dagens visa.



LOV. Tänk att få dra en sväng till Thailand? Eller Paris? London? New York? Sydamerika?? Dream on.. Men lovet har börjat bra med tjejkompisar, fix och trix, dans i natten och lite träning. Måndagskvällen har dock varit den längsta och tråkigaste kvällen på länge. Hoppas på någonting roligt imorgon. Jag gillar överraskningar..

Lyssnar på fin-jennie och myser; Jennie Abrahamson – Hard to come by - Radio Edit
Tänk om jag kunde få bli som henne


avsky

hur kan personer göra så fel och sen komma undan med det så lätt.. medan de som inte har gjort något fel är dem som får lida?

--------

Jag vill ta studenten NU! Jag är så sjukt otroligt mega jätteskoltrött och omotiverad. Men det är väl bara att lunka på för det är trots allt bara EN period kvar för oss på rudbeck, åh crazyy.

Min pojkvän är i Bolivia och han är sjuk, men han var hos läkare idag.. väntar på besked här hemma, orolig såklart. Åh :'(

tralla la la la la la

Jag är lite galen. Jag tror att jag ska söka till Markaryd/Bjärnum folhögskola!? Show & Musikal. Tänk vad kul!

Idag: Sjungit i kyrkan med en härlig skara människor.
Nu: Solsidan med familjen och mys.


my new favourite thing to do

Fredagsmys, yep. Gitarren och gänget från west beverly är med mig ikväll. Precis vad jag behöver! Tja


hot and cold yes then no in and out up and down

Wahah vad mitt mood går upp och ner! Mycket att göra = sucks. Roliga plans = Yay. Nämen idag har jag läst läst läst läst och läst madame bovary, haft en skön dejt hos majsan och planerat projektaffisch och hängt lite i centrum.. Sjukt vad mycket mer tid jag spenderar i mitt rum, i min sän med datorn nu när jag är lonelygirl..Dags att hitta på något imorgonkväll kaanskee??? JARÅ :)) Wihooo.


All I want is to sing.. and dance this night..week away

Den här kommande veckan kommer döda mig. Massa plugg som jag har skjutit upp in i sista sekund. Motivation? Nej ingen alls.. Ingenting kul står på schemat sorligt nog. Imorgon är det alla <3-dag men min pojkvän är på andra sidan jorden och njuter av ledighet och häng med vänner och här ligger jag. Deppinlägg.. godnatt

you and me togheter, stars 4-ever

(Nu just nu saknar jag min babesork alldeles jättemegamycket. Du och jag är bra.)
Det har varit en bra dag (bortsett från snön), och imorgon är det en kort skoldag och sen kommer tjejerna över på 19årsmiddag och sedan är det utgång som gäller. Blir kul att få hem alla babes!


Pictures come alive, you can dance right through your life

Den här dagen gjorde mig så glad! Ser så mycket framemot våran projektkonsert vi ska ha den 22 Mars. KOM PÅ DEN! Det går framåt nu, och jag blir så glad av alla i gruppen.

It's my birthday!

Wie wie fyller 19 år idag. Tydligen åldern för att beställa en sotare, så inte en helt meningslös ålder trots allt. Jag ahr haft en härlig solig dag med många fina gratulationer! Fina vänner <3
Och ikväll väntar middag med familjen på O'learys + bowling, woho :D



Solig dag = Sunday

Riktigt härligt väder ute, men ändå ligger jag inne, i sängen och kollar serie.. Käkar cheerios och läser fina brev. Kanske dags för lite plugg eller en prommis?






Miss You Love


11:11

HEY det är fredag! Glad är jag då jag bara har fysik idag, woahow!

If you want to, I can save you.. Yes please!


Lång skoldag som blev kort. Det blev fika och jeansinköp med tre härliga vänner i centrum. Är lite småtrött på livet just nu. MEN, det är mycket jag ser fram emot, mycket festligheter, studenten(!!), kära återseénden..Det går mot ljusare tider helt enkelt. Thank god.

pretty little liars

Min älskling är borta och jag har 62 dagar och 62 nätter att ta mig igenom tills jag får känna hans värme igen.
Bäst som han är så har han lånat mig hans macbook. Så just nu känner jag mig befriad från fjäderkonstanter och rörelsemängder och dås-tittar på en riktig tjej-serie in my bed. Grymt! Behövdes en dag som denna. (lite glass skulle inte sitta fel heller)
Elos

jag älskar dig skynda dig hem






RSS 2.0