Grekland 2008

Jag tänkte berätta lite om resan nurå. Fast jag kommer försöka hålla mig ganska kortfattad.

Den 16 juni gick vi upp i ottan för att ta oss in till Arlanda för att checka in bagaget osv innan vi flög till Copenhagen, där vi åt lite (en extra frukost typ med tanke på att klockan var 8 då). Efter en timme ungefär flög vi vidare till Aten. En riktigt varm och fuktig luft mötte oss när vi kom ut i staden. Precis som det ska vara när man är utomlands. Vi åkte tunnelbana/or till hamnen där vi tog en båt som gick till vårat första mål - Naxos.
   Resan gick bra och var väldigt rolig, speciellt båt-turen som tog ca 3-4 timmar.

NAXOS
Boende: Vi bodde på ett hotell som hette Villa Adriana som ligger i Aghios Prokopios nära Naxos stad. Vi fick två rum, så jag och Mikaela delade rum. Det var ett fräscht hotell med AC, dusch osv. Vi gjorde det iof rätt stökigt, men det ger bara en känsla av hemma, så det var mysigt. Vi hade en liten pool på hotellet och det var ganska få som bodde där i övrigt, mest pga hotellets storlek.
Sol/Bad: Som sagt fanns det pool, men vi spenderade de flesta timmarna på att ligga och steka på stranden som låg ca 4 min bort. Underbart vatten! Och stranden var lång, så det fanns gott om plats även fast det var mycket folk. Solstolar fanns det också, vilket var ett plus.
Stad: Det var väldigt mysigt i staden där. Lagom med håll i gång också, många goda resturanger och glassställen (y). Det var också gott om flörtiga greker som iof var trevliga osv, men även lite för mycket ibland.
   Vi var där i 5 nätter (tror jag).


jag vid stranden första dagen


KOUFONISSI
Boende: Vi bodde på ett ställe som hette Finikas. Mycket mysigt och underbart läge, precis vid havet och egen resturang som i stort sätt är på stranden. Det är inte ett särsilt flådigt ställe, det är mer stug-känsla på rummen/lägenheterna, men det var det definitivt värt med tanke på läget och sällskapet. Jag och Mikaflika hade grymt roligt på rummet, med speglar, sång, kortspel och konstiga grejer. Ett minus var att det inte fanns något duschdraperi, och duschen var väldigt sprutig vilket resulterade i att allt blev nerblött när man duschade. + Att det var saltvatten i duschen. Därför undvek både jag och Mikaela att tvätta håret under hela vistelsen, så vi fick helt saltiga och sandiga och lockiga hår som gick och forma lite hur man ville.
Sol/Bad: Havet var helt klart härligast på Koufonissi. Mestadels för att det var så häftiga ställen (klippor osv) att upptäcka och ännu härligare sand än på Naxos. Den härligaste dagen och det härligaste doppet av alla var när vi gick en bit för att hitta en "grop" i klipporna fylld med vatten, som en naturlig pool. Galet härligt! Det var även häftigt att utforska vattnet nere vi några andra klippor där vi tog kort under vattnet med undervattenskamera. Det blir intressant att se, haha! Det var på den här ön vi faktiskt började på lite färg.
Stad: Koufonissi är en väldigt liten ö, så det är inte mycket till stad. Men en liten stad är det ju, mysig, typiskt grekisk-stad med vita hus och blåa fönster och dörrar. Men eftersom vi hade resturang på hotellet så åt vi aldrig inne i stan, men det är inte förlust.
   Vi stannade där i 4 nätter.



