..

jag håller med nu.. love hurts

dör av trötthet

åker till idre nu....................................hoppas jag blir piggare av lite skidåkning och frisk luft
hejhej

dance your ass off

Jobbigt med fysikprov imorgon! jag har pluggat en del, men kommer säkert få G :(
Vilken vidrig mat-dag. Vräääääka i sig mat och kakor och cupcakes på mentorslunchen och sen nu, en äcklig paj från FELIX som jag är tvungen att trycka i mig nu innan jag ska catcha bussen.
Ska iaf iväg och D A N S A med Alice! Blir kul :D Hoppas vår riktiga Elin är tillbaka och inte vikarieeeee. Isåfall dansar vi nog till Bedrock (klicka för att höra i spotify) som är funnnny :D:D


fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysik

Jag måste måste måste måste måste måste träna! JAG MÅSTE. Men jag har inte gjort det på två veckor!! (förutom dansen då). Helt sjukt och hemskt och äckligt. Jag var på gymmet idag, men jag hade sådan huvudvärk, och Mikaela träningsvärk, så vi vände tillbaka till skolan där vi försökte få lite plugg gjort. Lite blev gjort.. lite mer har gjorts. Men lite räcker verkligen inte...
   Har fuckingfysik-prov på onsdag och no way att jag kommer ihåg allt, kan inte ta in så mycket på en gång. Jag får väl skylla mig själv som inte gör nåt på lektionerna men jag skyller faktiskt på min lärare som är SÄMST i världen. Usch. Hur kan så osäkra människor välja just läraryrket? Jobba med 20 jobbiga tonåringar, jo, då krävs det att man kan prata högt och vara säker på sig själv, annars slutar ju folk lyssna på 2 sek. jkalhdhgpwaohnlmnblw. Han gör så att jag får dåligt betyg i ett typ enkelt ämne, annars.

Sen går det inte att lada upp bilder heller.. Så, kul för er som kikade in. Ingen läser ju, man kollar ju bara på bilderna i stort sett, så hejdååååå.

i'm not moving

Hej! Åh jag hade en jättebra dag igår! Efter jobbet åkte jag hem till my boy och hade det mysigt. På kvällen bjöd jag på bio, vi såg Alice in Wonderland, 3D. Bra film! Dock har jag på senaste tiden tyckt att filmer som andra tycker är jättebra bara får ett "bra" från mig.. Vi hade otur på alla fronter den kvällen, vilket resulterade i att vi kom försent men vi missade nog inte alltför mycket av filmen. Ibland tackar jag för den låååånga reklamen innan filmen. Efter det åkte vi hem och sov. Jag undrar hur jag skulle klara mig utan min beebeeebooooo.

   Precis som rubriken säger sitter jag här, helt still och äter godis! Bläää. Och tränade inte idag för jag har huvudvärk hela tiden:( Men jag sitter iaf och försöker lära mig introt till "The man who can't be moved" på gitarr, eftersom jag ska spela det på vår coverkonsert. Försöker också nöööta in "Last request" som jag ska sjunga på. Så någon nytta gör jag iallafall. Hoppas jag kan detta snart, hehe. Jag borde också plugga FYsik..


på med funkykidz-tröjan..

..det är dags att träffa de små dansungarna och tjäna liiite extra cash. Ciao

Worlds greatest

Lite bilder från igår. Min kamera är dock usel så de flesta blev suddiga, men här har ni 4.



(nice med röda ögon också...)

happy girl today


Tjooooho! Sovis då jag gick och hämtade mitt paket från H&M :)))) kul förutom att korsetten är för liten..varför inte ha vanliga BHstorlekar istället för bara 34, 36 osv, iaf 34 a,b och c borde dom kunna ha tycker jaaaag. synd för den var fin och på rea!
Matteprovet får jag nog garanterat VG på, känns bra. Slutade tidigare och nu är jag kämpeglad!

Ska hem till Elsa med tjejerna och laga middag och then have some fun. Ha en bra kväll! :D

favorit i repris?

