jag önskar att jag fortfarande var kvar hos Alice.Jag hann faktiskt få tag på semlor, fast det var pappas förtjänst, han är bäst <3 Dom var iallafall goda för dom smakade wienerbröd :O Jag och Mikaela fick stressa rätt rejält innan vi kom hem till Alice, precis i tid till Gossip Girls. Det var verkligen stressigt men vi hann iaf smälla i oss en sallad från pressbyrån och några sesamkakor, haha, innan vi satte oss för att vänta på det jätteförsenade tåget.. Vi hade lite flyt med bussar från Sollentuna och kom till malla typ 1 minut i 8, tog semlorna från pappa som satt i bilen och väntade och sprang till Alice som redan hade Maria hos sig. Det var en riktigt mysig kväll som jag gärna gör om nästa vecka. Vad säger ni andra? :)

Jag borde plugga NO nu, men jag vill inte.
Jag lyssnar på Foo Fighters nu, igen, fast en annan skiva idag.
Jag ska beställa biljetter till WTAI imorgon!
Jag fyller år på fredag!

Nu har jag inget mer att säga
XoXo (hahahaha)
ne, pusshej


viktor

Sådärja, nu sitter jag i skolan och skoldagen har ganska nyss slutat. Härliga tider! Jag och Alice sitter vid varsin dator i biblioteket och skriver i varsin blogg.. Haha, nya hobbyn. Jag väntar på att Mikaela ska bli klar m. engelskan som jag hoppas att hon blir innan tjugo i fyra, annars måste jag åka in själv! Alice ska ta ett tidigare tåg till klippningen så hon kan iallafall hålla mig sällskap här.

Svenskan gick nog ganska bra tycker jag, skönt att ha det överstökat. Fast det jobbigaste är iof kvar..uppsatsen, men det ska nog gå finemang hoppas jag.
Dagen gick väldans fort och den var rolig (bortsett från slöjden med våran söta lärare..) men musiken var rolig och det var spanskan också! Fattar ni, spanskan var rolig! Det har nog aldrig händ förut.. eller jo, men då har jag inte jobbat. Nu jobbade jag + hade kul, men det var tack vare Maria. Hon och jag gör en dialog. Man ska egentligen skriva en intervjuv i ni-form men vi kom inte på någon bra kändis att skriva om så vi gör vår egna lilla variant istället. Hoppas inte Annelie dödar oss.

Det är ju ändå fettisdagen idag och jag funderar på hur jag ska hinna få tag i en semla.. Jag kommer itne hinna hem innan jag ska till Alice runt 8 och det är snudd på att jag inte hinner till något konditori/café heller. Men jag känner att jag måste äta en nu när man ändå får. Mikaela och Alice ska tydligen inte ha så det är tur att Maria vill tjocka med mej! Jag hoppas att papi kan fixa semla och att vi kan få den home-delivered till Alice.

Nu måste jag sluta skriva för Lena (bibliotekarien) börjar titta lite misstänksamt på mig. Hon börjar nog förstå att jag inte jobbar med skolarbete..

Jag skriver mer sen, pussihej

tisdag

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och har nu ingenting att göra fram till att jag ska gå.. jag lyckas antingen bli klar alldeles för mycket i god tid eller så drar jag ut på allting jag gör och får stressigt i slutet som slutar med skjuts till malla. Idag var jag snabb, även fast jag gick upp senare och allt.
Nu på morgonen har vi nationellt prov dårå, i sal 13. Jag tycker inte ens om sal 13, bara den gången vi var hinduer för det är större än dom andra klassrummen och vi behövde utrymme. Men jag känner inte för att sitta där och skriva och försöka fatta konstiga frågor om onödiga saker. Men det ska nog gå bra ändå. Det känns som nationella proven är överskattade, iallafall i nian. Fast dom har iof väldigt stor betydelse när lärarna sätter betygen.. Aja, jag får ändå inte mvgi svenska, eftersom man måste vara så muntligt akvtiv då. Jag försöker, men haha alla säger så smarta och konstiga saker att jag verkligen inte har något att säga när vi disskuterar, men jag är glad ändå.
Annars är dagen ganska skön idag tror jag.. förutom slöjden dårå, jag hatar det. Och jag som ska göra om det där mönstret helt själv.. vi får väl se hur bra det går.