Niklas och Annacarin i den härliga gropen vid klipporna


MYKONOS
Boende: Helt klart det bästa hotellrummet. Fräsch, vitt och mysigt. Stället hette Mykonos View och var upphöjt så man såg en bra bit och ner på hela staden och havet. Väldig lyx-känsla. Frukosten var också mycket god och mysiga soffor vid serveringen, och även där utsikt över havet. Vi hade vatten-kokare på rummet, så det blev en hel del te och choklad på kvällarna för mig och Mikaela. Riktigt mysigt.
Sol/Bad: Här var vi aldrig vid någon strand. Vi kände oss nöjda med de havsbad vi hade haft och nöjde oss med att spendera dagarna uppe vid poolen. Den var högre upp i hotellområder vilket ledde till ännu bättre utsikt över havet och staden. Hemskt fint och härligt!
Stad: Staden är känd för att vara en partaj-stad, och det är den också. Men det är mest på nätterna/mornarna. På kvällarna är staden en jättemysig stad fylld med dyra butiker och sockersöta cafén. Dit vill jag definitift åka igen bara för att få fika på alla söta ställen och shoppa gärnet!
   Vi stannade där i 3 nätter.


Ett av våra solnedgångs-tittarställen. Där vi åt god glass.


ATEN
Där stannade vi bara över en natt för att kunna hinna med flyget nästa morgon. Det var lugnt det sämsta boendet, men det funkade, eftersom det bara var över en natt. Vi hann dock med att äta på en väldigt fin resturang med grymt god mat! Grillad Haloumi med sallad till förrät, Pasta med tomatsås och mozzarella osv till huvudrätt och cheesecake med blåbär till efterrätt. Helt rätt! Åh, grymt gott var det. Som grädde på moset så var hela serveringen på en takvåning och vi hade akropolis som utsikt. Galet vackert när det blev mörkt och akropolis var upplyst.

Sen var det dags att åka hem, hela redan var underbar och min beskrivning här låter långt ifrån hur bra det var. Alla tre öarna var väldigt olika och går inte riktigt att jämföra, så det är svårt att säga vilken som var bäst. Alla var underbart härliga!
Bilder kommer senare att komma upp på min bilddagbok. Främst från Mikaelas kamera. Klicka här för att komma till min bilddagbok.

I'm Home

Hejhopp, jag är hemma från Grekland nu och jag är jätteglad! Resan var helt underbar men det känns skönt att vara hemma nu. Jag åt nyss jordgubbar (svenska!) med vanliljglass och choclate fudge brownie med papi. Helt perfekt! MMums.

Jag ska berätta mer om resan senare, är för trött det nu bara..Bilder kommer också att komma senare, iallafall på min bilddagbok. Men min kamera är död för tillfället och jag har ingen laddare hemma just nu, men det kan hända att jag snor bilder av Mikaela eftersom det var hon som tog mest bilder under semestern.

See you later, PUSS

ingen mobil for tillfallet

hahaha jag ar en klant, jag har tappat bort min mobil, pa koufonissi.. sa nu har jag ingen mobil, ajajaj.. just nu sitter jag pa ett internetcafe pa mykonos.. det ar underbart har! kommer hem pa sondag. PUSS

Grekland m. Mikaela m. familj imorgon!

Så nu är det snart dags! Imorgon bitti runt klockan 6 går planet som ska ta oss till Aten. Därifrån kommer vi ta en båt mot Naxos, och sen får vi se hur länge vi stannar där. Vi kommer iallafall att vara på Kofounissi några dagar också. ÅH, det här kommer bli underbart härligt!

Jag har packat allt nu, i en stor ryggsäck som väger aaaaasmycket, det blir intressant att se hur länge jag orkar bära den..Nä, men det ska nog gå bra.

Jag åt nyss en jättegod middag med Ben&Jerry's till efterrätt. Mumma! Så nu känner jag mig uppsvälld och äcklig, men jag är glad ändå :D.

Jag kommer hem precis i slutet av Juni, så jag kommer förmodligen inte att kunna skriva förrän då (om jag inte hittar en dator någonstans vill säga)
Ha det så bra nu, för det ska iaf vi! Pussen<3

