Överraskande dag

Hej allihopa! Jag är på jättebra humör idag! Saker som gör mig glad:
Mina vänner - Tillbringade hela eftermiddagen i stan med Elsa och Mikaela, stor kärlek till er <3
Att jag helt oväntat fick en stor roll i musikalen vi ska sätta upp till våren! Läskigt men superkul!!
Det är bara fråga om dagar innan jag får känna min pojkväns närhet igen!
Jag har precis fixat min outfit till min skiva med tema till havs! (Sjörövarskivan)
På tisdag är det skiva! Wohohohohoho Ses där?? Kommer bli så kul!

Söndag

Igår spenderade jag dagen med mamsen i Stinsen. Vi åt lunch, shoppade och avslutade med en fika. Riktigt mysig dag och jag fick med mig ett par nya svarta jeans (så behövligt!!) och ett par grymma skor. Man kan visst köpa sig lycklig hehe.
Idag var det sjungning med kören. Det känns som det enda jag har gjort den senaste veckan är att sjunga, trots att jag är dålig i halsen. KUL! Men nu när projektet är slut så blir det inte lika intensivt. Dags att fokusera på allt annat i skolan kanske?..





Om en vecka ligger jag och myser med min efterlängtade, solbrända pojkvän. Du är väldigt välkommen hem!!


Update

Jag är dödstrött. Har plugg att göra men ska kolla på PPL nu. Sen vill jag äta. Jag har inte tränat på länge. Vil bi frisk. Saknar Otto darling tokmycket idag. Snart har vi skiva. Jag är stressad = gör ingenting. Bra. Hej

skoj för hela slanten

Blev lite whiteskiva igår ändå. Nu är jag luspank, men jag hade en riktigt bra kväll och kunde inte sluta dansa. Så det får det vara värt.


Idag repade vi massa. Imorgon ska vi repa ännu mera. Konserten närmar sig, hoppas vi ses i rudbecksskolans aula kl 19.00 på tis 22/3!

skivtider!


En bild från i torsdags, då vi var på Hippieskiva. Riktigt kul att skivorna är igång nu! White på tisdag..ska man gå?

Fullt upp

Idag var en spännande dag. Tvåornas sångredovisning, så skönt att redan ha den klassiska biten avklarad, även om den var kul. Sedan klämde vi in ett extra pass projekt då vi övade på slutlåt. Halv fyra ställde jag mig framför musiklärarna och spelade teater och sjöng en riktig musikallåt. Det var kul! Haha, jag var visserligen nervös innan, men jag gillar sådant för då känner man sig så glad efteråt då man faktiskt har varit modig plus att för mig brukar det släppa när jag väl står där.

Sen då? Virrade runt i häggviks villaområde då jag skulle till COOP. Hur jag lyckades ta en omedveten omväg på säkert en halvtimme, vet jag inte men tillslut kom jag fram och lämnade in mitt CV. Kändes bra!

Imorgon: Egna låtar-konsert i musiksalen 13.30
Tors: Efter många timmars rep får jag slappna av och gå på HIPPIESKIVAN!


Seg och trött

Vilken vecka! Fullproppad med massa musik. Rep och auditions, konserter hit och dit. Idag var vi kvar i skolan till halv sju och repade inför våran egen-låtkonsert vi har på Onsdag kl 13.30 (då ingen kommer att kunna komma..)
Nu sitter jag och försöker lära mig "On my own" utantill och även monologen..AH. Vi ska ha en musikal i vår med musikarna och imorgon är det audition till rollerna. Dock söker alla tjejer med samma monolog i hopp om att få någon roll..liten som stor. Men jag vill ha en lagom, liten roll. Får se hur det går. Läskigt är det hur som helst. Liksom gå in där och spela teater för sig själv medan alla musiklärarna bedömmer, och sen sjunga en sång. Uäk.

Helt slutkörd är jag ju också, mina linser är torra och jag vill baara sova. Men först: ÖVA


I wanna give you a good song

Bäst dag idag! Tidig resa till stan med Mik Mar och Al för att strosa (absolut ingen shopping för mig inte....) och sen äta en god lunch på Vapiano med skvaller och skratt. Then home, Skype-date med Otto som fick mig på väldigt bra och fnittrigt humör. Perfekt med lite energi för att traska till Majsan för att iallfall få hälften av musikteorin gjord! Och sen lite cozy-time med hela familjen.

/ "El"

<3


Kvällen igår var så kul! Älskar att dansa, jepjep. Idag skiner solen och jag funderar på att ta en prommis till ICA och köpa choklad..

Låt det bli kväll

Lill-lördag, lov + halva tiden tills babeson kommer hem. Man kan ju inte göra annat än att fira! Ikväll bjuder Helena på middag och sen drar vi ut på stan! Jag har redan sminkat mig och springer omkring till hög musik, och väntar på att klockan ska gå, haha. Hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer ha ;)

linalej


RSS 2.0