Efter skolan är det sånglektion och jag hoppas att Mikaela gör den där engelska-saken fort så vi hinner med tåget och bussen så jag inte kommer försent. I värsta fall får jag åka in själv, men det är så extremt tråkigt att åka hela långa vägen utan sällskap eller musik. Min(a, har två) mp3 har aldrig några batterier, jag glömmer att köpa jämt.. och det är så tråkigt att åka buss ensam om man inte har musik i öronen. Men visst skulle Alice in till stan iaf, då kan jag få sällis iallafall till stockholm södra, men det tråkiga kommer sen när jag ska till bussen i Älvsjö. Men det blir nog bra, och jag hoppas att jag kan låtarna tillräckligt. Jag har ju inte direkt övat :/ Jag hinner aldrig, eller jo det är klart jag hinne, men jag glömmer alltid bort det. Och det är synd, för det är så kul när jag väl är där nere och övar.

Efter det får jag försöka köpa något att äta och sen ska vi hem till Alice för att dricka te och se på Gossip Girls. Jag såg inte första avsnittet eftersom jag inte har femman. Jag lovar att jag har typ alla andra kanaler i världen utom just femman, som jag gillar mest. Passande va?
Det är inte säkert att det blir av, men jag hoppas det för då skulle dagen få ett perkekt slut! :D

Nu ska jag se om jag har något kvar att göra innan jag ska vandra till bussen, men see ya later. <3

fortf. måndag

Så.. vad ska jag börja..? Jo, vi började med SO vilket var tråkigt som vanligt och jag fick reda på att några frågor om första världskriget ska vara inlämnat imorgon.. (Jag blev nyss klar med dom, även fast sista frågan är helt fel) Sen var det inte så glada barn som gick mot idrotten för att ha cooper-test. Vi värmde upp med ArvidR, Adrian och Toms uppvärmingsprogram som var sött och sen satte vi igång att springa. När jag hade sprungit några varv kände jag att det började göra mer och mer ont i min handled. (Jag stukade den förmodligen i lördags, när jag halkade i nysnön) Och dum som jag är så lägger jag av efter tionde varvet...Jag ångrar mig såhär i efterhand för nu har jag hela kvar, men det gjorde ont och jag kände att det inte var så bra att fortsätta + att jag var väldigt trött, det kan jag ju inte neka.. hehe. Så nu får jag väl köra på fredag då, eller så skippar jag det helt nu och väntar tills jag har kommit lite mer i form, så kan jag köra i april när de som inte kan göra nu ska köra. För jag är verkligen helt i oform nu, och jag kommer inte hinna träna mycket alls innan fredag så får se hur jag gör helt enkelt.
Sen hade vi NO och det var lika stökigt som vanligt. Och Cattis har inte hunnit rätta proven så jag vet inte om jag behöver göra om provet för att få mvg i slutbetyg. Jag tycker att det borde räcka med VG på det här provet eftersom jag hade mvg i åttan och på förra kemi-provet i nian, men man vet ju aldrig säger hon.. Och eftersom jag inte hade pluggat alls när jag gjorde provet i onsdags kan det kanske vara en bra idé att göra provet nu på onsdag när halva klassen gör det.. Jag får se om jag hinner plugga innan, annars får jag komplitera senare i vår ifall det inte skulle bli ett mvg.
Eftermiddagen var ganska rolig för det var mest flummiga lektioner där ingen gjorde något. Vi fick sluta lite tidagare också och det är aldrig fel :D

Jag kom hem ovanligt sent konstigt nog och fastnade framför OC på norsk TV och efter det så var klockan helt plötsligt halv 6 och då var det bara en halvtimme kvar tills jag skulle äta och sen gå till Alice för att göra musikteorin tillsammans eftersom det inte blev så mycket gjort för oss på lektionen ;) Men vi var väldigt duktiga hemma hos alice och blev klara precis i tid för att gå och möta upp gullejulle och vandra vidare till danshuset där vi skulle just dansa. Det var första gången för mig eftersom jag var sjuk förra veckan, men det var roligt och det är skönt att ha en lite mindre grupp än förra året. Fast jag saknar Nathalie (läraren), även fast hon den nya också är bra och så, så var ändå Nathalie gulligare. Men det ska nog bli bra ändå, speciellt när jag inte känner mig efter längre.. vilket jag hoppas försvinner till nästa vecka.

Nu måste jag snart öva på mina två låtar till sånglektionen imorgon och sen måste jag strax sova också. Vi har ju Nationellt prov i svenska, läsförståelse imorgonbitti så det skulle inte vara det bästa som hände om man försov sig.
Så Pusshej och tack för mig!

MÅNDAG..