WTAI igår

Det var galet igår! Det är egentligen allt jag behöver säga, fast sen så vill jag berätta massa också, men då kommer jag spåra ur och skriva allt, och det kommer bli way too much. Men Foo Fighters var lätt bäst men jag måste få tacka Arvid och Andreas som hjälpte mig att inte dö där inne i folkmassan. Ärligt talat skulle jag inte klarat det annars, Tack! Vi var ca 1 meter från staketet i slutet av konserten, och det var riktigt mycket tryck (fast inte såå farligt) och mitt huvud var inklämt mellan folks ryggar, så kort som jag är. Men jag fick som tur var bli upplyft lite nu och då, för att få luft och för att se en glimt av Dave. Det var iaf ändå grymt roligt, även fast jag inte såg så mycket. haha!
Vissa människor är bara helt dumma i huvudet, och bryrs sig inte det minsta. Som när jag och Maria stod typ längst fram på Hellacopters, där alla runt omkring oss var helt galna. Det enda jag kunde tänka på just då var att försöka få luft mellan alla klämningar, inte tappa bort Maria och att inte ramla. Det var roligt till en början, men tillslut så var vi tvugna att ta oss ut, för ärligt talat så skulle det kunna ha gått riktigt illa med oss där inne.. Men det var lättare sagt än gjort att ta sig ur, för det var ca 3 pers som faktiskt såg att vi behövde hjälp, medan resten bara smällde till oss, som om vi ville komma framför dem, men vi var ju påväg ut.. Ojojoj, det var iallafall en helgrym upplevelse, hahaha.

Det var hursomhelst en lyckad dag, även fast vädret inte var det bästa. Det var som tur var uppehåll på Foo Fighters! Jag var med Mikaela, Maria, Iris, Andreas, Arvid, Albert, Tom och senare kom också Arvid S. Och sen så träffade vi själkart massa andra roliga människor där.

Här kommer lite Pics. Men jag var tråkig och tog väldigt få bilder, men enjoy:

Sahara Hotnights. Dem var helt okej, vi hade bra platser iaf.


Andreas, Iris och Arvid. Killarna med dem snygga WTAI-tröjorna som vi köpte!


Mando Diao..

Sen vare dags för Foo Fighters!


..Och det var rätt smockat med folk, men vi hade bra platser, wiho!


Nice tröjor, eller vad säger ni?




WTAI TODAY

Where am I going to be today? Answer: Where The Action Is! :D:D:D:D:D:D:D

Fast det jobbiga är att jag är galet förkyld idag. Hostar som en tok, och då är frågan hur jag kommer att låta imorgon bitti.. ojojoj. Och då ska vi åka till Grekland, det blir hårt xP.. Hoppas vi ses där!? :D

Happy time

Klippningen blev OK. Hon tog inte så mycket, vilket var precis vad jag ville, så det är ju bra! (Bilder kommer kanske senare).     
   Idag var jag busig och köpte mig ännu en bikini-överdel. Men den var från H&M så den var billig, så ingen skada skedd. Den är rosa och söt, och jag tror det blir snyggt med den sedan när jag blir brun och mitt hår blir solblekt (så jag slipper den där attans utväxten).

- Jag har även handlat ett par fula sandaler
som kan vara bra att ha i Grekland.
- Ett par flip-flop, fast med liten klack. Röda från H&M á la 89 kr. (Fanns inte bild på hemsidan)
- Nya solglasögon. Exakt samma modell som mina gamla, för jag märkte idag att dem har gått av mitt itu. (dem är ingen höjdare, men dem enda jag passar nogolunda bra i)
- Lipbalm x2 (Ja, jag är lite av en missbrukare, men det ena var billigt och det andra är solskyddande!)

+ lite annat smått och gott.

Och den har jag kostat på mig ett bra Schampo och Balsam från Kérastase. Mitt hår är ju så känsligt nu och jag kände att jag behövde ett riktigt bra schampo, så jag köpte dem här:




Jag har bestämt mig för att stanna hemma ikväll för att umgås lite med mina föräldrar nu innan jag ska lämna dem i två veckor. Imorgon kommer jag knappt se dem, och på söndag blir det packning och sen ska jag sova hos Mikaela eftersom vi åker i ottan på måndag morgon.
   Så nu blire Cheezeballs för alla glada! (Jag tjockar i allt nu för tiden.. inte bra, måste tagga ner lite..men jag ska det, snart..)


