ledig tisdag?

Hej! Så skönt, idag är jag ledig! Skönt efter mycket jobb i helgen, yes yes. Jag började dagen med lite mys hos O och sen var det körlektion som gällde. Vi tog en liten tripp till Uppsala och tillbaka. Ni får akta er på vägarna för nu är jag ute och byter körfält på motorvägen varannan sek. Men kul var det iallafall! Det är roligt när det går framåt :)

Nu sitter jag och plågar mig med att göra teoritester på körskolans hemsida. Znark. Och speciellt bra går det inte heller.. eller helt okej, men jag måste bli godkänd på ca 2 om dagen nu i en veckas tid för att ens få göra något teoriprov sen. AH JOBBIGT.


Bilder från igår när jag satt på jobbet och det inge kom några kunder och det enda jag hade att äta var pepparkakorna vi bjuder på.


Vill iväg, bort

Dags för jobb igen.. hoppas att dagen går fort och hoppas att min pojkväns färja från Gotland inte är inställd idag igen. Han är där med lite kompisar och skulle kommit hem igår, men då var det storm.


Bilder när vi var på Öland förra vintern. Bara vi två och ett helt tomt hus.


Idag har jag bara hunnit med att plugga körkortsteori, och nu ska jag ta en prommis till jobbet i centrum. Hejhej

Good night sweethearts

Åh så typiskt mig att posta hundra inlägg på en gång bara för att jag började.. Jag skulle ju SOVA. SÅ Tack för mig, hej!



lilla-lulla på riktigt


Haha, satt nu och tittade igenom bildarkivet och hittade några roliga bilder från nian! Liten BLOND fjortis helt enkelt. Men det var bra tider, ibland saknar jag dem faktiskt. Fast jag är glad att jag har flyttat benan några meter in mot mitten av huvudet och gjort mig av med det sönderblekta håret.. 



Lite reklam!

För ett tag sen ställde jag upp som "modell" för en jättegullig tjej, vid namn Jenny, som designar smycken. Bilderna var till hennes hemsida och som tack för hjälpen fick jag några av hennes jättefina smycken! Så titta in på hennes hemsida och shoppa loss vettja! http://www.edengards.se/ Hon säljer även några av dem på vår butik, där jag jobbar alltså, på "Silver & Sånt". Kom dit också :) :)

Here I go again

Hej vänner! Det var ett tag sen! Sist jag skrev var den dagen då min Alice drog till Afrika. Nu kommer hon hem om en vecka...!! Hur sjukt är inte det? Så medan hon har varit och levt livet och upplevt massa häftigt.. vad har jag då gjort? Jaani, jag har iallafall skaffat mig ett jobb! Och börjat köra på körskola, så lite vett har jag iaf känns det som.. hehe. Fast annars har tiden gått riktigt fort och egentligen har vi här hemma inte så mycket att skvallra om när hon kommer hem. Men åh så jag längtar! :)

Den här helgen är en jobb-helg, och jag sitter hemma för andra kvällen i rad = tråkigt men ack så skönt. Såg precis på så mycket bättre och ska faktiskt sova nu snart. Så kul för er att veta??...

Jag kom på nu varför jag alltid slutar blogga efter ca en dags aktivitet. Jag inser att det jag skriver är skittråkigt! Haha, men jaja.. Juste det var någon som ville veta hur jag sköter min hud. Svaret är enkelt: Jag sköter den inte! Lite tvål och vatten för att få bort sminket, sen är det klart! tada.

HHär är en lite bild på mitt ganska så mysiga rum:

RSS 2.0