jag lever..

...speciellt mycket efter att ha tillbringat kvällen med några chicks jag gillar <3 Uppdaterar mer en annan dag, tja

så kör vi igen

Kvällen igår var riktigt rolig med massa sköna afrikaner, tigrar och fem-kamp! Idag har varit en sådan här segdekarsvullo-dag, ni vet? Det får bli skärpning i veckan, men först! Dromedary ikväll!



PUSS

hårsnack....igen




Jag gick till frisören för ett tag sedan och raderade mitt blonda hår. Orkar inte med att lägga pengar på att dona med utväxt var tredje månad, så jag tänkte ta och se efter hur jag ser ut i min naturliga hårfärg! Dock så tror jag att den jag har nu blev lite för mörk..men äsch, alltid kul med förändring, visst?

Lyxlir



I måndags tog en kille jag gillar med mig till sturebadet där vi hade det myspys! Gå dit och lyxa lite vettja! Sen hamnade vi på Koh Pangang och åt riktigt gott och starkt. Det ligger på söder, skånegatan om jag inte minns fel, och är hur mysigt som helst :D rekomenderas verkligen. En toppendag med en toppenman.

Helina


Här är en bild på mig och fina Helena, från förra helgen då vi skulle iväg på äventyr i Helenelund! Kärlek till dig! (förresten har vi rätt sköna och söta pojkvänner som överraskade oss med maggio och roligheter för någon helg sen, den ni!)

september? oj

Sådär, nu är jag på skrivhumör igen. En hel sommar har gått och nu sitter jag här och känner mig asstressad över att jag inte har något fast jobb än. Det enda jag har för tillfället är timanställning på Proffice, vilket alltid är något(!), men vill jobba så mycket mer. Men det dyker upp lite intervjuer och andra möjligheter lite nu och då, så allt sökande lönar sig iallafall lite!

Imorgon har min bästislover Afrika-partaj, då hon drar till Senegal på Söndag!!! Så imorgon ska jag njuta av hennes sällskap lite extra, så att det räcker i tre månader <3

RSS 2.0