It's all about hair

Gårkvällen blev mysig. Vi hyrde film och gick hem till Marf. Vi såg Hairspray. Den var rolig, lite töntig, men det var inget vi inte hade förväntat oss. Jag måste väl erkänna, liksom resten av tjejerna i världen tycker, att Zac Efron är riktigt handsome, men lite väl sliskig i denna film åsido.
Åh, man blir så sugen på att dansa när man ser den! Helt klart, haha. Speciellt eftersom vi dansade till en av låtarna på dansen förra terminen. Och det där med att älska hårspray.. det känner vi tre igen! Haha..



Appropå hår såhär på morgonen, så ska jag faktiskt in och klippa mig nu alldeles strax. Det blir intressant.. Jag vill verkligen inte klippa mig, för det är inte ens långt. Men det äre så slitet så det är nog bäst att jag gör det nu innan Greklands-resan. Resultat kommer upp senare. Puss, ha en bra dag!

Bråttom

OJOJOJ, måste rusa nu, ska till Gula Villan på nåt möte. Hörs senare :*

Förkyld men glad

Jag såg förräns nu att det förra inlägget blev alldeles onödigt långt, läs det inte! Det är helt onödig fakta som jag skrev igår natt när jag var trött.. Men jag fick äntligen sova ut idag iaf. Det var riktigt skönt och jag blev lättad när jag vaknade första gången och såg att klockan var halv tolv. Mm, bättre än att vakna vid nio, som jag oftast annars gör nu när jag är förkyld..

Idag blir det en till hemmadag, men jag är glad ändå, för jag känner att jag behöver det nu för att bli frisk + att det är rätt skönt att inte göra någonting. När man är ensam kan man ju lyssna på musik på hur hög volym som helst, och det är inte helt fel.
   Jag kom på att låten jag har/hade som sånglektions-låt, passar bra in på filmen vi såg igår (brudens bäste man). Info om filmen och låten finns i inläggen nedan.

Jag har kommit på hur hemskt gott det är med frysta hallon!
Och det är riktigt nyttigt också, så det är bara att njuta, utan skuldkänslor. Helt perfekt, nu på sommaren och allt. Synd bara att det inte är sol idag, för då skulle jag sola gärnet. Det gäller ju att få en bra grund innan jag far till Grekland, men det är nog rätt kört nu.. Aja, jag är glad ändå.

lyckad kväll

Åh, filmen var jättesöt! Riktigt värd film, om man gillar sådana typer av filmer vill säga. Rekomenderas iallafall. Thumbs up!


Innan bion, när det var reklam osv så satt vi bekvämt och hade laddat upp med godis och hot snacks osv. Vi hade lyckats beställa sådana platser där man får extra benutrymme + att det är en stång, som ett staket framför stolarna - perfekt för att ha benen på. I vanliga fall brukar det kännas dumt att ha fötterna på stolen framför eftersom dem kommer så nära personen som sitter framför, vilket kan kännas obehagligt för den, men nu, när stången är en bra bit över människorna framför och mina ben är tillräckligt korta för att inte ens gå ut över den, tycker jag att det var OK.
   Iallafall så kommer det två tjejer i 20-årsåldern som tittar snett på mig redan från början och får sedan syn på mina fötter, men jag ler lite snällt och tänker inte mer på det. Men såklart så ska hon säga till om det..och istället för att säga "ursäkta, du får gärna ta ner dina fötter, jag har lite svårt för dem.." eller något så säger hon "du, kan du ta ner dina fötter..det luktar lite här nere.."
   Och, haha, jag blir så irriterad på såna människor.. Det är klart att det kanske var fel av mig att ha fötterna där, men dem skulle inte märkt ett dugg ifall dem inte hade sett dem så när dem kom in. Faktum är att om mina fötter nu luktade (vilket mina vänner och jag konstaterade att dem inte gjorde, nytvättade och allt;) ), så skulle dem ha märkt av det ännu mera ifall jag skulle ha mina fötter på golvet framför mig = rakt i ansiktshöjd med dem framför. Rätt fånig anledning att trycka ner på mig om jag ska säga vad jag tycker.
   Det känns som det alltid ska hända konstiga saker med mig när jag är på bio. Värst var den där äckliga mannen som satt framför oss på en film för några månader sedan. Han var så pinsamt taksig att jag sa högt att hans flickvän borde skämmas.. Fattar inte hur man kan trycka ner på en helt okänd människa så, speciellt inte när man ser så liten ut som jag gör, ojojoj. Men den historian orkar jag inte berätta nu, men han var bra konstig.
  Och sen har jag märkt att jag alltid skrattar på helt fel ställen i filmer. När alla andra sitter och skratar ihjäl sig höjer jag mest på ögonbrynen eller skrattar lite bara för att det är så komiskt att jag inte fattar något. Och sen medan alla andra är knäpptysta så händer det roligaste i hela filmen enligt mig. Aja, det är äl bra att inte vara som alla andra?

