du är den bästa jag vet


Så var det slut

Jag dör. Sista musikalen, alltså sista konserten med musikklasser är över. Efter 9 år! Hur ska vi klara oss nu? Det finns så mycket fint att säga om alla elever och alla lärare i Rudbecks musikklasser. Älskar oss <3

Annars då? ASONT i benen efter gårdagens träningspass haha, kan inte gå.
   Efter mat och massa kramar och tårar gick jag till Julia där det var drag. Tack Juliet för en bra kväll!! <3



Idag har jag varit med en hejdundrans underbar pojkvän, PUSS till dig.
Ikväll: deg och plugg.

Lycka

Så helt sjukt galet kul! Igår hade vi två föreställningar med musikklasserna. Total lycka efteråt av all beröm och att få stå på scenen. Jag dör vad alla är duktiga. Jag och Maria ville inte byta om till våra egna kläder utan ville vara Eponine och Fantine för resten av kvällen..Dock fick vi tillsist slita oss men vi har tur. Ikväll kör vi igen :) Jag vill nästan inte ens ta studenten hehe.. nästan.


Jag och Maria <3 om två veckor firar vi studenten tillsammans med mottagning hos mig. Åh du är fin

Förresten va jag nyss och tränade Functionpass med en annan bästa vän, Allan den lilla gröna. SÅÅÅ jobbigt.


reklam

På riktigt! Imorgon och på fredag kl 19.00 har vi vår musikal med musikklasserna och efter repet igår så insåg jag att det kommer ju bli kalasbra!! Ni som inte köpt biljett, gör det på ticnet NU eller så kommer ni på skolföreställningen kl. 15.10 imorgon i Aulan på Rudbeck. (fast kom hellre på kvällen, kommer bli bättre)

Massa olycka, krig och fattigdom. Miserabelt helt enkelt. Men ändå så fint, kärleksfullt och glatt. KOM KOM KOM :D



life's a musical

Hej peeps. Min aktivitet här försvann väl ungefär samtidigt som Ottson kom hem = ingen dator i sängen längre. Just idag kände jag bara för att kika in och säga att jag faktiskt lever. En riktigt fin helg har flugit förbi och nu väntar en tuff vecka med långa rep och mycket plugg. På TORSDAG och FREDAG smäller det. Musikalen..!! Jag är asrädd för min röst är inte min bästa vän just nu. Hoppas att jag gör mig av med slemmet i halsen och att ni kommer och kollar och lyssnar på en gripande musikal. Det kommer bli grymt bra!

Bästa dagen med sång och sen picknick i Edsbergsparken med massa härliga folk. Perfekt avslut på en fartfylld helg.


En mysig bild på mig och Nettloppan från i fredags hemma hos Elsa, innan partaj hos Andreas. Mycket lyckat! :D

RSS 2.0