Satt och funderade på festivaler nyss.. ett tag här har jag tänkt att skitsamma, jag skippar nog festival i år. Fast, njeee Peace and Love kanske lockar lite ändå. Blir det borlänge i år igen kanske?

Fast allstå.. ?

i just want you closer..

..is that alright?

matte d gör inte huvudvärken bättre..

Heeeeeeeeeeello! Haft en rätt chill dag i skolan och glad för imorgon är det frefrefredag! Men jag har den här äckliga huvudvärken dag ut och dag in.. Att jag då ska sätta mig för att plugga matte gör inte saken ett dugg bättre, aajajaj my head :(....blä, förstår ingenting av vissa saker och jag har prov imorgon. Vad i hela världen ska jag med all kunskap om första- och andraderivator, jobbiga differentialfunktioner och primitiva funktioner. Visst, jag kan ta reda på hur lång tid det tar för en stek att nå en viss temperatur i mitten, med hjälp av detta. Men varför inte använda en kokbok bara? Nej det här är bara onöööödigt.

Hur som haver har mitt paket från H&M kommit till edsberg, vill bara elda upp matten och springa till ica och att allt ska sitta perfekt och att jag råkar hitta lite extra pengar så att jag har råd med det också..
Beställde hem lite reagrejer, typ inget märkvärdigt, men kan visa sen kanske. Höhö.


Sweeties som gör mig glad, kom och rädda mig kanske? (mikaelas bild)

qwertyuiooppåasdfghjklöäzxcvvbnbm

fysika. matted. kemib. vilken dag!!! :( fast får träffa bejbe och mikaela kommer hem i eftermiddag, skönt att ha er tillbaks <3

lite tjejröster såhär på måndagskvällen

Metric - Help I'm alive
Metric - Satellite Mind
Jennie Abrahamson - Late night show 
Jennie Abrahamson - I lost my heart

Me likeey! + en massa andra låtar som jag inte orkar slänga upp nu........... Jennie är söti och är mammas kusin, hon är faktiskt grym! Lite avis på att hon har lyckats så bra som hon har, good job stor-kusse!

ohnooo music tomorrow

Sitter här och försöker lära mig två låtar. Båda till musiken imorgon..ena är Paolo Nutinis Last Request, som jag ska sjunga på när vi har Cover konsert senare, i april. Och den andra är till sånggruppen; Autumn Leaves. Den är scary..lite jazz dårå. Det läskiga är att vi ska först sjunga den rakt igenom, sen ska man improvisera en runda på typ ladi-dadidaa osv, och sen sista gången ska man sjunga med text fast göra om den till sin egen typ. AH jag är så dålig på sådant här, speciellt när det kommer till improvisation + publik. Jag blir ju nervös för katten..det är inget jag brukar bli när det handlar om att sjunga inför folk osv, men det här är ju jobbiigt.

Annars då.. jo idag drog jag hem efter matten. Är så sjukt seg och hängig och blä. Glodde på TV heeela dagen med Maria...segt men det går ju ändå Gossip Girl, SATC och Top Model på dagarna så det var skoj.


(saknar att va hemma hos otto.. mysigt där juu. kom hem min man så jag kan träffa dina katterrr!)

this sucks

Blä. Imorgon är det skola och jag hatar det. Lovet har varit fett seeeeeeeeeeeeeeeeeeegt också. Inte gjort ett piss typ, förutom ett dygn då jag hade kul. Nu i slutet när faktiskt fler var hemma så har jag varit hängig och sjuk och trött och piss. Har så sjukt mycket att plugga egentligen men vill inte, kan inte, orkar inte, bryr mig typ inte.....