Nu måste jag sova, jag har låtit helt störd under hela kvällen.. så det är bäst att få vila lite nu. Puss&Godnatt

sjukling

Den här dagen är rätt mysig ändå, även fast jag inte har gjort något vettigt alls. Eller jag har iof plockat ur och in disken från maskinen.. men det var ungefär allt vettigt jag har gjort. Annars har jag mest lyssnar på musik och krypit under täcket och läst en gammal tvillingarna bok. Jag älskade dem böckerna när jag var yngre, och nu hade jag inget att läsa så jag har läst ut en av dem idag. Lite rolig var den allt, men dem går ju trots allt i sexan, dem man läser om..

Den här låten nedan hade jag senast på sånglektionen,
den är bra mysig. Jag har gått omkring och sjungit på den bl.a hela dagen, men min röst är heeelt fucked-up, så det låter inte lite fult kan jag lova..




Jag hoppas verkligen att jag blir friskare tills på lördag när det är WTAI. Om inte, kommer min röst bli ännu mer förstörd genom att jag kommer stå där och skrika och hoppa.. ojojoj, då är frågan hur frisk jag kommer att vara när vi åker till grekland.. Hm, det återstår att se..

Ikväll blir det bio m. M&M. Vi ska se "Brudens bäste man" eller "Made of honour" som den heter på riktigt. Jag skriver senare om vad jag tyckte om den. Puss

...

Idag blir det en dag hemma, då jag ska försöka bli lite friskare. Ikväll blir det däremot bio m. Maria och Mikaela tror jag. Mycket trevligt!

Tripptrapp

Morsning-korsning! För er som läste mitt förra inlägg där jag skrev att mina ögon är cp, ska jag tala om att det är så även idag. Jag vaknade runt halv nio med täppt näsa och svidande och kliande ögon. How funny, när man är ledig och tillochmed har planerat att sova ut för att försöka bli frisk! Typiskt, säger jag bara..

..Anyhow, så var gårdagen en mysig liten dag. Jag for med bussen mot Sollentuna C (Mikaela höll mig sällis) för att gå till optikern, men eftersom jag har någonslags ögoninflammation så kändes det inte så bra att sitta där och prova linser. Jag kände inte för att göra körkortstestet heller, så jag sket i det. (Det får bli någon annan dag, innan jag åker :S..) Istället åkte vi till stan för att kolla runt lite och vi åt en Grilled Sandwich på Moda Café m. chevré, honung och pinjenötter. MMmmm, den är galet god!
   Vi åkte till Stureby för att traska hem till vår sångpedagog Terese, där vi fann Louise som just hade haft sin lektion. Trevligt att sitta och prata med na' medan Mikaela var inne och sjöng.
   Jag ska lätt fortsätta hos Terese nästa termin. Det är så roligt att sjunga, och hon är så söt och så blir man ju bättre såklart. Thumbs up! Och juste, jag träffade Arvid på bussen hem och fick reda på att Björn ska söka in till Musik på Rudbeck idag. Wie, hoppas att han kommer in (vilket han troligtvis gör), för det är alltid roligt med fler. Just nu är det bara 18 intagna av 24 platser tror jag. Så det är bra att det kommer in fler bra, tjohej.


Snart åker vi!

God morgon! Jag har vaknat tre dagar i rad nu med rödsprängda och svidande ögon, vad är detta?! Det är exktremt jobbigt och jag tippar på att det är pga förkylningen jag har. Usch, jag hoppas att det försvinner tills vi åker till grekland..

