Vintermys

Vintern är iallafall här, och julen med! Efter några ton av matteplugg ska jag dra med mig systrami till stan för att införskaffa några till julklappar, mys!!
Bilden ovan är mikaelas och togs igår, då vi hade en riktig vintermyskväll. Med pulkaåkning, te, spel och mycket skratt. <3

ännu ett återfall

Hej, jag är riktigt dålig på att uppdatera här må jag säga! Jag känner inte att jag vill lägga ner min dyrbara fritid på att blogga, fast ibland är det faktiskt lite skoj, vilket gör att det damper ner något inlägg sisådär var tredje månad. Häromdagen hade 9 stackars läsare hittat hit, haha, ändå helt okej för att inte ha uppdaterat på en evighet.
Det tråkigaste är att jag har blivit lika dålig att uppdatera min dagbok som jag är på att uppdatera här! Det måste verkligen ändras. Dagböcker kan vara det roligaste att ha från sin barndom/ungdomstid, sen när man växer upp. Bara att läsa nu var jag skrev för tre år sedan är ju ruskigt kul..lite pinsamt dock. Det är så mycket som händer hela tiden, så man har inte tid! fast det är ju då man vill skriva ner allt, för det är när det händer mycket det är kul att dokumentera.. ojojoj, skärpning nu.



Och juste, jag har ju gått och blivit brunhårig nu. För någon månad sen, alltid kul med förändring i den grå vardagen. NU är jag redan sugen på nytt hår..
Aja tack för mig på ett tag


RSS 2.0