Jahaja, så var det ny vecka igen då. Allt går så snabbt. Snart är det väl helg igen, men innan det ska jag ha hunnit med coopertest som vi har idag, två nationella svenska prov (på tis&tors) och jag måste verkligen träna i veckan! Det är sånglektion imorogn också, jag var ju sjuk sist så det blir kul. Sen är det min 16-årsdag på fredag dårå. Konstigt, att fylla sexton.. jag menar, när man var yngre lät det vuxet, men nu vet man annat.. Aja, alltid kul att bli äldre, eller inte alltid, men så länge man är ung är det. Jag får se om jag pallar fixa nåt då, på fredag. Jag är inte så pigg på att ställa till med fest och grejer, men nja jag får se. Om någon vet något kul som händer på fredag kan ni ju alltid tipsa mig.

Jag bestämde mig precis innan jag skaffade den här bloggen att jag måste bli duktigare på att skriva dagbok. Det har jag gjort sen femman någongång men har blivit extremt dålig på det nu. Och sen skaffar jag blogg också.. ofta jag kommer palla uppdatera både den här och den vanliga.. det är jobbigare att skriva för hand också.. men jag ska ändå försöka, det är så kul att ha sen. Här får det mest bli fakta osv medan jag skriver det roligaste; mina tankar&känslor i den andra. Haha, det är askul att läsa gamla grejer från gamla dagböcker, så nej jag ska inte sluta med det bara för att jag har börjat med det här. Däremot har jag börjat lägga av med att ladda upp bilder på bdb.. Tråkigt eller bra det vet jag inte, men jag vet att jag tappar bevakare. (
elinalej@bdb) Men jag lovar att jag kommer ikapp så småningom.

Nej nu måste jag sätta fart, jag ska gå om drygt en halvtimme och jag har inte fixat någonting i princip, så hoppla nu blire fart. Jag skriver troligen senare igen. Pusshej

sådärja..

Nu måste ni väl medge att det blev lite snyggare här iallafall? haha, det får duga så länge :D

Idag så var jag först i kyrkan dårå, där vi sjöng och sen skulle jag hem för att städa och greja för att sen kaanske hinna träna friskis också. Men när jag kommer hem tjockar jag först med naturgodis och somnar sen och vaknar upp lagom till middagen och har därmed aaaall städning kvar + att jag inte hann träna, haha bra gjort säger jag bara. Men jag får se det positivt, det var skönt.
Men nu har jag iallafall ändå städat klart så jag känner mig duktig! Fast jag har iof inte varit nere i replokalen och övat på sånglektionssången, men det gör jag nog imorgon. Det är ju så kul, så jag förstår inte varför jag aldrig gör det.. det är så jobbigt att ta tag i det bara, i guess.

Jag har allstå inte tränat på hela veckan :( Jag skulle ha dansat i måndags, men då var jag sjuk. På tisdagen var det ungd. kören så då hann jag inte träna och på torsdagen var det ju provspelning för "I taket lyser stjärnorna" (som var galet kul!) så då hann jag inte heller, och det är bästa träningen på hela veckan.. och sen idag då.. då missade jag också. perfa, eftersom det är COOPER imorgon och allt.. haha jag kommer faila, men aja.

Den här veckan ska jag iallafall dansa på måndagen, träna på tisdag&torsdag&söndag!
För på tisdag är det fettisdagen och på fredag fyller jag 16! :D:D Så jag kommer nog tjocka rätt rejält i helgen..

Önska mig lycka till med den här bloggen nu vettja! <3


Första inlägget!

Hejhopp, nu tänkte jag göra ett försök med att blogga, och vi får väl se hur bra det går. Men jag är ny här och jag fattar i princip ingenting, haha men det kanske kommer med tiden eller nåt. Vad gillar ni mitt namn då? Allt var upptaget ju, til och med elinaeriksson, så jag tänkte att jag är en riktig el-människa så det får duga : D Hoppas att ni ska gilla bloggen min och jag ska försöka fixa till här så det ska bli lite snyggt här, för nu ser det ju.. ja, ni ser.

Jag sitter iaf på rummet mitt och lyssnar på Foo Fighters på höög volym, här ska peppas inför Where The Action Is i Sommar :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Farfar, farbror cånni och min söta kusin filippa var just här. Dom övade nere i källaren inför gammelfarmor Runas begravning som jag missar pga nationella prov :/ Hur som helst så fikade jag med dom nyss och jag känner mig som en ballong just nu.
PUSSHEJ

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0