..Det är galet, vi åker om mindre än en vecka! Igår var det exakt en vecka, och dagarna kommer bara flyga iväg nu innan, så det är crazy!
Saker jag ska göra innan vi åker:

- Gå till optikern för att göra körkortsundersökning + ev. linsköpning
- Ha sånglektion hos Terese i Stureby en sista gång för denna termin
- Köpa Schampoo, balsam, hårinpackningar och diverse hygienartiklar inför resan
- Gå på bio m. M&M. Vi vill se "made of honour"
- Klippa mitt otroligt slitna hår :'/
- Gå på Where The Action Is i stora skuggan med roliga människor!
- Köpa sandaler + flipflops till resan
- Packa!
- Försöka se till att träffa Alice igen innan vi far.. annars blir det ett låångt uppehåll.
- Umgås mera med Maria nu innan jag och Mikaela åker.

M.m
Så idag ska jag försöka hinna med minst två av dessa saker. Jag ska snart iväg till opikern tänkte jag och sen blir det kanske en tripp till stan innan jag ska på sånglektion. Puss

Sitt inte inne idag!

Idag är det den sista soliga dagen på ett bra tag säger dem på vädret. Då gäller det ju att passa på att njuta av sommarvärmen, därför ska jag åka till norrviken om ca en timme för att bada och få en gnutta färg såhär innan regnperioden sätter fart. Mikaela tar jag med mig och Alice finns på plats. Kanske även Juliet och Marian. Helt klart mysigt! Pussen

shopping + middag

Dagen i stan igår blev lyckad och jag lyckades med mitt mål: köpa minst två plagg. Jag hittade dock ingen tunika/klänning som jag ville, men jag har pengar kvar till det iallafall.




På den första bilden har ni en kjol från urban outfitters som jag köpte, fast det är bara modellen som stämmer. Min är svart i grunden med rosa blommor på, mycket söt!
Den andra bilden är på ett par helt plain hotpants som jag köpte på topshop. Dem satt helt okej och var värda  sina 100kr.
På den tredje bilden är det en helt vanlig svart tubtop som jag köpte billigt på Gina. Bra att ha och fungerar även att ha som hög kjol (min svarta tajta kjol är inte så tajt längre av något konstigt slag..)
Och på den sista bilden är det ett linne från H&M som jag tyckte var somrigt och sött, det var även mycket billigt!

Efteråt handlade vi mat i mörby som vi sedan tillagade hemma hos Mikaela. Det blev en underbar måltid med härlig frukt till efterrätt. Helt rätt! Sedan blev det ett kvällsdopp i Rösjön med Mikaelas bror också, mycket trevligt.



In her shoes

Nu blev det nyss bestämt att jag ska åka in till staden m. mina två M. Det blir nog myspys och jag ska se till att shoppa åtminstonde två plagg. Jag har ju lite pengar nu, vilket är ovanligt för att vara jag.

Problemet är att jag gärna vill ha min beiga skor, eftersom jag har en klänning som passar bra i färgen. Men tyvärr kommer jag få skavsår om jag ska runt i dem hela dagen och jag har inte compeed-plåster, som annars fungerar helt perfekt.

Men jag får ta mina helt körda svarta skor istället.. tråkigt nog. Pussi (hör gärna av er, men min mobil är cp och jag har inga pengar på den)

tänka sig

Måste bara tillägga att jag är väldigt nöjd med mina slutbetyg. Det känns riktigt skönt! Förra terminen hade jag 275 och var hyffsat nöjd med det..Jag trodde till en början av VT att jag bara skulle sänka mig i matte och inte höja mig i något ämne och därför få 5 poäng mindre. Men efter ett tag så märkte jag att jag inte alls skulle sänka mig i matte utan istället ligga kvar och dessutom höjde jag mig i fyra andra ämnen. Men jag räknade iskallt med att jag skulle höja mig i hemkunskap också... Dum som vår hemkunskapslärare är så höjde hon mig inte, så jag blev grymt besviken på mig själv där ett tag. Men när jag sedan öppnade mitt kuvert med betygen och insåg att jag hade höjt mig i idrott blev jag genast glad igen. Känns lite fel dock, eftersom jag är sämst på att idrotta, men det måste varit provet vi gjorde som fick läraren att höja mig. Så istället för att sänka mig i ett ämne, som jag trodde. Höjde jag mig i fem ämnen, trodde jag aldrig. Heja mig!