nu ringde mi cariño precis, så jag blev snäppet gladare iaf. meeeeeen tror ni inte att jag blir avis när han berättar om solen, havet och korallreven, sanden, den goda maten, gratis glass, drinkar och allt som ingår i deras all inclusive. jättekul att jag är här hemma alldeles själv :( blir ju till och med avis på myggbetten han klagar om! jaja ska sleepa nu

hejråååå från en sur och lessen tjej :(

TGIF


Hejjjjjj! Vi åt en härlig middag på Friday's ikväll! Mums med vitlöksbröd, cheesy bacon cheeseburger + säkert en liter pepsi (fick en stoor kanna vid förfrågan om refill.. farligt) och till efterrätt brownie! Väldigt gott och väldigt kul kan jag säga att vi hade.
Det sjuka var att när jag smsa med Otto så kom det fram att han också hade käkat på fridays, i egypten, och vi hade beställt exakt samma! hehe, lite lika är vi trots allt.
   Nu, efter en rolig middag + slas framför TVn med familjen och en rolig katt med ny leksak som hela familjen roade sig med, är det dags att sova! PUSSSSSS

right here right now


Haalloj, jag lovade mig själv att både träna och plugga idag och jag har inte gjort något av det! Haha, snacka om lat tjej här allstå.
Nu snart ska jag och syrran in till stan iaf och sen käka middag med familjen ute:) Mitt stora problem nu är att hitta nåt att ha på mig... HEJ PUSS

glasögonormmm


(Nej, inga glasses utan styrka, för att se "cool" ut. Jag är lite blind och vilar de stackars ögonen från linser ibland bara:) )
Jag har ny hårfärg också.. Orkade inte med att få ljus utväxt, även om jag trivdes i det mörka. (Fast lite extra vinterblek såg jag ju ut också) Nu är jag alltså påväg mot ljusare tider! Får se hur långt jag går dock, jag är ju ute efter min vanliga som är lite gråblond, just för att slippa utväxten. Just nu vet jag inte vilken färg jag har :S! men jag ska tillbaka om en månad och rätta till, i think!

Idag har jag inte gjort någonting! Skönt, men uttråkande till tusen. Inte ett enda tal i matteboken har gjort, inte heller någon musikteori..för att inte tala om fysiken.. ÄSCH! Hehe. Imorgon ska jag träna iaf och jag har sålt ett gammalt spegelskåp för 500:- Så HEJ extra cash! Även om jag inte borde kalla det för extra, för det är i stort sett allt jag har.. meen, jag vill shoppa så vi får se vad som händer ;)
PUSSSSSS

heeeeeeeeey




Jag, M och L hade en mysig kväll i tisdags med pizza, chips (+dipp såklart!) och godis. Där låg vi under täcken framför två riktiga tjejfilmer, och åt..tills vi mådde illa. Men det är så det ska det va på svullokvällar.
   Dagen därpå pallrade vi oss ut i kylan för att hämta ut visum till syster. Det gick väl bra, om man bortser från hur dåligt vi hittar på andra ställen i stan än där man alltid är..och jag kallar mig stockholmare..?! Efter en alldeles för lång omväg till Thailands ambassad tog vi en dyr och rätt torr fika, hehe, men det var mysigt. After that såg vi SATC och åt MER chips.. innan Anna och Sophie kom på middag. Sen kom en drös med taggade tjejer :) Och innan jag kom i säng hann jag gå vilse ännu en gång i vår kära huvudstad, haha.

Jag vill också ha en lägenhet i stan, no doubts about it!


Bye for a while


(Typ enda bilden på Otto och jag, och såklart förstör jag den med en stirrblick, hehe. Jaja. Saknar dig redan buble)

Nu ska jag in till stan. Ska förbi Swedbank och sen till frissan, där vi får se vad som händer.. Spännande va? Sedan blir det myselimys med Marfkosta och Lala i Lauras pappas lägenhet i stan. MYS. Lär bli att tjocka också, men äsch det är gott.


sol! vill jag med ha


(Bilden är från igår, (Mikaelas) då hon och jag var på Bio. Vi såg Shutter Island, en bra psykfilm, se den! )

Idag har jag myst med min pojkvän. Tränat och ätit i kista centrum har vi. + Sett på film och ätit gottis. Vi såg Free Jimmy, en animerad film om en drogad elefant, typ. Rätt kul:)
Imorgon drar Miki till Thailand och Otto till Egypten! Varför drar min små gullungar till solen men inte jag!?

RSS 2.0