lite egotripp hejhej


Så, Lördagkväll, vad gör man? Jo, drar på spelning och sen får man se vart kvällen leder oss. Tror det blir thumbs up faktiskt :)

Lördag

Hej alla glada, jag sitter på mitt rum och hörde nyss världens duns, då all snö som samlats på taket under vintern bara rasade ner, helt oväntat. Skönt med lite tö nu, tycker ni inte?

Vaknade upp med min pojkvän och hade sen egentligen en mysig morgon fast mitt humör var absolut inte på topp.. Trots en höjdarkväll igår. Jag jobbade idag och jag var alltifrån sugen på att göra mig till inför massa småungar.
Jobbar som hjälplärare på Funky Kidz, dans för barn mellan 3-5 och 6-8. Fast nu i efterhand var det ingen fara. Söta är dom iallafall!


Imogen Heap igår var jättebra! Två förband, som båda var coola. Vet dock inte namnen. Lyckad kväll, speicellt med tanke på att allt gick på syrran, hehe. Tack för presenten sis <3


Skulle vilja slänga in en video också, men vet inte hur man gör och orkar inte ta tag i det nu, hehe.

Lovet börjar med musik

Nu drar jag och syrran in till stanför att gå på Imogen Heap och ha en trevlig stund.
Uppdaterar säkert senare, nu när jag fått ett bloggryck igen, hoho. PUSS


















FRIDAY!!!!

Fredag! Sovmorgon till halv tolv, det gillar vi! Sitter och lyssnar på låten vi dansade till sist på dansen. Inte aaaalls min musikstil egentligen, men när man har dansat till den, gillar man nästan alla låtar.

(ÖH tänkte slänga upp låten här, men det går inte.. kunde förut. HUR GÖR MAN, hehe? Är iaf BedRock med Young Money)

NU ska jag tralla iväg till skolan. Hejsvejs.

Hide and seek

Jag sitter och färgar mina ögonbryn och har absolut ingenting att göra..(jo plugg har jag men jag säger bara bye och det finns inte längre..på ett tag)
För någon timme sedan var jag, A och E på afro dance! Härligt faktiskt, blev dock inte så trött och har nu lite ångest över hur dåligt jag har tränat denna vecka. Snart börjar ju sportlovet och då hoppas jag kunna få lite motivation att sporta gärnet! (På gymmet allstå)

Jag läser bloggar väldigt ofta, förstår egentligen inte det roliga med det. Men jag gillar när det är mycket uppdatering och många bilder, som säkert många av resten av befolkningen gör. Sååå, det är inte ett så stort mysterium varför ingen trillar in här varje dag direkt. Absolut noll update och bilderna är få och i stort sett alla är snodda från Mikaela. Men äsch, antingen skärper jag mig eller så gör jag inte det.. ehe. Jag hade faktist 7 läsare varje dag hela denna vecka såg jag *stolt*. Trots nada uppdatering. Stackars vilsna människor som kommit fel säkert :P

Imorgon ska jag på Imogen Heap med syster! Hennes 18års present till mig:))
PUSSISSSSSS


RSS 2.0