Sommarlov! + nomoore broke

Hej alla glada mungipor där ute! Nu är det sommarlov och det är egentligen helt crazy, men jag klagar inte! Men jag måste säga att jag är extremt dålig på att uppdatera min blogg nu för tiden.. Och jag tappar bara alltfler läsare för varje dag skulle jag tippa på, men vad gör väl det?

Idag hade min syster sin student-mottagning så huset har varit fullt i stort sett hela dagen. Det var trevligt och jag åt alldeles för mycket av allt som vi bjöd på, ojojoj. Men det hör väl till, antar jag. GRATTIS TILL STUDENTEN iallafall, systrami <3


För ett tag sedan försökte jag övertala min mamma om att vi skulle få pengar för varje MVG vi fick i slutbetyget.. Hon var tveksam till en början men gick efter ett tag med på att ge oss ca 80 kr per mvg. Fast jag trodde det mer var ett skämt, men nu efter att de har sett mina betyg så fick jag ett kuvert med ett sött kort och pengar. Och tokiga som dem är så fick jag 100 kr per MVG :D Det har vi inte ens råd med, men jag klagar inte här heller. + Att min morfar är lite tokig också, så av honom fick jag 1200 och 100 kr av min mammas faster Kerstin. Så nu är jag alltså uppe i 2500, och det är inte illa för att vara jag! Nu kan jag äntligen shoppa en gnutta, om jag nu hittar något..
 

Härlig dag!

Godkväll! Den här dagen har lungt varit en toppendag, även fast den började lite sisådär.. precis när jag hade vaknat och var lite stressad eftersom jag skulle iväg till rösjön, så ringer min storasyster och är panikslagen och säger att jag måste komma till skolan med hennes studentmössa.. Snäll som jag är så cyklar jag ner dit med min minicykel, helt nyvaken med extremt snygg outfit. När jag kommer dit är det fullt av finklädda rudbeckselever som är påväg till sin skolavslutning och sen kommer jag där..mini som jag är, med en studenmössa i handen.. ja, det var fler än en person som kollade med frågetecken i ansiktet kan jag tala om, men det var lite roligt ändå..
   Efter det vare bara att packa badkläder och solkräm och ta bussen till rösjön där vi spenderade klassens dag. Det var helt klart en värd dag! Med mycket bad, sol, grillning, godis, olivolje-behandling av våra kroppar, gitarrspel osv. Kommer lungt sakna 9Ma! <<3<3<3

Imorgon är det skolavslutning :D:D:D Och min syster tar studenten, så jag och Maria som också har en syster som tar studenten på samma skola (och samma klass, hehe) måste smita iväg någon gång runt halv tolv för att se dem springa ut. Och sen ta oss tillbaka till vår egna skolavslutning.. Det blir nog bra.

image133
min mycket söta storasyster <3

Balen 08

Igår var det bal och det var faktiskt roligt. Tänkte lägga upp lite bilder som mina föräldrar tog i början av kvällen. Inte världens bästa, men alltid är det något:



det får räcka för nu, pusshej :*

it has been i while

oj, nu har det gått ett tag sedan jag skrev, men det är bara för att dagarna bara flyger iväg! och på torsdag får vi SOMMARLOV! jag har definitivt inte hängt med i svängarna, men jag klagar inte just nu :)

Göras kommande veckan:
- Gå i skolan helt utan mening, mest för att umgås m. folk
- Titta på mimfestival i skolan
- Bal på tisdag
- Klassensdag på onsdag = heldag i Älta
- Systers student på tors
- SKOLAVSLUTNING på tors!
- Fira syrrebyrre på lördag, öppet hus

helt ok vecka allstå :)

RSS 2.0